Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

na kai sueis 18m tikrai negulės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet aš ir nebijau taip gulėt įpratinti smile.gif
Atsakyti
Ataka, 18 greičiausiai gulės, bet ne ant mamos krūtinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 02 02, 13:21)
Ataka, 18 greičiausiai gulės, bet ne ant mamos krūtinės  lotuliukas.gif

Hahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 02 02, 13:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat būtent
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 02 02, 14:21)

O taip, įprotis stiprus reikalas 4u.gif

Paskaičiau apie Mirena, reiks šiandien klaust ginės. Atrodo superinis dalykas thumbup.gif
ir reiks paklausti kaip saugotis iki pirmų mm... Ar įdeda ir be jų. Nes žinau kai pastoja jų ir nesulaukę doh.gif Mano puskė suprato, kad laukiasi tik 14tą sav nuėjus pas ginekologę. O jokių požymių nėštumo, nieko nejautė. Galvojo šiaip svoris nekrenta, nepykino, nors su pirmu 3mėn ištisai vėmė.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 02 02, 13:48)
O taip, įprotis stiprus reikalas  4u.gif

Paskaičiau apie Mirena, reiks šiandien klaust ginės. Atrodo superinis dalykas  thumbup.gif
ir reiks paklausti kaip saugotis iki pirmų mm... Ar įdeda ir be jų. Nes žinau kai pastoja jų ir nesulaukę  doh.gif Mano puskė suprato, kad laukiasi tik 14tą sav nuėjus pas ginekologę. O jokių požymių nėštumo, nieko nejautė. Galvojo šiaip svoris nekrenta, nepykino, nors su pirmu 3mėn ištisai vėmė.

man sakė ateiti pimų mėn 2-3d tada būna mažiausias diskonfortas įdedant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 02, 14:57)
man sakė ateiti pimų mėn 2-3d tada būna mažiausias diskonfortas įdedant  smile.gif

damn, pas ją eilės, neis toks bajeriukas. doh.gif
nebent pas kokią kitą užsirašyt šitam reikaliukui. pasikonsultuosiu vis viena
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 02 02, 14:01)
damn, pas ją eilės, neis toks bajeriukas.  doh.gif 
nebent pas kokią kitą užsirašyt šitam reikaliukui. pasikonsultuosiu vis viena

man sakė, kai tik susirgsi paskambink ir įdėsiu, nereikės registruotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 02, 15:02)
man sakė, kai tik susirgsi paskambink ir įdėsiu, nereikės registruotis smile.gif

na va, susitariau dėl spiralės. Kadangi maitinu vaiką pati, tai man hormonų jokių negalima, tai dėsiuosi varinę-auksinę spiralę, ir sakė, kad nereikia laukti pirmų mėnesinių, kadangi man paranoja dėl pastojimo vėl, tai dėsiuosi ją jau ketvirtadienį. O ir kaina daug mažesnė, tai nebūtų gaila išsiimti jeigu susišviestų, kad noriu antro vaiko DABAR lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 02 02, 18:17)
na va, susitariau dėl spiralės. Kadangi maitinu vaiką pati, tai man hormonų jokių negalima, tai dėsiuosi varinę-auksinę spiralę, ir sakė, kad nereikia laukti pirmų mėnesinių, kadangi man paranoja dėl pastojimo vėl, tai dėsiuosi ją jau ketvirtadienį. O ir kaina daug mažesnė, tai nebūtų gaila išsiimti jeigu susišviestų, kad noriu antro vaiko DABAR  lotuliukas.gif

O koks salutinis poveikis ir kokia kaina...?
Nes ir man aktualu kai maitinu...
Atsakyti
As siandien po TA. Viskas lygu gersi, bet akcentavo, kad reikia padirbet dubens dugnu. Zodziu kegelio pratimai.

Gavau recepta kontracepkems. Sake jei noriu greitu laiku dar vaiku - nerekomnduoja spirales. Tipo pasunkina pastojima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2016 02 02, 19:01)
O koks salutinis poveikis ir kokia kaina...?
Nes ir man aktualu kai maitinu...

Svarbiausia jokių šalutinių poveikių, kuriuos sukelia hormonai: svorio augimas, nuotaikų kaita, kas man pasireiškė... O gali pasireikšti: ilgesnės ir skausmingesnės mėnesinės, tepimas tarp mėnesinių (ką irgi turėjau). Tai pagalvojau-netiks, išsiimsiu kai baigsiu maitinti.
Kaina-su įdėjimu 60eur, nes čia be pvm kaina, nes perka pati klinika.

QUOTE(Romy @ 2016 02 02, 19:05)
Gavau recepta kontracepkems. Sake jei noriu greitu laiku dar vaiku - nerekomnduoja spirales. Tipo pasunkina pastojima  unsure.gif

tą patį ir apie kontraceptikus kai kurie sako... Vat nežinau, man nieko apie sunkesnį pastojimą nesakė, o ir atsiliepimuose to neradau.

viskas, šnd jau visiškai perėjom prie 62 dydžio. Tokie mažyčiai tie pirmi rūbeliai atrodo wub.gif kai palygini 50tą dydį ir 62 atrodo ji dabartikra milžinė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliukass: 03 vasario 2016 - 10:48