Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 12:21)
Sveikos, moterys,
Jo, zonok, taip ir bandau sau sakyt. 4u.gif

As irgi, bet vakar vakare irgi panikavau jau.. Tokio vaiko cypimo negirdejau dar, nieko nesuvalge. Bet uzmigo ir miegojo iki 5 ryto rolleyes.gif

Siandien noriu pasigirt, jog panele nemiega beveik nuo 9 ryto, na gal pusvalandi nusnaude, ir iki siol nemiega, ir NEREKIA! Man cia stebuklas rolleyes.gif tai gultuke pasisupa, tai ant sofos perkeliu rolleyes.gif taip ir budrauja smile.gif pfu pfu pfu kad neprisisnekeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 21, 13:44)
Siandien noriu pasigirt, jog panele nemiega beveik nuo 9 ryto, na gal pusvalandi nusnaude, ir iki siol nemiega, ir NEREKIA!  Man cia stebuklas  rolleyes.gif tai gultuke pasisupa, tai ant sofos perkeliu  rolleyes.gif taip ir budrauja  smile.gif pfu pfu pfu kad neprisisnekeciau  4u.gif

Geeeeras! As tokiu stebuklu nesu patyrus nei su 1 dukra, nei su sia kol kas nepatiriu. Budrauja neperdaigiausia, bet, kai budrauja, tai jau visas demesys jai. Nieko realiai nepasidarysi. Ant kilimelio max 10 min, bet ir tai retai.
Gultukas mums kol kas is viso bevertis daiktas. Ir, jei atvirai, abejoju ar mums jo prireiks. Jei pagal pirma vaika spresti smile.gif
Nu bet nieko, kol kas reik atidirbinet per jos budravimus po kokias 2 val. Po to smiga ir duoda mamai pailset. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 11:22)
tai lyg sakė iki 37,5 vaiko temperatūra normali  g.gif

Jo, uzvis hei i sikniuka matuoji.

Nu tas beibiu masazas visiskas pravalas mums. Praklyke visa laika. Nespejau net ranku aliejum issitept. Nesuprantu kas nutiko jam, siaip ryte gerai nusiteikes atsikele. Gal ham ten pergarsiai, per daug visko, nauja. Jis labai i garsus reguoja. Nu pababdydim dar kita savaite, jei tas pats tai ner prasmes ten bevaiksciot. O gaila...

Mazius gultuke kas diena guli, irpamiega, ir vienas iki 30 min pabudrauja. Kazka sau panosej burbuliuoja, guguoja.

Bet matau, kad siandienai jam nuotaika jau sugadinta.,,reiks i lauka iseit bo nebus ramybes.
Atsakyti
Bet tai kai jauciasi, kad visos i FB persikelem...
Biski gaila...
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2016 01 21, 12:13)
dare nes ir temperaturos buvo vaikui 37,2 ir klyke ant papo, ligos ieskojom..

bet ir db pazastuke 37,1 randu temp, bet turbut normalu kudikiui.

Nepatinka man vaiku gyd. verysad.gif  buvo gera gyd. bet isejo vaiko prieziuros atostogu ir dabar metus pavaduojanti ne kokia doh.gif  nznau persirasyt metams paskui grizt pas senaja g.gif  bet nelabai zinau ir pas ka persirayt doh.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 12:22)
tai lyg sakė iki 37,5 vaiko temperatūra normali  g.gif

Mums ligoninej sake ,kad normali temperatura 37,4 vaikuciui tai nereikia pergyvent del tokios tempos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 13:20)
Biski gaila...

Man cia smagiau.

Merginos, kas maitinat misinukais, ar duot maziukams ko atsigert?

Kadangi viduriai siek tiek kietoki, galvojau vandens duot. Nu nenori jis to vandens. Net matosi kaip slykstisi biggrin.gif Dabar padariau arbatos, pazizresiu ar gers..
Atsakyti
Feja Salomeja FB jai kas domina greičiau atsakymą gauni smile.gif

Na tai damos sportuojat? Minat dviračius, sukat lankus?

Romy pabandžiau ir aš vandens šian biškelį duodi, nifiga schmoll.gif susiraukė, kai spjovė viską atgal doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 21 sausio 2016 - 14:31
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 13:20)
Biski gaila...

Bent pasigimdem visos tvarkingai cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 14:30)
Na tai damos sportuojat? Minat dviračius, sukat lankus?

kartais darau mankštą ir vaikštau su vežimu daug, kad mazgė dieną nelabai miega, išsimiega vežime, o po to jau nebėra kada. Ir būtinai po pasivaikščiojimo kokį desertą sukertu doh.gif
Jei MB nepirktų tų saldumynų tikrai pavyktų man tą svorį numesti, o aš bevalė prieš desertus...

Laukiu kol sniegas nutirps ir bėgiot galėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 21, 14:26)
Man cia smagiau.

Merginos, kas maitinat misinukais, ar duot maziukams ko atsigert?

Kadangi viduriai siek tiek kietoki, galvojau vandens duot. Nu nenori jis to vandens. Net matosi kaip slykstisi  biggrin.gif Dabar padariau arbatos, pazizresiu ar gers..

Man irgi cia smagaiu. Bet fakto snepaneigsi, kad leteja bazaras...
Truputi keista, nes pirmos dukros forumiukas net uze, kai leliukai buvo tokio amziaus. g.gif
Bet tai buvo pries 6 metus...

---

As sportuoju tik su vezimu. Stumiu per pusnis is kalna, ziauriai sunku, suprakaitavus visa griztu.
Kol kas, daigiau nieko nedarau verysad.gif
Reikia bent presu uzsiimt. Neturiu pasiteisinimu.
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 16:40)
Man irgi cia smagaiu. Bet fakto snepaneigsi, kad leteja bazaras...
Truputi keista, nes pirmos dukros forumiukas net uze, kai leliukai buvo tokio amziaus. g.gif
Bet tai buvo pries 6 metus...

---

As sportuoju tik su vezimu. Stumiu per pusnis is kalna, ziauriai sunku, suprakaitavus visa griztu.
Kol kas, daigiau nieko nedarau verysad.gif
Reikia bent presu uzsiimt. Neturiu pasiteisinimu.

Joa, dabar Facebook valdo.

Nebandei ieškoti vežimo stumdymo draugės FB?
aš šiandien vėl su kompanija vaikščiojau, tai 2val truko pasivaikščiojimas, kai viena tik valandą pavaikštau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 21, 16:49)
Nebandei ieškoti vežimo stumdymo draugės FB?
aš šiandien vėl su kompanija vaikščiojau, tai 2val truko pasivaikščiojimas, kai viena tik valandą pavaikštau  thumbup.gif

Bandziau.
Basuose nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti