Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

O man vakar koncerta užkėlė. Čiunkina krūtį ir nervuojas, pienas kaip ir bėga o jis nervuojas. Įdėjau soske aprimo ir suprask čia jį kas daros. Bet tas valgymas vakare kas 1 val iš proto veda. Nusitraukinėt su pientraukiu skauda spenelius, reiks nebent rankom pabandyt
Atsakyti
Vakar mums buvo premjera biggrin.gif Ejom i restorana su mazium sushiu valgyt. Blyn bijojau, kad koncerto neuzkeltu, bo vakarais megejas toks.
Nu bet labai gerai elgesi, is pradziu akys dideles, o veliau uzmigo. Net komplimenta nuo padavejo gavo, kad labai pavyzdinis kudikis biggrin.gif
Zodziu bandymas pavyko. Bandysim dazniau.

Kita sav pas osteopate. Idomu kaip praeis. Tikiuosi rezultstu, bo valandos kaina 90eur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 30, 11:15)
Vakar mums buvo premjera  biggrin.gif Ejom i restorana su mazium sushiu valgyt. Blyn bijojau, kad koncerto neuzkeltu, bo vakarais megejas toks.
Nu bet labai gerai elgesi, is pradziu akys dideles, o veliau uzmigo. Net komplimenta nuo padavejo gavo, kad labai pavyzdinis kudikis  biggrin.gif

Kita sav pas osteopate. Idomu kaip praeis. Tikiuosi rezultstu, bo valandos kaina 90eur  unsure.gif

Mes jau buvome irgi 1 karta, vakatiene su darbuotojais. Mazute miegojo pavyzdingai, tik pora kartu ejom papuliu patampyt.

Osteopate jei gera tai faina. As saviske ir vesiu profilaktiskai. Jie mato ir kaulu problemeles ir pilvuka patvarko ir galvytes/kaklo problemeles idgydo.

[/B]Gelyte[B] maniske taip pat nervuojas ir kas val vakare, bet soskes neima... O nervuojas, nes nori tiesiog ciulpti, bet pienas trugdo :/
Atsakyti
Nu mums lyg diegliuku nebera, pilvukas susileides, bet kieteja viduriukai. To pasekohe pastoviai stena, ir ant tiek, kad pradeda atpylinet iki springimo. Dedam zvakutes, kad lengviau tudtintusi, bet vis vien be proto stena. Labiausiai rytais. Nezinau ar cia osteopate gali ka padet, ai bet profilaktiskai..
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 30, 11:15)
Vakar mums buvo premjera  biggrin.gif Ejom i restorana su mazium sushiu valgyt. Blyn bijojau, kad koncerto neuzkeltu, bo vakarais megejas toks.
Nu bet labai gerai elgesi, is pradziu akys dideles, o veliau uzmigo. Net komplimenta nuo padavejo gavo, kad labai pavyzdinis kudikis  biggrin.gif

Kita sav pas osteopate. Idomu kaip praeis. Tikiuosi rezultstu, bo valandos kaina 90eur  unsure.gif

Mes jau buvome irgi 1 karta, vakatiene su darbuotojais. Mazute miegojo pavyzdingai, tik pora kartu ejom papuliu patampyt.

Osteopate jei gera tai faina. As saviske ir vesiu profilaktiskai. Jie mato ir kaulu problemeles ir pilvuka patvarko ir galvytes/kaklo problemeles idgydo.

[/B]Gelyte[B] maniske taip pat nervuojas ir kas val vakare, bet soskes neima... O nervuojas, nes nori tiesiog ciulpti, bet pienas trugdo :/
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2016 01 30, 12:05)
Nu mums  lyg diegliuku nebera, pilvukas susileides, bet kieteja viduriukai. To pasekohe pastoviai stena, ir ant tiek, kad pradeda atpylinet iki springimo. Dedam zvakutes, kad lengviau tudtintusi, bet vis vien be proto stena. Labiausiai rytais. Nezinau ar cia osteopate gali ka padet, ai bet profilaktiskai..

Yra homeopatiniai zirniukaj nuo kietejimo, osteopate gali israsyt.
Atsakyti
QUOTE(25gelyte @ 2016 01 30, 08:44)
O man vakar koncerta užkėlė. Čiunkina krūtį ir nervuojas, pienas kaip ir bėga o jis nervuojas. Įdėjau soske aprimo ir suprask čia jį kas daros. Bet tas valgymas vakare kas 1 val iš proto veda. Nusitraukinėt su pientraukiu skauda spenelius, reiks nebent rankom pabandyt

Aha, maniškė irgi kartais taip daro. Su soske rami... Arba jeigu manau, kad ji dar valgyti nori, tai supant maitinu, tada kai pasisotina nurimsta.

Perėjom nuo 11 maitinimų iki 9 thumbup.gif Gal ir visai neblgas tas mamos patarimas rečiau maitinti buvo, dabar jaučiuosi mažiau žmogus soskė, nors ji neilgai valgo, dabar per parą valgo ~1.5val. Geras pavyzdinis kūdikis, visas į mane thumbup.gif Tikiuosi bus taip ri toliau, nes mama sakė, kad aš labai geras vaikas būdavau ir kai maža būdavau viena sau žaisdavau, ir pamiegodavau žasidama ir toliau pažaisdavau. Vat MB buvo labai neramus, alergiškas ir visiškas mamyčiukas... Tai tikiuosi jo genai nepermuš lotuliukas.gif

Gal žinot kiek auklė Vilniuje kainuoja? Valandinė tai ~3,5eur/val, o kiek dieninė?

Aš dar nenoriu saviškės niekur veštis, ypač kai gripo epidemija siaučia... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mums akytė baigia susitvarkyti thumbup.gif bet į lauką dar nelendam, gal ir nepakenktų, bet velnias žino, kai toks oras g.gif Norisi iš namų išlyst, bet pakentėsiu, svarbiausia kad mažiutė daugiau nesirgtų ax.gif

QUOTE(mpgabia @ 2016 01 29, 14:15)
Nebezinau ka su skiepais daryti, tokios dvisales mintys sukas galvoje  doh.gif nusprendziau kad rotoviruso ir gripo skiepo 100% atsisakysiu, dabar svarstau del kitu skiepu, labai nepatinka tas 5in1 skiepas, labai neramina, bet ligos isties baisios nuo kuriu skiepija.. nenoriu ateityje saves uzgrasut jei susirgs sad.gif o skiepu irgi labai bijau del nervines vaiko sistemos.. jam pirma skiepa darys bunant 2men, ir pats pirmas bus butent 5in1

Aš skiepysiu kas privaloma kol kas, vyresniuosius skiepijau ir mažiutę skiepysiu. Baisu neskiepyt, baisu ir skiepyt, nėra įrodyta kas geriau.

QUOTE(BdB @ 2016 01 29, 17:20)
Mano dickis ejo nuo 14 men, bet tik 2 kart i sav po 6 val. Mums abiems tai buvo i nauda ir beja i toki maziuka kopsiuka, 9 vaikuciai 3 auklytes, jie ten kaip seima labai fainai bendravo

Va čia tai gal ir gerai pora dienų turėt sau thumbup.gif ypač kai nėra kas padeda, išeitis thumbup.gif

QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 29, 19:26)
aš į darbą grįžti užsimaniau... 
bet turbūt jei reikėtų grįžti kitaip kalbėčiau. 
kažkaip atrodo tokios vienodos visos dienos, kai darbe tai vis kažkas vyksta, aplink daug žmonų, o čia tik pampersai, aš ir kūdikis, kuris daug miega.

Oi neskubėk dar apie darbą galvot biggrin.gif ateis pavasaris, vasara bus smagiau mirksiukas.gif O tie vaikučiai taip greit užauga...

QUOTE(25gelyte @ 2016 01 30, 09:44)

Maniškė irgi vakarais kas valandą kabo ant (.) doh.gif Vakare gal pieno apmažėja, nedavalgo. Subalamutino mums tuos maitinimus ligoninė, ten nenusitraukinėjau, tai ir priprato vėl kabot ant (.). O soskės nenori schmoll.gif

QUOTE(Romy @ 2016 01 30, 12:15)
Nu bet labai gerai elgesi, is pradziu akys dideles, o veliau uzmigo. Net komplimenta nuo padavejo gavo, kad labai pavyzdinis kudikis 

Smagu jums thumbup.gif Bandymas pavyko, galėsit tikrai dažniau biggrin.gif Aš niekur dar net nenoriu jos vežtis, nes gripas siaučia, baisu man.Palauksim dar truputi ax.gif

Zvirbliukas, na pas tave tai tobulas kudikis wub.gif Lengvai pasidavė retesniam valgymui? Linkiu kad į tave būtų pasekus biggrin.gif nors matosi kad taip ir bus mirksiukas.gif
Fėja salomeja, ar vyresnėlė pasveiko? unsure.gif O tu mažiutę sveri karts nuo karto? Ar neturi kaip? Aš tai pasveriu saviškę, bet su paprastom svarstyklėm, tai netiksliai, bet vis nusiraminu, kad auga tas svoris nors ir po truputi ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif as vakar i uk gryzau smile.gif labai pergyvenau, jog vaikas prasauks visa laika, bet beveik visa laika pramiegojo thumbup.gif bet vistiek kiek vargo su vaiku keliaut doh.gif vaikas, kedute, du lagaminai ir vaiko tase doh.gif ilgą laiką niekur nebeskrisiu biggrin.gif
Beje, pasveriau vaika ant buitiniu svarstykliu.. +200 g per 10 dienu.. Nezinau ka su jos nevalgymu daryt.. Ryte pavalge apie 120, pietu daviau, nutrauke gal 20 doh.gif ir uzmigo.. Duodu daugiau pyksta ir saukia, duodu soske nurimsta iskart.. Nu ka daryt?? doh.gif doh.gif gal reik bandyt keist misinuka?
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 30, 13:57)
Zvirbliukas, na pas tave tai tobulas kudikis  wub.gif Lengvai pasidavė retesniam valgymui? Linkiu kad į tave būtų pasekus  biggrin.gif nors matosi kad taip ir bus  mirksiukas.gif

Aš pirmiausia kai ji tik pasidarydavo nelaiminga duodavau (.)(.), o dabar panešioju po namus, pakeičiu pampersą, pasupu ant rankų, duodu soskę ir jeigu visa tai nepadeda duodu valgyti. Taip bandau ilginti laiką iki 3val, nes galėtų ir kas pusę val valgyti.
Kai pas tėvus buvau tai ją ten užimdavo, tai ir atnešdavo man tik kai jau niekas nebepadėdavo, taip ir pasiilgino tarpai tarp valgymų. Praktiškai eilė prie kūdikio susidarius, mano tėvai abu, seserys, jų vyrai, kai pirmas kūdikis, tai visiems reikia paniurkyt wub.gif

FejciuX gali tikrai bandyti pakeisti mišinuką, bet tada bandyk kitos firmos, nes dažnai tos pačios firmos ir skoniai panašūs būna. Bent jau mano draugei taip kūdikio nevalgumo probema išsisprendė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliukass: 30 sausio 2016 - 15:57
Zvirbliuk, tikrai saunuole tavo panele wub.gif

Mes restorane pirma kart buvom Kaledu antra diena smile.gif I savaite maziausiai du kartus einam, nes man darbo susitikimai, pietus dazniausiai... Zodziu, sakiau ramiai augisniu vaika, niekur neisiu, bet neiseina doh.gif Gerai, kad jis ramiai pramiega...

Siandien dienele tai doh.gif Va, pagaliau tik uzmigo - visa diena tik uzmerkia akis, seses prikelia, tai to reik tai ano, tai pykstasi doh.gif As kaip ziezula ragana, sakiau, jei dar kuria diena taip man jos broli zadins pastatysiu sode palapine ir iskraustysiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar yra gyvu ploja.gif kaip laikotės, kaip mažiukai 2.gif
Pagaliau oras geras, lauke pabuvom thumbup.gif tik tiek kad šlapia, tai tik kieme pasivažinėjom ir daugiau terasoj pramiegojo mažiutė wub.gif

Kaip miega jūsų pupuliai ant šono ar ant nugarytės? Maniškė jau nebenori ant šono, tol muistosi kol vistiek isitaiso ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 02 01, 13:26)
Kaip miega jūsų pupuliai ant šono ar ant nugarytės? Maniškė jau nebenori ant šono, tol muistosi kol vistiek isitaiso ant nugaros  biggrin.gif

As paguldau ant soniuko, uzkisu adijaliuka susukus uz nugarytes, bet visviena randu ja kryzium gugulincia ant nugaros smile.gif

Pfu pfu pfu, bet gal busiu atradus pupules nevalgymo priezasti ax.gif pakeiciau misinuka, ir ka jus manot, nebuvau macius dar tokiu suvalgytu kiekiu blink.gif vakare 120 išpliurino, be jokiu isteriju, nakti irgi panasiai, ryte apie 150 rolleyes.gif tikiuosi, kad del visko kaltas buvo "neskanus" misinukas ir viskas stos i normalias vezes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FejciuX: 01 vasario 2016 - 14:37