Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 28, 15:42)
Aha, su tuom nebalgymu tai tikrai - juokas pro asaras.
Kiek kartu dabar tavoji valgo ir po kiek?

6 kartus valgom, kas tris valandas diena, ir viena karta nakti. Kartais 90 iveikiam, nakti 120 dazniausiai, kartais nei to 90 neiveikiam. Zodziu ivairiai smile.gif ka as galiu padaryt, kad nevalgo.. Nesukisiu pro rura.. O jei tiek tesuvalgo matyt uztenka doh.gif na bus kuda manekene smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes jau namie, pabaigsime gydytis namie. tos trys dienos ligoninej, visa amzinybe atrode...Na bet svarbiausia,kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 28, 17:02)
6 kartus valgom, kas tris valandas diena, ir viena karta nakti. Kartais 90 iveikiam, nakti 120 dazniausiai, kartais nei to 90 neiveikiam. Zodziu ivairiai  smile.gif ka as galiu padaryt, kad nevalgo.. Nesukisiu pro rura.. O jei tiek tesuvalgo matyt uztenka  doh.gif na bus kuda manekene  smile.gif

Nu jo...mes valgom 5 kartus... Dazniau neisiulau... Dazniausiai po 120 ml. Kartais man vaikas padaro svente- 150 ml suvalgo smile.gif
Tai bendrai paemus, irg nekazka...

Nu, uzaugs kaip nors, kur jos dings cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feja Salomeja: 29 sausio 2016 - 00:34
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 28, 23:33)
Nu jo...mes valgom 5 kartus... Dazniau neisiulau... Dazniausiai po 120 ml. Kartais man vaikas padaro svente- 150 ml suvalgo smile.gif
Tai bendrai paemus, irg nekazka...

Nu, uzaugs kaip nors, kur jos dings cool.gif

Na labai neblogai valgot, koks paros bendras ml kiekis ?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Du kartus bandem soske duot, nepavyko ir nezadam daugiau nervint vaika be reikalo, seip dabar lyg naktys gereja, maudomes 19h, uzmiegam 22h, 2h keliames ir per 15min pavalgom ir uzmiegam, tada vel keliames 5-6h na ir jau tada uzmiegam tik 9h issiduke gerai ir pabudineje. Tikrai nesiskundziu tokiu grafiku, o butu isvis nuostabu jei 4h vyro zadintuvo negirdeciau biggrin.gif

Dabar beda ta kad vaikas visiskas rankinukas, "verkia" padetas kol paimi ant ranku, tada iskart sypsotis pradeda, vel padedi, vel tapati istorija. Dabar tai jis dar lengvas, o ka darysiu kai svers 10kg? biggrin.gif

Nebezinau ka su skiepais daryti, tokios dvisales mintys sukas galvoje doh.gif nusprendziau kad rotoviruso ir gripo skiepo 100% atsisakysiu, dabar svarstau del kitu skiepu, labai nepatinka tas 5in1 skiepas, labai neramina, bet ligos isties baisios nuo kuriu skiepija.. nenoriu ateityje saves uzgrasut jei susirgs sad.gif o skiepu irgi labai bijau del nervines vaiko sistemos.. jam pirma skiepa darys bunant 2men, ir pats pirmas bus butent 5in1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mpgabia: 29 sausio 2016 - 13:21
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 29, 05:36)
Na labai neblogai valgot, koks paros bendras ml kiekis ?

Neblogai sakai. Hm, kazin... g.gif
Nu per para apie 650 ml gaunasi, 700 ml retai pasiekiam...

QUOTE(mpgabia @ 2016 01 29, 13:15)

Nebezinau ka su skiepais daryti, tokios dvisales mintys sukas galvoje  doh.gif nusprendziau kad rotoviruso ir gripo skiepo 100% atsisakysiu, dabar svarstau del kitu skiepu, labai nepatinka tas 5in1 skiepas, labai neramina, bet ligos isties baisios nuo kuriu skiepija.. nenoriu ateityje saves uzgrasut jei susirgs sad.gif o skiepu irgi labai bijau del nervines vaiko sistemos.. jam pirma skiepa darys bunant 2men, ir pats pirmas bus butent 5in1

Joo. Su tais skiepais tai ir man baisu. Baisu skiepyt, neskiepyt - irgi baisu.
Man patinka DE politika, kad bent nuo metu juos skiepyt pradeda, o ne tokius maziukus kaip pas mus.
Atsakyti
Feja Salomeja manau labai normaliai, pagal tsvo rašyma maniau, kad daug mažiau suvalgot 4u.gif manau be panikos
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 29, 15:53)
Feja Salomeja manau labai normaliai, pagal tsvo rašyma maniau, kad daug mažiau suvalgot  4u.gif  manau be panikos

Tai dabar as jau nepanikuoju.

Matai, ana savaite buvo 5 dienos, kai buvo tikrai ziauru. Max po 400 ml per diena. Ir musu pede buvo jau issigandus.
Bet paaiskejo, kad sirgo mano maziuke kazkokia lengva forma enteroviruso. Uzsikrete nuo vyresniosios. Nes vyresnioji pries savaite visa sestadieni skundesi, kad pykina ir nieko nevalge, tik arbata su dziuvesiais. Bet az kazkaip sita fakta buvau uzmirsus.
Kai pradejo mazge ne tik nevalgyt, bet ir su gleivem kakot tik tada dasito, kad gal ja vaika pykina, uztat nevalgo.
Tai va.
Nu bet, manau, jau pasveikome. Valgome dabar, lad ir nedaig, bet ne taip, kad pulciau i depresija.
Atsakyti
sveikos bendraamziuose 4u.gif kazkaip perskaiciau per 2 dienas po truputi smile.gif
Man sm nepatinka, nes bilekas gali skaityt, del to paprasysiu istrinti mano pupos varda iscsarasiuko smile.gif

QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 26, 15:34)
nebadauja vaikai tikrai 4u.gif
Anksčiau mama vis klausė ar užtenka pieno, dabar sako rečiau maitink  doh.gif
vat negali ramiai be patarimų apseiti, reikia savo trigrašį kišti. Bet užtad turiu nemokamą auklę, tai apsikirpau, dar nusidažysiu plaukus, pasidarysiu manikiūrą, vakare su drauge išlėksiu. Naudojuos proga kol galiu  thumbup.gif

Man gerai siuo klausimu, mama toli neikyri smile.gif dziaugiasi pamscius vaikucius ir daug neaaiskina. Anyta ir auksine, nieko nelenda be reikalo, o jei ka nori pasakyt, tai moka graziai, suptiliau bigsmile.gif

QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 26, 16:34)
Sveikos,
O mes ligoninėj  verysad.gif  mažiutei akytė ištino ir paraudo, tai nuvažiavom į priimamajį santaruos pasirodyt ir paguldė, nes pasirodo ašarų kanalas užsikimšęs ir dar puliuot pradėję viduj...  verysad.gif  Prašuntavo, tikiuosi viskas greit susitvarkys. O kaip gaila lelytės, jau taip baisiai dabar ta akytė atrodo  cray.gif

Gerai, kad jau namie. Laikykites ir sveikit greiciau!!! 4u.gif isivaizduoju kaip baisu, maniskei tik sloga va buvo/yra - panikavau...

QUOTE(Romy @ 2016 01 27, 12:13)
Sakai malonus..man taip ziauru toki maziuka atiduot ( bus 14men) bet siek tiek nusiraminau looselius pamacius, kaip ten juos priziuri, kiek auklyciu buna ir tt.

Mano dickis ejo nuo 14 men, bet tik 2 kart i sav po 6 val. Mums abiems tai buvo i nauda ir beja i toki maziuka kopsiuka, 9 vaikuciai 3 auklytes, jie ten kaip seima labai fainai bendravo smile.gif

O aksiomos situacija tai joaaa, fr tas pats, man reiktu i darba grist kovo 15. Kadangi as pats sau direktorius tai dirbu jau dabar lotuliukas.gif aisku tik minimaliai ir pagrinde is namu, nors ir su pupa esu jau buvus, dar nepalieku niekam.
Papildyta:
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 29, 16:04)
Tai dabar as jau nepanikuoju.

Matai, ana savaite buvo 5 dienos, kai buvo tikrai ziauru. Max po 400 ml per diena. Ir musu pede buvo jau issigandus.
Bet paaiskejo, kad sirgo mano maziuke kazkokia lengva forma enteroviruso. Uzsikrete nuo vyresniosios. Nes vyresnioji pries savaite visa sestadieni skundesi, kad pykina ir nieko nevalge, tik arbata su dziuvesiais. Bet az kazkaip sita fakta buvau uzmirsus.
Kai pradejo mazge ne tik nevalgyt, bet ir su gleivem kakot tik tada dasito, kad gal ja vaika pykina, uztat nevalgo.
Tai va.
Nu bet, manau, jau pasveikome. Valgome dabar, lad ir nedaig, bet ne taip, kad pulciau i depresija.

As visa vaikyste labai mazai valgiau, metu vos 9 kg tesveriau ar dar maziau nepamenu tiksliai, visada kudena buvau, tik paauglysteje pradrjau RYT smile.gif) bet is prigimties esu smulki, normalius svoris 46-48 smile.gif tai ramiai jei daktarai nieko neranda. Stebek odos spalva, energija gertrudos, paakiai kad nebutu pajuodave ir aisku sysius ir kakis kad butu normalus. O visa kita kaip pati sakei: vieniems reik daugiau, kitiems maziau.
Atsakyti
Feja, valstybiniu darzeliu kaip ir nera. Bet savivaldybe, daznai baznycia dali finansuoja. Musu atveju pilna duena kainuotu apue 350eur per menesi.
Kiekvienam mieste kita kaina.

Galima rinktis taip vadinama dienos mama, kuri kazkur 200 eur brangiau, bet tada nuo 3 metu reiktu vel darzelio ieskoti. O jei ji suserga tai lieki ant ledo. Rinksimes lopsiuka. Patiko, kad viena aukketoja 3 vaikams. Super.

DE irgi anksti skiepyja, bet mes pasikonsultavom su savo gydytoju ( jis alternatyvios medicinos myletojas ) ir pradesim skuepus nuo metuku. Ir tai ne visus. Pvz nuo tymu tik paauglysteje. Roto visai neskiepysim. Del kitu dar pagalvosim. Pirmas bus nuo stabliges. Dar noreciau nuo polio ir meningito draugu sunus mire nuo meningito pries 5 metus, tai cia mano didele baime..). Visa kita labai abejoju.
Aplamai dilema tie skiepai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 29 sausio 2016 - 17:49
aš į darbą grįžti užsimaniau... doh.gif
bet turbūt jei reikėtų grįžti kitaip kalbėčiau. ax.gif
kažkaip atrodo tokios vienodos visos dienos, kai darbe tai vis kažkas vyksta, aplink daug žmonų, o čia tik pampersai, aš ir kūdikis, kuris daug miega.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 29, 17:26)
aš į darbą grįžti užsimaniau...  doh.gif 
bet turbūt jei reikėtų grįžti kitaip kalbėčiau.  ax.gif
kažkaip atrodo tokios vienodos visos dienos, kai darbe tai vis kažkas vyksta, aplink daug žmonų, o čia tik pampersai, aš ir kūdikis, kuris daug miega.

lotuliukas.gif ne tu viena nori į darbą, as viena kart per sav einu biggrin.gif
Atsakyti