Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

Vyras isstume mane pas drauguzes siam vakarui ir nakciai wub.gif Sake nebaliavot, bet issimiegot biggrin.gif Nu bet vynelio ikalsiu.
Laukiam akuseres, o tada i Kiolna!
Siek tiek tiek sazine grauzia palikt maziuka, bet mama nuramino, kad ir ja tetis isleisdavo su nakvyne, kad issimiegot.

Vakar paguldem maziu ant kilimelio. Nu jau reakcija vaiko!!! Akys ant kaktos islipo, guguot pradejo, net kvatot vietom. Jetus, galejau anksciau ta daikta isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 22, 09:01)
Labas rytas  4u.gif
Vakar sunki diena buvo  doh.gif mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo  doh.gif jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi  verysad.gif visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo  verysad.gif 

Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų  doh.gif

O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama  doh.gif

Gal turi pienuko, tiesiog mergina norėjo daugiau jo užsisakyti 4u.gif O ir mišinukas nėra blogis
O per masažus maniškė ir mano daromus pradeda verkti, tai tikrai neveščiau jos pas kitus masažuotis. Tik atsibosta jai gulėti ir pradeda verkti. doh.gif
aš vis dar vaikštau toli su vežimu, tik maniškė vis prabunda, kai kažkur sustoju, prie šviesaforo ar pan... Pažiūri, patikrina, kad aš šalia ir toliau kniaupia.

Romy Kiolnas man labai patiko 4u.gif
Mano mazgė nelabai lavinimosi kilimėliu džiaugiasi, gal dar truputį per maža... Gal po savaitės įdomiau jai bus, labai greitai dabar viskas pas juos keičiasi, o ri auga greitai. Atrodo vieną sav tinka rūbas, kitą jau nebeužsisega. Jau saviškę į 62dydižo pradėjau dėti, kai pradėjau nuo 50 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliukass: 22 sausio 2016 - 11:49
Mamos, ar galima mūsų leliukus jau ant kamuolio ridenti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 22, 11:45)
Jau saviškę į 62dydižo pradėjau dėti, kai pradėjau nuo 50  blink.gif

omg pas mus coliukas 56 dar kaikurie dideli biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 14:20)
omg pas mus coliukas 56 dar kaikurie dideli  biggrin.gif  ax.gif

Maniskes vis dar newborn dydis pats tas ax.gif
Atsakyti
Nu va, isejo akusere. Per pzsantros savaites +600gr. Pilnas svoris 5020g. Nu dickis ne kitaip. Bet ko noret kai valgo 6 kartus po 200ml unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 14:47)
Nu va, isejo akusere. Per pzsantros savaites +600gr. Pilnas svoris 5020g. Nu dickis ne kitaip. Bet ko noret kai valgo 6 kartus po 200ml  unsure.gif

Dziaukis, jau geriau vaikas valgus, nei kad reikia su piktumais valgyti kiekviena syki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 14:47)
Nu va, isejo akusere. Per pzsantros savaites +600gr. Pilnas svoris 5020g. Nu dickis ne kitaip. Bet ko noret kai valgo 6 kartus po 200ml  unsure.gif

aš užtat sumažinau į 5k, nes mano per 1mėn 1sav priaugo 1,6kg
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 22, 14:51)
aš užtat sumažinau į 5k, nes mano per 1mėn 1sav priaugo 1,6kg

Nu bet kaip sumazint jei rekia, valgyt nori kaip pasiutes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 22, 15:27)
Nu bet kaip sumazint jei rekia, valgyt nori kaip pasiutes  unsure.gif

na pas mus kažkaip lengvai gavosi, aišku būna ten pusvalandi ar 15min iki maisto reikia pasižaisti, bet kažkaip išgyvenam smile.gif na mums diena gaunasi kas 3,30val tai normalus laiko tarpas maitinant mišinuku.
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 22, 15:27)
Maniskes vis dar newborn dydis pats tas  ax.gif

mum is ilgio rubai tik mazeja, platus tai visi biggrin.gif nu visai vaikas ne i tevus biggrin.gif

Šiauliai tai ryt tinkames, nieks nesikeičia ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 22 sausio 2016 - 19:10
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 18:03)
mum is ilgio rubai tik mazeja, platus tai visi biggrin.gif nu visai vaikas ne i tevus biggrin.gif

Šiauliai tai ryt tinkames, nieks nesikeičia ? smile.gif

As zinok biski snargliuojuos, tai ziuresiu kaip ryt situacija bus 4u.gif
Atsakyti