jūs čia visos tvarkotės ,,galus" o aš šian užsirašiau pasidaryti antakių mikropigmentacija stiprus noras atsirado dabinti ir puošti save, matyt bijau likti nusivylusia namų šeimininke
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 19:37)
jūs čia visos tvarkotės ,,galus" o aš šian užsirašiau pasidaryti antakių mikropigmentacija stiprus noras atsirado dabinti ir puošti save, matyt bijau likti nusivylusia namų šeimininke
Aš irgi jau savo gaurus apsitvarkiau
Antakių mikropigmentacijai nesiryštu, kažkaip atrodo kaip aš gyvensiu su tattoo ant veido... Nors kai mano antakiai labai šviesūs ir reti manau reikėtų, nes po nudažymo jie nublunka po 2sav, o ir nudažius nebūna labai ryškūs, tai dažantis vis viena tenka paryškinti. Blondinių problemos
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 14, 19:01)
Antakių mikropigmentacijai nesiryštu, kažkaip atrodo kaip aš gyvensiu su tattoo ant veido... Nors kai mano antakiai labai šviesūs ir reti manau reikėtų, nes po nudažymo jie nublunka po 2sav, o ir nudažius nebūna labai ryškūs, tai dažantis vis viena tenka paryškinti. Blondinių problemos
Esu pasidarius ta mikropigmentacija.. Oj kaip zliumbiau labai man skaudejo nespejau nueit korekcijai iki , tai visai nubluko man jie
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 19:11)
jau duodat D vitamino?
Mes jau duodam nuo mėnesio vizito pas šeimos daktarę ir gavom siuntimą klubų echoskopijai 2-3 mėn., sakė Santariškėse užsiregistruot, bet iki kovo nėr vietų, o kovui dar neregistruoja
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 14, 19:07)
Esu pasidarius ta mikropigmentacija.. Oj kaip zliumbiau labai man skaudejo nespejau nueit korekcijai iki , tai visai nubluko man jie
Aš turiu ne vieną tatoo tai man malonus šis skausmas
Zvirbliukass pas mane vienam antakyje nuo puses beveik plaukelių nėra einu ir einu dažyti. Aš jau pora metų svarstyme, bet kažkaip apsisprendžiau, ten kur eisiu ta meistrė 5 būdais tvarko, man labai patiko šešėliavimo technika , bet ji sakė kai tave pamatysiu galėsiu pasakyti , kaip tau labiausiai tiktu vyras sakė žiūrėk kad nereiktų juoktis 2 metus, sakau tu gal juoksis o aš verksiu
lialytia o čia profilaktinis tas klubų tikrinimas?
Sveikos damos
Vis pamirstu nusipirkti, jeigu nepamirsiu rytoj nusipirksiu ir jau duosiu
man lygiai tas pats, siandien pasidariau gelini lakavima, susitvarkiau antakius, internetinese parduotuvese vis ziurineju sukneles, sijonus (neturiu laiko iki pardes nuvaziuoti).
Nors mano antakiai tamsus bet vistiek po 2 savaiciu nublunka spalva, tai zinok as nusipirkau antakiu dazus ir dazau pati nerealus dalykas, net labai lengva
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 20:11)
jau duodat D vitamino?
Vis pamirstu nusipirkti, jeigu nepamirsiu rytoj nusipirksiu ir jau duosiu
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 20:37)
man lygiai tas pats, siandien pasidariau gelini lakavima, susitvarkiau antakius, internetinese parduotuvese vis ziurineju sukneles, sijonus (neturiu laiko iki pardes nuvaziuoti).
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 14, 21:01)
Nors mano antakiai tamsus bet vistiek po 2 savaiciu nublunka spalva, tai zinok as nusipirkau antakiu dazus ir dazau pati nerealus dalykas, net labai lengva
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 17:37)
Man antakiu piestuko pakanka siuo klausimu bet vat kaip sakai dabintis ir puostis norisi ir man, as vis planuoju kaip jau pradesiu begiot kai tik galesiu ir mastau kad gal reiktu koki veido valyma pasidaryti, nes dabar jauciuos kaip paaugle su tais spuogais, daktare sake cia dar hormonai, bet manau veido valymas nepakenks
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 21:43)
Zvirbliukass pas mane vienam antakyje nuo puses beveik plaukelių nėra einu ir einu dažyti. Aš jau pora metų svarstyme, bet kažkaip apsisprendžiau, ten kur eisiu ta meistrė 5 būdais tvarko, man labai patiko šešėliavimo technika , bet ji sakė kai tave pamatysiu galėsiu pasakyti , kaip tau labiausiai tiktu vyras sakė žiūrėk kad nereiktų juoktis 2 metus, sakau tu gal juoksis o aš verksiu
as labai noriu lupu permentini pasidaryti, bet irgi neprisiruosiu o ir bijau bet man labai grazu
Lialytia, ačiū užnaujus namus bendraamžiuos jau išsigandau, kad išsilakstysit į fb
Apačios šukuosena susitvarkiau kažkur po 3 sav. Plaukus irgi nusidažiau jau, antakių neesu dažius
D vitaminą jau vartojam, o dėl plaučių švietimo nieko nesakė.Aš pati tai jokių vitaminų negeriu.
Daktarė kažką irgi minėjo, kad reiks pasirodyt iki 3 mėn kažkam, bet siuntimo nedavė, o kam ten pasirodyt ir pamiršau na bet eisim antradieni tai gal išrašys.
Apačios šukuosena susitvarkiau kažkur po 3 sav. Plaukus irgi nusidažiau jau, antakių neesu dažius
D vitaminą jau vartojam, o dėl plaučių švietimo nieko nesakė.Aš pati tai jokių vitaminų negeriu.
Daktarė kažką irgi minėjo, kad reiks pasirodyt iki 3 mėn kažkam, bet siuntimo nedavė, o kam ten pasirodyt ir pamiršau na bet eisim antradieni tai gal išrašys.
QUOTE(Daivule* @ 2016 01 14, 19:46)
as labai noriu lupu permentini pasidaryti, bet irgi neprisiruosiu o ir bijau bet man labai grazu
Man uz vis baisiausia atrodo virs akiu pravedima daryt kaip moterys istveria, brrr
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 14, 19:52)
Man uz vis baisiausia atrodo virs akiu pravedima daryt kaip moterys istveria, brrr
Na ta vadinama pravodke ir man skausmingai atrodo
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 14, 20:43)
Oj, šitas ir man baisu, kad po to gailėsiuos 2m. Esu mačius kur trejus antakius turi moteris. Vieni naujai ištatiuruoti, vieni jau pablukę, ir treti atauginėja
QUOTE(Daivule* @ 2016 01 14, 20:44)
AŠ irgi pati sau dažau, bet kai rudai nusidažau nublunka per kelias dienas. O juodai man per tamsu, tai normaliai rudai nudažo tik kirpykloje. Nebent naujų rudų dažų paieškoti...
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 14, 20:52)
Nesidaryčiau tikrai to... Brrr... O dar jeigu nepatiks