Vyras isstume mane pas drauguzes siam vakarui ir nakciai Sake nebaliavot, bet issimiegot Nu bet vynelio ikalsiu.
Laukiam akuseres, o tada i Kiolna!
Siek tiek tiek sazine grauzia palikt maziuka, bet mama nuramino, kad ir ja tetis isleisdavo su nakvyne, kad issimiegot.
Vakar paguldem maziu ant kilimelio. Nu jau reakcija vaiko!!! Akys ant kaktos islipo, guguot pradejo, net kvatot vietom. Jetus, galejau anksciau ta daikta isigyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 22, 09:01)
Labas rytas
Vakar sunki diena buvo mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo
Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų
O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama
Vakar sunki diena buvo mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo
Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų
O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama
Gal turi pienuko, tiesiog mergina norėjo daugiau jo užsisakyti O ir mišinukas nėra blogis
O per masažus maniškė ir mano daromus pradeda verkti, tai tikrai neveščiau jos pas kitus masažuotis. Tik atsibosta jai gulėti ir pradeda verkti.
aš vis dar vaikštau toli su vežimu, tik maniškė vis prabunda, kai kažkur sustoju, prie šviesaforo ar pan... Pažiūri, patikrina, kad aš šalia ir toliau kniaupia.
Romy Kiolnas man labai patiko
Mano mazgė nelabai lavinimosi kilimėliu džiaugiasi, gal dar truputį per maža... Gal po savaitės įdomiau jai bus, labai greitai dabar viskas pas juos keičiasi, o ri auga greitai. Atrodo vieną sav tinka rūbas, kitą jau nebeužsisega. Jau saviškę į 62dydižo pradėjau dėti, kai pradėjau nuo 50
Mamos, ar galima mūsų leliukus jau ant kamuolio ridenti?
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 22, 11:45)
Jau saviškę į 62dydižo pradėjau dėti, kai pradėjau nuo 50
omg pas mus coliukas 56 dar kaikurie dideli
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 14:20)
omg pas mus coliukas 56 dar kaikurie dideli
Maniskes vis dar newborn dydis pats tas
Nu va, isejo akusere. Per pzsantros savaites +600gr. Pilnas svoris 5020g. Nu dickis ne kitaip. Bet ko noret kai valgo 6 kartus po 200ml
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 14:47)
Nu va, isejo akusere. Per pzsantros savaites +600gr. Pilnas svoris 5020g. Nu dickis ne kitaip. Bet ko noret kai valgo 6 kartus po 200ml
Dziaukis, jau geriau vaikas valgus, nei kad reikia su piktumais valgyti kiekviena syki
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 14:47)
aš užtat sumažinau į 5k, nes mano per 1mėn 1sav priaugo 1,6kg
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 22, 14:51)
aš užtat sumažinau į 5k, nes mano per 1mėn 1sav priaugo 1,6kg
Nu bet kaip sumazint jei rekia, valgyt nori kaip pasiutes
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 15:27)
Nu bet kaip sumazint jei rekia, valgyt nori kaip pasiutes
na pas mus kažkaip lengvai gavosi, aišku būna ten pusvalandi ar 15min iki maisto reikia pasižaisti, bet kažkaip išgyvenam na mums diena gaunasi kas 3,30val tai normalus laiko tarpas maitinant mišinuku.
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 22, 15:27)
Maniskes vis dar newborn dydis pats tas
mum is ilgio rubai tik mazeja, platus tai visi nu visai vaikas ne i tevus
Šiauliai tai ryt tinkames, nieks nesikeičia ?
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 18:03)
mum is ilgio rubai tik mazeja, platus tai visi nu visai vaikas ne i tevus
As zinok biski snargliuojuos, tai ziuresiu kaip ryt situacija bus