Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 26, 22:26)
As siandien pas advokata puse reikalingu dokumentu neatsiveziau... visai smegenys suminksteje....  doh.gif

Romy malonus jusu rupesciai, tikiu, kad issirinksit geriausia  4u.gif

Sakai malonus..man taip ziauru toki maziuka atiduot ( bus 14men) bet siek tiek nusiraminau looselius pamacius, kaip ten juos priziuri, kiek auklyciu buna ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 27 sausio 2016 - 12:13
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 27, 11:11)
Viskas bus gerai  4u.gif daznas kudikis turi sia problema, sytvarkys ir vaziuosit namo  4u.gif
Mes darem bandyma nr 2: ar as galiu nebebut zmogus-soske ir tiesiog duot soske vaikui, visgi jam vakar jau menuo buvo.. taigi antras dublis toks pat nepasisekes kaip pirmas, ziaugcioja ir spjauna toliau nei mato.. visas 4rias skirtingas isbandem ir gtizom prie papo  doh.gif

ot užsispyrimas kūdikelio lotuliukas.gif mano ir retai ima soske, bet nekišu per prievartą irnesakyk.gif esu girdėjusi labai negražų palyginimą dėl vaikui prievartinio kišimo soskes

Romy pas mane planuose po 1m grįžti į darbą, tad taip pat anksti planuoju į lopšiuką vesti, bet mes ten 60 kažkelinti eilėje , tai kažin ar gausim vietą pirmus metus eiti, samdysim turbūt valandine auklytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 27 sausio 2016 - 12:17
QUOTE(Romy @ 2016 01 27, 11:13)
Sakai malonus..man taip ziauru toki maziuka atiduot ( bus 14men) bet siek tiek nusiraminau looselius pamacius, kaip ten juos priziuri, kiek auklyciu buna ir tt.

Mes nr 2 atidavem kai jai buvo 8men. Radom idealia vieta, musu nuomuone ir buvo visai nebaisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 27, 12:15)
ot užsispyrimas kūdikelio  lotuliukas.gif  mano ir retai ima soske, bet nekišu per prievartą  irnesakyk.gif  esu girdėjusi labai negražų palyginimą dėl vaikui prievartinio kišimo soskes

Romy pas mane planuose po 1m grįžti į darbą, tad taip pat anksti planuoju į lopšiuką vesti, bet mes ten 60 kažkelinti eilėje , tai kažin ar gausim vietą pirmus metus eiti, samdysim turbūt valandine auklytę.

Mano griebia soskę kaip žvėris lotuliukas.gif
Šiandien aplankiau draugę kuris susilaukė dvynių, vaikams 3mėnesiai, o maniškė didesnė ir sunkesnė už juos. Kaip keista matyti kitus vaikučius, kurie matosi iš bruožų, kad vyresni, bet tokie mažučiai. Aišku maniškė daug gražesnė lotuliukas.gif

Aplink mane nėra darželių nuo 1m, tik nuo 2... Tai planuoju po metų eiti į darbą ir palikti su MB, įdomu kiek laiko jis ištvers su ja ir sugalvos, kad reikia auklės ieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 27, 18:33)
Mano griebia soskę kaip žvėris  lotuliukas.gif
Šiandien aplankiau draugę kuris susilaukė dvynių, vaikams 3mėnesiai, o maniškė didesnė ir sunkesnė už juos. Kaip keista matyti kitus vaikučius, kurie matosi iš bruožų, kad vyresni, bet tokie mažučiai. Aišku maniškė daug gražesnė  lotuliukas.gif

Aplink mane nėra darželių nuo 1m, tik nuo 2... Tai  planuoju po metų eiti į darbą ir palikti su MB, įdomu kiek laiko jis ištvers su ja ir sugalvos, kad reikia auklės ieškoti  lotuliukas.gif

Vyras ims tėvystės ? Ar kaip ?

Aš šian po savo TA žalia šviesą uždegė sportui, neribojant krūviu smile.gif tik sakė dar pora sav sakyti NE baseinams ir pirtims smile.gif
Paėmė 3 tepinėlius ir kak tik pirmos mėnesinės bus įdės spiralę smile.gif darė echo , tai gimda sakė nebemiega smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kol radau kur čia esat.
Aš pirmadienį pas gine apžiūrai tikiuos viskas gerai sugije.
Kaip norisi kad mažius soske imtu tai nereiktu man už ja būti
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 27, 21:40)
Vyras ims tėvystės ? Ar kaip ?
Aš šian po savo TA žalia šviesą uždegė sportui, neribojant krūviu smile.gif tik sakė dar pora sav sakyti NE baseinams ir pirtims smile.gif
Paėmė 3 tepinėlius ir kak tik pirmos mėnesinės bus įdės spiralę smile.gif darė echo , tai gimda sakė nebemiega smile.gif

Kiek sumokejai uz apziura? As ir vakar buvau, viskas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 28, 10:55)
Kiek sumokejai uz apziura? As ir vakar buvau, viskas  thumbup.gif  smile.gif

oi aš daug nes 3 tepinėlius dariausi, apžiūra plius echo 66 eurai kainavo biggrin.gif

nionia Mercuria alio alio kur jūs ? blink.gif

25gelyte
pasislėpusios mes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 28 sausio 2016 - 12:01
Joa, antrus metus eis vyras. As vadove/brigadininke, negaliu ilgam ju palikti, nes tada manau manes gali ir nebereiketi. O ir mane doktorantas pavaduoja, negaliu jo palikti ilgai, nes jam darba reikia ruosti. Susitarem su vyru, kas antrus mstus jis dirbs planuojant vaika, pati ikalbejau pasidaryti vaika, o tada pateikiau jam salygas, su kuriomis as sutinku ji pasidaryti lotuliukas.gif

Man antradieni pas gine, idomu kaip ten viskas... Tikiuosi pasakys, kad mano gimda miega ir nenores dar ilgai prabusti. Nors tarp zindymu buna ilgesnes nei 6val, tai abejoju...

Noreciau i koki vandens parka, bet man veidrodis sako ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 28, 13:56)
Joa, antrus metus eis vyras. As vadove/brigadininke, negaliu ilgam ju palikti, nes tada manau manes gali ir nebereiketi. O ir mane doktorantas pavaduoja, negaliu jo palikti ilgai, nes jam darba reikia ruosti. Susitarem su vyru, kas antrus mstus jis dirbs planuojant vaika, pati ikalbejau pasidaryti vaika, o tada pateikiau jam salygas, su kuriomis as sutinku ji pasidaryti  lotuliukas.gif

Man antradieni pas gine, idomu kaip ten viskas... Tikiuosi pasakys, kad mano gimda miega ir nenores dar ilgai prabusti. Nors tarp zindymu buna ilgesnes nei 6val, tai abejoju...

Noreciau i koki vandens parka, bet man veidrodis sako ne  doh.gif

Na veidrodis nekažka ir man sako greičiau galėčiau pilvo preso pratimus daryt. Iš 17 liko 4 ir hie ant pilvo na truputi pieno bakams tenka dar ;-)
Sakei tavo ir dažnai valgo tai prieš išvarydama kur nors palieki nutraukto pienuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 25gelyte: 28 sausio 2016 - 15:37
QUOTE(25gelyte @ 2016 01 28, 15:35)
Sakei tavo ir dažnai valgo tai prieš išvarydama kur nors palieki nutraukto pienuko?

palieku, bet dar neprireikė, esu išpylus į kriauklę dvi paras palaikytą pienuką šaldytuve. Išlekiu 3-4valandom. Turbūt jaučia didžiausią poreikį valgyti tik kai aš būnu namie, kai nebūnu užiega ir nekelia problemų ją saugantiems. Tik bandėm ar ima iš buteliuko kartą, bet jai problemų nekėlė, skonis tas pats, o iš kur bėga dzin. 4u.gif
Jei visą dieną kažką turiu veikti ne namie, tai grįžtu trumpam ir pati pavalgyti į namus, pamaitinti mazgę ir vėl galiu lėkti. Dabar jau grįžau namo, nebe pas tėvus, tai niekur nelekiu, kol vyras dirba tik aš namie, bet kai atšils eisiu bėgioti thumbup.gif Kitą sav dar pas ginę ir į darbą, tai vėl trauksiu pienuką ir pasaugos vyras, tegul praktikuojasi thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos,

Jau skindziausi per fb, mano vyresnioji serga. Tai ka as galiu pasakyt, ena nafik du vaikai namie. As gal islepinta ar kaip, nu bet man sunku. Gerai, kad mama kasdien ateina man padet.

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 25, 16:33)
Juokas pro asaras  lotuliukas.gif

Aha, su tuom nebalgymu tai tikrai - juokas pro asaras.
Kiek kartu dabar tavoji valgo ir po kiek?

QUOTE(Romy @ 2016 01 26, 13:11)

Siandien pradejom lopselio ieskot. Jau buvom viename. Koks maziukas, jaukus. Tik 12 vaiku ir net 4 aukletojos. Turim dar 4 lopsiukus sarase, bet sitas mano favoritas  wub.gif  Tikiuosi gausim vieta.

Cia valdiski darzai ar privatus? Kiek kainuos menesiui?

QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 26, 16:34)
Sveikos,
O mes ligoninėj  verysad.gif  mažiutei akytė ištino ir paraudo, tai nuvažiavom į priimamajį santaruos pasirodyt ir paguldė, nes pasirodo ašarų kanalas užsikimšęs ir dar puliuot pradėję viduj...  verysad.gif  Prašuntavo, tikiuosi viskas greit susitvarkys. O kaip gaila lelytės, jau taip baisiai dabar ta akytė atrodo  cray.gif

Laikykites!

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 28, 11:55)
Kiek sumokejai uz apziura? As ir vakar buvau, viskas  thumbup.gif  smile.gif

As irgi vakar pas gine buvau. Tai ziuriu vakar buvo gruodinukuose visuotine ginekologiniu apziuru diena biggrin.gif
Atsakyti