Del tepliojimo as galvoju palauksiu dar dvi savaiteles ir jei nenustos eisiu pasitikrint, nes ir pati tokia pabalus, valgau daug labai ir daznai, kraujyje hemoglobino kiekis aukstas bet kazkas ne taip..
Atvaziavo vyro tevas su pamote, isvaziavom su vaiku pas vyro dede, pirmas musu isvaziavimas I svecius.. jauciuos lyg tampyciau ir stresuociau vaika.. o be manes vaziuot negalejo, nes dtaudimas masinos ant manes..
Papildyta:
Ateinancia savaite sversimes, idomu kiek priaugo ir paaugo vaikutis, nebetelpam i nei viena rubeli 0-3men dabar viso 3-6men rubeliai eina ir dydziu pats tas
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 23, 17:52)
Ateinancia savaite sversimes, idomu kiek priaugo ir paaugo vaikutis, nebetelpam i nei viena rubeli 0-3men dabar viso 3-6men rubeliai eina ir dydziu pats tas
Oho, cia mes vienos vis dar newborn devim?
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 23, 19:42)
ai su tais dydžiais tai žinai kaip, mano 55cm panai, tai į 56d kai kuriuos nei pro kur netelpam, kai kurie ok, kiti 62 tinka kituose nuskendusios, į dydžius nekreipiu daug dėmėsio
Dabar mano pana devi 62 dydzio bodi, 50dydzio kelnes ir 56 dydzio megstini. Viskas idealiai tinka
Svarbu auga, o kuo ilgiau bus maza, tuo lengviau bus nesioti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 23, 21:04)
Dabar mano pana devi 62 dydzio bodi, 50dydzio kelnes ir 56 dydzio megstini. Viskas idealiai tinka
Universali visiems dydžiams
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 23, 21:04)
Pas mane panašus mixas
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 23, 21:42)
musu irgi QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 23, 23:04)
Del nesiojimo pritariu..nu tikrai yra ka...o jei dar nest reik kur su kedute...
Pradejau galvot apie nesiokle, nes jis grynas rankinukas o mano nugara ne gelezine pamenu kai ataka siule kaip lengviau nesiot del apkrovos nugarai, bet mano princas isterikuoja ir pripazysta tik kabojima ant peties buna ir pasibaram
QUOTE(ofiso mergaite @ 2016 01 24, 01:06)
musu irgi
Pradejau galvot apie nesiokle, nes jis grynas rankinukas o mano nugara ne gelezine pamenu kai ataka siule kaip lengviau nesiot del apkrovos nugarai, bet mano princas isterikuoja ir pripazysta tik kabojima ant peties buna ir pasibaram
Pasvmane ji ksbo anr peties ki atrūginti reikia, nugara žiauriai tai jaučia
Feja Salomeja, kaip jums su nevalgymais sekasi?
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 10:41)
Vyras isstume mane pas drauguzes siam vakarui ir nakciai :
Nu va visa savaitgali pragalvojau, kaip tau faina
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 14:20)
omg pas mus coliukas 56 dar kaikurie dideli
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 22, 14:27)
Maniskes vis dar newborn dydis pats tas
Mes jau 68 pradejom... Aciu D pakolkas neatrodo, kad vaikis bus i mama pagal ugi
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 23, 17:52)
pirmas musu isvaziavimas I svecius.. jauciuos lyg tampyciau ir stresuociau vaika..:
O pas mus kita problema - nebenori vaikis diena namie but ir savo lovoj miegot Nes as kiekviena diena su reikalais vaziuoju ar su draugem susitikt, tai iprato namie nebut. Vyras juokiasi, kad mes daugiau ne namie bunam, nei namie... Savaitgali noriu pailset, bet jis nori vaziuot. Tai truputi gavo paverkt kol uzmigo
Nuostabi diena siandien - vaiziuosim I Brighton'a pasivaiksciot
QUOTE(islandhaze @ 2016 01 24, 13:01)
Nu va visa savaitgali pragalvojau, kaip tau faina
Mes jau 68 pradejom... Aciu D pakolkas neatrodo, kad vaikis bus i mama pagal ugi
Omg, mano vaikas i mama bus aisku, pusantro metro bet gal medziagu apykaita bus i tetuka, ir nereikes kankintis del lasiaku
Labos
Mano mazius, tai si savaitgai auksinis
O as penktadieni buvau pas gine privalomoje pogimdyvineje apziuroje, tai sake viskas o.k. gerai sugije, jokiu problemu nerado palinkejo apsilankyti pas ja besilaukiant trecio ir dar liepe namie neuzsisedeti
Mano mazius, tai si savaitgai auksinis
O as penktadieni buvau pas gine privalomoje pogimdyvineje apziuroje, tai sake viskas o.k. gerai sugije, jokiu problemu nerado palinkejo apsilankyti pas ja besilaukiant trecio ir dar liepe namie neuzsisedeti