pas mus vis dėl to šian buvo peršalta vaikščioti
Tai kol dama pietus 1val miegojo prie preso pratimų užsiėmiau
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 17:03)
pas mus vis dėl to šian buvo peršalta vaikščioti
Jetus, nupushciau, jei manoji valanda temiegotu
O apskritai per para kiek ji pas tave miega?
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 16:29)
Jetus, nupushciau, jei manoji valanda temiegotu
na nuo kokio 22-23val iki 5val po to nuo 05,30val maždaug iki 9,30val na ir diena max 3k po 1val
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 12:30)
Feja Salomeja FB jai kas domina greičiau atsakymą gauni
Na tai damos sportuojat? Minat dviračius, sukat lankus?
Romy pabandžiau ir aš vandens šian biškelį duodi, nifiga susiraukė, kai spjovė viską atgal
Na tai damos sportuojat? Minat dviračius, sukat lankus?
Romy pabandžiau ir aš vandens šian biškelį duodi, nifiga susiraukė, kai spjovė viską atgal
tik pradedu sportuot minimaliai, vel stipriau kraujuot pradedu... jau kelia nerima man tas kraujavimas kaip ir beveik 4 sav praejo po gimdymo..
Sveikos
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 17:40)
Man irgi cia smagaiu. Bet fakto snepaneigsi, kad leteja bazaras...
Truputi keista, nes pirmos dukros forumiukas net uze, kai leliukai buvo tokio amziaus.
Bet tai buvo pries 6 metus...
Truputi keista, nes pirmos dukros forumiukas net uze, kai leliukai buvo tokio amziaus.
Bet tai buvo pries 6 metus...
Pas mus irgi bet mes ne SM'e buvom o FB ir skype, isvis buvo tokiu kur neesam net mate viena kitos realybeje o bendravom kaip tikros drauges, diena prasidedavo ir baigdavosi skype, kiekviena problema, kiekvienas gyvenimo ivykis, pasidalindavom dziaugsmais ir vargais, poto vis maziau apie vaikus ejo kalba dabar jau viskas, visos dirba, nera laiko o taip gaila
Feja as irgi manau viskas Jums gerai, toks vaikas nevalgus maniskis galetu valgyti, valgyti, valgyti, beje ir priaugo per men virs 2 kg. (kas irgi neramina, nes nesu girdejus kad kas tiek butu priauges), bet dukra mano irgi nevalgiuke ir dabar, turbut galetu visa diena nevalgyti, jeigu vaikas pasako, kad alkana tai svente buna
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 21, 19:30)
tik pradedu sportuot minimaliai, vel stipriau kraujuot pradedu... jau kelia nerima man tas kraujavimas kaip ir beveik 4 sav praejo po gimdymo..
Mn apie 4sav baigėsi
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 21, 21:30)
Man menuo ir tikrai dar tepa kaip paskutine mm diena be jokiu sportu
Labas rytas
Vakar sunki diena buvo mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo
Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų
Tikrai gaila
Kol kas nea Dar jaučiuosi kažkokia be energijos, truksta man miego, visad po nakties galvoju, kad eisiu dieną nusnaust, bet nelabai pavyksta...O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama Palauksiu dar su sportu, juolab, kad svorio man mest nebereikia.
Nėra dar ko nerimauti, 4 sav.kraujavimas normalu, o būna gi skirtingai vienoms po 2 sav. baigias, kitoms po 6 sav. Man baigėsi po 5sav.
Vakar sunki diena buvo mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo
QUOTE(Romy @ 2016 01 21, 15:11)
Nu tas beibiu masazas visiskas pravalas mums. Praklyke visa laika. Nespejau net ranku aliejum issitept. Nesuprantu kas nutiko jam, siaip ryte gerai nusiteikes atsikele. Gal ham ten pergarsiai, per daug visko, nauja. Jis labai i garsus reguoja. Nu pababdydim dar kita savaite, jei tas pats tai ner prasmes ten bevaiksciot. O gaila...
Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 15:20)
Tikrai gaila
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 15:30)
Kol kas nea Dar jaučiuosi kažkokia be energijos, truksta man miego, visad po nakties galvoju, kad eisiu dieną nusnaust, bet nelabai pavyksta...O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama Palauksiu dar su sportu, juolab, kad svorio man mest nebereikia.
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 21, 21:30)
Nėra dar ko nerimauti, 4 sav.kraujavimas normalu, o būna gi skirtingai vienoms po 2 sav. baigias, kitoms po 6 sav. Man baigėsi po 5sav.
labas, man irgi dar teplioja, bet sianakt sugalvojau kad jau lipsiu ant elipses:)reikia numest kas liko ...
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 08:06)
labas, man irgi dar teplioja, bet sianakt sugalvojau kad jau lipsiu ant elipses:)reikia numest kas liko ...
šian jau normaliai pusryčius pavalgiai?
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 22, 09:55)
šian jau normaliai pusryčius pavalgiai?
jo,kol vienas gulejo:)
Sveikos mamytes
Atsiprasau, kad lendu i Jusu temute. Tik norejau pasiulyti pora poku atlikusiu sauskelniu Pampers. Vokiskos. 3 dydis 90 vnt. 16 EUR Vilnius.
Jei nereikia, atsiprasau uz sutrukdyma
Atsiprasau, kad lendu i Jusu temute. Tik norejau pasiulyti pora poku atlikusiu sauskelniu Pampers. Vokiskos. 3 dydis 90 vnt. 16 EUR Vilnius.
Jei nereikia, atsiprasau uz sutrukdyma