Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(zis @ 2016 01 24, 18:21)
Labos 4u.gif
Mano mazius, tai si savaitgai auksinis wub.gif
O as penktadieni buvau pas gine privalomoje pogimdyvineje apziuroje, tai sake viskas o.k. gerai sugije, jokiu problemu nerado smile.gif palinkejo apsilankyti pas ja besilaukiant trecio ir dar liepe namie neuzsisedeti biggrin.gif

aš tik 02.02 užsirašiau, nes tik tada turėsiu kam vaiką palikti... Bet jaučiu, kad viskas ok, tai per daug ir nestresuoju, kad vėlokai užsirašiau.

Mano mazgė kažkaip daug miegoti pradėjo, vakar pas MB tėvus visą dieną pramiegojo, prabunda, pavalgo ir toliau meiga. O tada naktį be pertraukos 8val išmiegojo, šiandien vėl daug miega. Kaip kad savo antrają gyvenimo savaitę, be man visai patinka... ax.gif

Rytoj pas savo tėvus važiuosiu ir paliksiu MB vieną, pasiilgs ir pailsės nuo mūsų MB per tas tris dienas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Mūsų savaitgalis judrus smile.gif
Vakar buvo vyras išleidęs pasiganyti po parduotuves, o pats pas mamytę savo su Žemyna važiavo smile.gif
O šian iš ryto variau į pirmą rimtesnę treniruotę, grįžau su mažokai jėgų, nu bet taip buvo gera, treneris sakė super išlaikiau formas, tik raumenukai paglebę biggrin.gif pasijutau ne tik mama lotuliukas.gif

Po to mynėm pas mano tėvukus į svečius, darėm staigmeną, čia pirma mūsų ilgesnė kelionė, brangioji elgėsi pavyzdingai pas senelius...ko nepasakyčiau grįžusi namo doh.gif lotuliukas.gif Prisikirtau kūgelio ir taip buvo gera kad kažkas man maistą ruošė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Pastebejau neigiama ciulptuko poveiki doh.gif Pradejo mano mazius (.)(.) siauriau imti doh.gif Vel pradeda skaudeti, kai taip nusiciumpa, o jei idedu teisingai i burnyte,vis tiek nusimuisto taip, kad jam patogu butu blink.gif jau nebereikejo jokiu tepalu ir kompresu, o dabar vel anie i trasa parejo... doh.gif ir ner ka daryt g.gif
Ai dar norejau pasisakyti apiesauskelnes smile.gif mes vis isbandinejam naujas rusis (ne del to, kad kurios ors netiktu, bet ieskau, tokiu, kad butu minkstos ir gerai sugertu). Dabar isbandinejam japoniskas GOO.N tai tokios labai placios ir labai plonos, bet sugeria labai gerai smile.gif dar bandem Bambo, tai iki siol man jos pacios jaukiausios ir nesmirda, o Pampers kazkaip nelabai malonaus kvapo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 25 sausio 2016 - 12:13
QUOTE(zis @ 2016 01 25, 12:01)
Pastebejau neigiama ciulptuko poveiki doh.gif Pradejo mano mazius (.)(.) siauriau imti doh.gif Vel pradeda skaudeti, kai taip nusiciumpa, o jei idedu teisingai i burnyte,vis tiek nusimuisto taip, kad jam patogu butu blink.gif jau nebereikejo jokiu tepalu ir kompresu, o dabar vel anie i trasa parejo... doh.gif ir ner ka daryt g.gif
Ai dar norejau pasisakyti apiesauskelnes smile.gif mes vis isbandinejam naujas rusis (ne del to, kad kurios ors netiktu, bet ieskau, tokiu, kad butu minkstos ir gerai sugertu). Dabar isbandinejam japoniskas GOO.N tai tokios labai placios ir labai plonos, bet sugeria labai gerai smile.gif dar bandem Bambo, tai iki siol man jos pacios jaukiausios ir nesmirda, o Pampers kazkaip nelabai malonaus kvapo.. g.gif

man irgi kartais blogai ima, ypač jeigu iškart po soskės duodu (.)(.) doh.gif bet kažkaip nėra problemų man dėl to, tik kad ilgiau užtrunka kol normaliai paduodu, soskės nenoriu atsisakyti.
bamboo man nepatiko, kažkaip nemoku gal jų uždėti. pampersai neturi kvapo tik iš vokietijos, galima per skelbimus arba gariūnuose pirkti. aš labiausiai mėgstu pampers premium, o mano mazgei dzin ką jai uždėsiu.

šiandien buvo pirma mūsų tik dviejų 100km kelionė, jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Savaitgali pas mb tevus sveciavomes. Buvau pirtije pirma kart po gimdymo. Vyras kaip reikiant su vanta dave. Geeeris!

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 22, 15:51)
Dziaukis, jau geriau vaikas valgus, nei kad reikia su piktumais valgyti kiekviena syki  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 16:27)
Nu bet kaip sumazint jei rekia, valgyt nori kaip pasiutes  unsure.gif

Cia tas pats ka nevalgiam sukist tiek kiek reikia, taip ir valgiam nedaduot. Tragedija, manau. Tikrai sunku.

Ai, belieka pasikliauyi gamta. Gal jiems tiek reikia...taviskiui daug, maniskei - mazai...

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 23, 20:42)
Oho, cia mes vienos vis dar newborn devim?  doh.gif

Nea. Mes irgi dar 0-3 neisaugom.
Gal tik bodziai mazoki. Pastebejau, kad sunkiai segasi.
Reiks 62 dydi traukt.

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 24, 12:44)
Feja Salomeja,  kaip jums su nevalgymais sekasi?  ax.gif

Ai...neklausk. Kartais geriau, kartais blogiau. Keikvienas maitinimas nervu isbandymas ir man ir vaikui.
Kaip nors uzaugsim. smile.gif

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 24, 14:01)

Nuostabi diena siandien - vaiziuosim I Brighton'a pasivaiksciot  thumbup.gif

O jus Londone gyvenat?

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 24, 14:25)
Omg, mano vaikas i mama bus aisku, pusantro metro  doh.gif bet gal medziagu apykaita bus i tetuka, ir nereikes kankintis del lasiaku  biggrin.gif

Gal mazai valgys visa gyvenima ir nereiks medziagu apykaitos biggrin.gif

QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 25, 14:01)
soskės nenoriu atsisakyti.

Aha, nes kitaip turesi but zmogus-soske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 25, 15:17)
Gal mazai valgys visa gyvenima ir nereiks medziagu apykaitos biggrin.gif
Aha, nes kitaip turesi but zmogus-soske biggrin.gif

Juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Čia tikrai lb ramu biggrin.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 01 23, 21:56)
ai su tais dydžiais tai žinai kaip, mano 55cm panai, tai į 56d kai kuriuos nei pro kur netelpam, kai kurie ok, kiti 62 tinka kituose nuskendusios, į dydžius nekreipiu daug dėmėsio  irnesakyk.gif

Mūsiškė tai 62 jei neklystu jau beveik visus išaugo, vienos firmos tik vienas bodis dar kokią savairę tiks, jau nešiojam 68 dydžio rūbelius - visi mažesni per kojas per trumpi, nors per pilvą būna laisves i tokie doh.gif kažkaip neproporcingai daro tuos rūbus - trumpos kojos ir platus liemuo doh.gif

QUOTE(zis @ 2016 01 25, 12:01)

Man pampers 3 dydžio iš pardės irgi lb intensyvus dydis, tai pabandėm ne pampers baby-dry, o pampers new baby 3 dydžio vokiškas, tai super thumbup.gif dar ir su šlapimo indikatoriaus juostelėm thumbup.gif pirkom per skelbimus, o kaina gaunas beveik tokia pat kaip perkant didelį pakį pampers baby-dry maxėj su -20% mirksiukas.gif

QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 25, 14:01)
bamboo man nepatiko, kažkaip nemoku gal jų uždėti. pampersai neturi kvapo tik iš vokietijos, galima per skelbimus arba gariūnuose pirkti. aš labiausiai mėgstu pampers premium, o mano mazgei dzin ką jai uždėsiu.

Gal žinai kokios kainos gariūnuos pampersų? Ir kurioj vietoj yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2016 01 25, 15:46)
Labukas 4u.gif
Čia tikrai lb ramu biggrin.gif
Mūsiškė tai 62 jei neklystu jau beveik visus išaugo, vienos firmos tik vienas bodis dar kokią savairę tiks, jau nešiojam 68 dydžio rūbelius - visi mažesni per kojas per trumpi, nors per pilvą būna laisves i tokie doh.gif kažkaip neproporcingai daro tuos rūbus - trumpos kojos ir platus liemuo doh.gif

Galvoja, kad leliukai buna kaip cepelinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 25, 16:56)
Galvoja, kad leliukai buna kaip cepelinai  lotuliukas.gif

Tai jau turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
Zmogumi soske nebusiu, ypac kai maniske tokia apzora, visa laika valgyt nori. Valgo, atpila, toliau valgytu jei duotum doh.gif pati sveriqu, tai per 11d 400gr, tuoj nepanesiu jei taip ir toliau augs. Ir svarbiausia neimanoma jos alkanos laikyt, iskart isterijos. doh.gif

O sauskelniu kaina Gariunuose panasiai kaip maximoje su 20% nuolaida. Jas pardavineja lauke prie pirmu geltonu angaru, einant nuo titaniko, kur medziagas pardavineja. Pardavineja is abieju angaro pusiu, ir buitine chemija, ivairiausius skalbiklius kudikiams. Daugiausia pasirinkimo uz angaru, tolimrsneje puseje nuo pagr gatves.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Šian pas chirurgą su pana varom, nu bet baisu į tas poliklinikas brautis, kai toks sergamumas gripu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 26, 07:11)
sveikos  4u.gif 

Šian pas chirurgą  su pana varom, nu bet baisu į tas poliklinikas brautis, kai toks sergamumas gripu... doh.gif

Mes penktadieni keliausim pas chirurgus 4u.gif
Atsakyti