Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

aš ir tik atrenku tik atrenku rubelius, vakar kad kišu į naktinius kad kišu ir ragas...jau nebetelpam...56d mažai ka benaudojam smile.gif

pasigirsiu
vakar nusimaudėm ir apsirengėm be ašarų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nes kol išmokom maudtis be verksmo , o po to bliaudavom kol apsirengdavom, vakar nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 03, 12:13)
aš ir tik atrenku tik atrenku rubelius, vakar kad kišu į naktinius kad kišu ir ragas...jau nebetelpam...56d mažai ka benaudojam smile.gif

pasigirsiu
vakar nusimaudėm ir apsirengėm be ašarų  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  nes kol išmokom maudtis be verksmo , o po to bliaudavom kol apsirengdavom, vakar nustebino  bigsmile.gif

Ir mums maudytes budavo kancia net spiegdavo iki pamelynavimo,o dabar jau nebeverkia ,priprato,matyt isaugo biggrin.gif
Mes dar rengiak ir 56 ir 62 ir 68 ,nes skiriasi rubeliu gamintoju dydziai ,i kitus 56 netelpam,kiti kaip tik ir pirkti uk rubeliai tai visi padidinti doh.gif raso 0-3 men bet jauciu uzmausiu kai bus 6 men biggrin.gif tiek isdidinti rubeliai ten
Atsakyti
Pagaliau ir as radau laiko grizti i bendraamzius ax.gif Kalta doh.gif

Del kontracepcijos, einu pirmadieni i TA pas gine, reiks pasitart, kas geriau... Bet as uz implanta, turejau, tiko ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
aš šian varau į pirmą bėgimo treniruotę , jaudinuosi kažkotais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 03, 13:04)
aš šian varau į pirmą bėgimo treniruotę , jaudinuosi kažkotais  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai pirmas kartas visdelto biggrin.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 03, 15:04)
aš šian varau į pirmą bėgimo treniruotę , jaudinuosi kažkotais  lotuliukas.gif  doh.gif

Sekmes! Fainai bus😊
Atsakyti
Labos 4u.gif
O as siandien nekalbu doh.gif verysad.gif Cia turbut bausme, kad vyresneli vakar apsaukiau doh.gif blush2.gif rauna stoga, nes neklauso ir vis taikosi mazajam kokia nors zbitka padaryti. Labiausiai reikia list prie mazojo, kai jis miega arba atemus soske sau i burna isigrusti doh.gif o dar kai sergu, tai visai nervuota pasidariau doh.gif ir isvis..galeciau, atrodo, nieko prie mazo neprileisciau blush2.gif visai man jau... verysad.gif
Atsakyti
Aš šiandien darbe pabuvau, buvo smagu su kolegom papletkinti vaiką vyrui palikus thumbup.gif Atsigavau kažkaip, vėl galiu savo mazgę niurkyti su naujomis jėgomis. Tik dėl darbo namie nekalbėjau, tai po kokios savaitės vėl manau į darbą lėksiu. Noriu grįžti anksčiau... Reiks kai nustosiu maitinti su MB pasiderinti arba kokios auklės pasieškoti.. ax.gif
Atsakyti
Niu ka esu po treniruotės....pirmiausia savo auklėtinams pravedžiau, tada užsidėjau kedus atsisėdau ir žiūrėjau kokį 20min į bėgiojančius, prisipažinsiu išsigandau, bijojau , kad nusivilsiu savimi, kolegos supratingai nelindo į akis, na ir pradėjus bėgti supratau....kad tai mano meilė ir šian iš naujo vėl įsimylėjau...senai taip gerai nesijaučiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jau kolegos susakė kas kur važiuos į varžybas, kausė gal spėsiu prisijungti , mat mūsų beveik visi startai ne LT. Nu prirašiau tirada, bet taip gera wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Senokai bebuvau cia doh.gif sirgo dukra pora sav., o db dar neleidzism i darza del gripo lb bijau... doh.gif
Pas ka kreiptis kad prijungtu i fb grupe? ax.gif

QUOTE(zis @ 2016 02 03, 18:37)
Labos 4u.gif
O as siandien nekalbu doh.gif  verysad.gif Cia turbut bausme, kad vyresneli vakar apsaukiau doh.gif  blush2.gif rauna stoga, nes neklauso ir vis taikosi mazajam kokia nors zbitka padaryti. Labiausiai reikia list prie mazojo, kai jis miega arba atemus soske sau i burna isigrusti doh.gif o dar kai sergu, tai visai nervuota pasidariau doh.gif ir isvis..galeciau, atrodo, nieko prie mazo neprileisciau blush2.gif visai man jau... verysad.gif

oj kaip suprantu tave 4u.gif mano jau nemaza proto turi tai nelenda, bet pykstames, rekia kai miega ar nemiega brolis doh.gif ziauriai sunku, pati pikta negaliu tvardytis nesaukus verysad.gif o ji megdziojasi, miegot nenori doh.gif pervarge abi ji irgi uzmiega tik 12 nakties, o tada keliames 11 ryte, nenormalu...

Mazyliui tai tik pilvuko problemos, db taip paumejo, daug duju paleidzia bet ir verkia raitosi.. tada isvarges normaliai nepavalgo, tai nusipirkau pientrauki avent rankini, na karta tik bandziau tai 20ml teistraukiau ir dar truputi skaudejo, rankom lengviau buvau anksciau dar 50 nusitraukus.
Bet db tokia problemele pas mane viena krutis didesne gal net vienu dydziu, tai ta pasisotines kitos nenori, anksciau abi istustindavo, kaip cia reiks su viena krutim ismaitint vaika verysad.gif ji dar uzdides doh.gif

Kaip faina kad kazkur iseinat jau rolleyes.gif as maniau nusipirkus pientrauki istruksiu is namu bet db viltys duzta... nes po 20 ml nepririnksiu ilgam nu nznau nemoku gal dar naudotis. O pientrauki sterilizuojat po kiekvieno nusitraukimo ?
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2016 02 03, 16:37)

nieko prie mazo neprileisciau

Laikykis 4u.gif Zinau, kaip sunku buna! Man su nr1 ir nr2 taip buvo. Jei turi galimybe iseik viena su vyresniuoju kur nors, kad demesys tik jam butu wink.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 02 03, 19:37)
Niu ka esu po treniruotės....pirmiausia savo auklėtinams pravedžiau, tada užsidėjau kedus atsisėdau ir žiūrėjau kokį 20min į bėgiojančius, prisipažinsiu išsigandau, bijojau , kad nusivilsiu savimi, kolegos supratingai nelindo į akis, na ir pradėjus bėgti supratau....kad tai mano meilė ir šian iš naujo vėl įsimylėjau...senai taip gerai nesijaučiau  jau kolegos susakė kas kur važiuos į varžybas, kausė gal spėsiu prisijungti , mat mūsų beveik visi startai ne LT. Nu prirašiau tirada, bet taip gera 

thumbup.gif Su tuom is sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Eglita_L @ 2016 02 03, 21:44)
Sveikos,

Kaip faina kad kazkur iseinat jau rolleyes.gif as maniau nusipirkus pientrauki istruksiu is namu bet db viltys duzta... nes po 20 ml nepririnksiu ilgam nu nznau nemoku gal dar naudotis. O pientrauki sterilizuojat po kiekvieno nusitraukimo ?

Ir tu laikykis 4u.gif
Beje, man avent pientraukis istrauke 3 lasus, o dabar turiu Medela - 12 min 150ml wink.gif Rankinis. Jei turi kokiu draugiu gal turi kas paskolint, pabandyt,kad nereiktu pinigu svaistyt wink.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kazkaip pabegusios mes visos I fb, mazai cia kas beliko unsure.gif

O ir dingo keletas musiskiu visai, nei sm nei fb g.gif

Del pientraukio, as nepamenu kuri man pasiule pirkti medela, teko pabandyti ir avent, tai nepalyginami smile.gif medela turi ta 2-phase traukima, tai vienu traukimu pritraukiu apie 80ml is vienos, turbut ir daugiau istraukciau bet as per diena linkusi geriau keleta kartu nusitraukt ir I vakara kur nors iseiti jei reik. smile.gif

Mes lyg ir susitvarkem su uzkietejusiais viduriukais, kankinomes 2vi dienas doh.gif daugiau nevalgysiu tiek daug sokolado schmoll.gif
Atsakyti