sveikos bendraamziuose
kazkaip perskaiciau per 2 dienas po truputi
Man sm nepatinka, nes bilekas gali skaityt, del to paprasysiu istrinti mano pupos varda iscsarasiuko
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 26, 15:34)
nebadauja vaikai tikrai
Anksčiau mama vis klausė ar užtenka pieno, dabar sako rečiau maitink
vat negali ramiai be patarimų apseiti, reikia savo trigrašį kišti. Bet užtad turiu nemokamą auklę, tai apsikirpau, dar nusidažysiu plaukus, pasidarysiu manikiūrą, vakare su drauge išlėksiu. Naudojuos proga kol galiu
Man gerai siuo klausimu, mama toli neikyri
dziaugiasi pamscius vaikucius ir daug neaaiskina. Anyta ir auksine, nieko nelenda be reikalo, o jei ka nori pasakyt, tai moka graziai, suptiliau
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 26, 16:34)
Sveikos,
O mes ligoninėj
mažiutei akytė ištino ir paraudo, tai nuvažiavom į priimamajį santaruos pasirodyt ir paguldė, nes pasirodo ašarų kanalas užsikimšęs ir dar puliuot pradėję viduj...
Prašuntavo, tikiuosi viskas greit susitvarkys. O kaip gaila lelytės, jau taip baisiai dabar ta akytė atrodo
Gerai, kad jau namie. Laikykites ir sveikit greiciau!!!
isivaizduoju kaip baisu, maniskei tik sloga va buvo/yra - panikavau...
QUOTE(Romy @ 2016 01 27, 12:13)
Sakai malonus..man taip ziauru toki maziuka atiduot ( bus 14men) bet siek tiek nusiraminau looselius pamacius, kaip ten juos priziuri, kiek auklyciu buna ir tt.
Mano dickis ejo nuo 14 men, bet tik 2 kart i sav po 6 val. Mums abiems tai buvo i nauda ir beja i toki maziuka kopsiuka, 9 vaikuciai 3 auklytes, jie ten kaip seima labai fainai bendravo
O aksiomos situacija tai joaaa, fr tas pats, man reiktu i darba grist kovo 15. Kadangi as pats sau direktorius tai dirbu jau dabar
aisku tik minimaliai ir pagrinde is namu, nors ir su pupa esu jau buvus, dar nepalieku niekam.
Papildyta:
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 29, 16:04)
Tai dabar as jau nepanikuoju.
Matai, ana savaite buvo 5 dienos, kai buvo tikrai ziauru. Max po 400 ml per diena. Ir musu pede buvo jau issigandus.
Bet paaiskejo, kad sirgo mano maziuke kazkokia lengva forma enteroviruso. Uzsikrete nuo vyresniosios. Nes vyresnioji pries savaite visa sestadieni skundesi, kad pykina ir nieko nevalge, tik arbata su dziuvesiais. Bet az kazkaip sita fakta buvau uzmirsus.
Kai pradejo mazge ne tik nevalgyt, bet ir su gleivem kakot tik tada dasito, kad gal ja vaika pykina, uztat nevalgo.
Tai va.
Nu bet, manau, jau pasveikome. Valgome dabar, lad ir nedaig, bet ne taip, kad pulciau i depresija.
As visa vaikyste labai mazai valgiau, metu vos 9 kg tesveriau ar dar maziau nepamenu tiksliai, visada kudena buvau, tik paauglysteje pradrjau RYT
) bet is prigimties esu smulki, normalius svoris 46-48
tai ramiai jei daktarai nieko neranda. Stebek odos spalva, energija gertrudos, paakiai kad nebutu pajuodave ir aisku sysius ir kakis kad butu normalus. O visa kita kaip pati sakei: vieniems reik daugiau, kitiems maziau.