Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

Feja, laikykis 4u.gif maniskis valgo tik MP, tai cia gal kitaip, bet maniskis irgi atpila po 3 valandu, atrodo tikrai turejo but viskas suvirskinta, o ir kartais tiesiog fontanu varo doh.gif
Atsakyti
Feja - vyk blogas mintis ir depresijas kuo toliau! Mamytes vilnietes ( ir ne tik), jei be slogu, kosuliu susitikit pas kuria namuose su leliukais 4u.gif Mes cia su draugem vis susitinkam, issiplepam tai tikrai linksmiau ir lengviau pasidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(islandhaze @ 2016 01 20, 21:25)
Feja - vyk blogas mintis ir depresijas kuo toliau! Mamytes vilnietes ( ir ne tik), jei be slogu, kosuliu susitikit pas kuria namuose su leliukais  4u.gif  Mes cia su draugem vis susitinkam, issiplepam tai tikrai linksmiau ir lengviau pasidaro  4u.gif

Gera mintis 4u.gif

Aš Šiaulietes (ir ne tik ) visada savo namuose svetingai sutiksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Feja, stiprybes, nesinervuok 4u.gif pagyvenkit nekisant per prievarta misinio, pastebesit gal tikrai viskas gerai, tik po maziau priaugs.

Man temperaturos snd jau visai nera, nezinau kas buvo unsure.gif gal ir del krutines, gerai kad maitinau, o nekisau misinio, kaip vaiko gyd. vyrui pasake, nes as likau namie, o vaikuti veze, kadangi nevalge jau kelios dienos pries ir glaudziant prie kruties reke, o soske ciulpdavo. Galvojom gal ausu uzdegimas, ar gerkle skauda, bet nieks nepasitvirtino unsure.gif katik vel klyke bet turbut maitinimo laikas su diegliais atsitiktinai sutapti pradejo g.gif doh.gif

Mamytes ar geriat ir kokius vitaminus maitinancioms? g.gif
Kai mazyliui padare kraujo tyrima sake hemoglobinas mazokas (104) reiktu vitaminu pagert, as pati nebuvus pas gyd tai savo nezinau, per nestuma buvo nukrites, tai turbut pats neuzkils g.gif
Atsakyti
Feja, vyk tu tas blogas mintis pirmiausia, nepamirsk pati savo pasakymo 4u.gif mano sunenas jau 7men bado streika sukeles, kai buvo poros savaiciu laiko jo mamai baigesi pienas nes sedo ant dietos mamyte, pradejo maitint misinuku, nu ir ka, savo normu neisvalgydavo, miegodavo ilgai ir dienom ir naktim, svoris stovejo vietoj kuri laika poto minimaliai augo ir taip iki siol, yra kudutis, bet aktyvus vaikas, jau 7men jam, daktarai iki siol skescioja rankom nes jis kosytes irgi sunkiai valgo, labai minimalu kieki suvalgo. Tad nediagnozuok savo vaikui problemos jei jos gal net nera smile.gif jei nevalgi princese tai nereiskia kad nesveika drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglita_L @ 2016 01 20, 22:34)
Sveikos.
Mamytes ar geriat ir kokius vitaminus maitinancioms?  g.gif
hm

Geriu pregnancare breastfeeding smile.gif bet kada nepamirstu tada isgeriu biggrin.gif hemoglobinas pas vaika normalus, pas mane aukstas. smile.gif
Atsakyti
O čia kada vaikui daro kraujo tyrimus ? smile.gif
Atsakyti
Feja Salomeja, vakar perskaiciau mintį internete, jog nei vienas maitinamas vaikas nenumire badu ax.gif cia del to, kad mazai suvalgo rolleyes.gif aisku ziauru, kai vietoj 120 suvalgo 80 ar dar maziau, bet bent tiek doh.gif jei nei laso nevalgytu butu beda, i dabar matyt tiek uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2016 01 21, 00:34)
Mamytes ar geriat ir kokius vitaminus maitinancioms?  g.gif
Kai mazyliui padare kraujo tyrima sake hemoglobinas mazokas (104) reiktu vitaminu pagert, as pati nebuvus pas gyd tai savo nezinau, per nestuma buvo nukrites, tai turbut pats neuzkils g.gif

geriu mamita, nes su žuvies taukais iškarto.
Mano hemoglobinas buvo mažas prieš gimdymą tai ir dabar manau turiu vitaminus vartoti. tuo labiau, ka baisu man įvairias daržoves vartoti, o ir žiemą jos nešviežios.
tyrimų mums nedarė jokių kol kas abiems.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 06:50)
O čia kada vaikui daro kraujo tyrimus ?  smile.gif

dare nes ir temperaturos buvo vaikui 37,2 ir klyke ant papo, ligos ieskojom..

bet ir db pazastuke 37,1 randu temp, bet turbut normalu kudikiui.

Nepatinka man vaiku gyd. verysad.gif buvo gera gyd. bet isejo vaiko prieziuros atostogu ir dabar metus pavaduojanti ne kokia doh.gif nznau persirasyt metams paskui grizt pas senaja g.gif bet nelabai zinau ir pas ka persirayt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglita_L: 21 sausio 2016 - 12:20
tai lyg sakė iki 37,5 vaiko temperatūra normali g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 12:22)
tai lyg sakė iki 37,5 vaiko temperatūra normali  g.gif

taip man irgi sakė. Jie temperatūros dar nelabai reguliuoja, tai jei šiltai prirengsi ir bus aukštesnė temperatūra
Atsakyti

Sveikos, moterys,

Siandien jau kazkaip sviesiau galvoj. Iki vakar buvo labai baisu, o vakar atejo persilauzimas. Kaip cia kazkuri sake, nu nenumirs tas vaikas, jei matinamas. Skysciu netruksta pagal slapima, tai ir ok.

Be to, mano nr 1 irgi sunkiai valge. Nu gal taaaip ziauru nebuvo, bet kazkas vistiek is tos serijos. Tai svorio minimuma iki metu tik priauginedavo. Uztat labai jau kompaktiska iki metu buvo. O po to kazkas lyg prarove, pradejo valgyt ir valgo iki dabar normaliai. Figura uztat normali, nei per daug nei per mazai.

QUOTE(Romy @ 2016 01 20, 18:37)
Feja, neberandu to straipsnio  verysad.gif

Tiek to, nebeieskok. Jei apir operacija buvo straipsnis, tai tada buvo greiciausiai mergytei skrandzio prievarcio susiaurejimas.
Po echo pasake, kad pas mus su anatomija viskas ok.

QUOTE(Daivule* @ 2016 01 20, 21:19)
Feja, laikykis  4u.gif  maniskis valgo tik MP, tai cia gal kitaip, bet maniskis irgi atpila po 3 valandu, atrodo tikrai turejo but viskas suvirskinta,  o ir kartais tiesiog fontanu varo  doh.gif

Jei atvirai, tai zinok, paguodei. Kad ir mp maitinamiems taip buna. Nes galvojau, kad jai joks misinys neitinka, nieko nevirskina.

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 20, 22:25)
Feja - vyk blogas mintis ir depresijas kuo toliau! Mamytes vilnietes ( ir ne tik), jei be slogu, kosuliu susitikit pas kuria namuose su leliukais  4u.gif  Mes cia su draugem vis susitinkam, issiplepam tai tikrai linksmiau ir lengviau pasidaro  4u.gif

Gal dar ankstoka biski. Bet kai leliams po kokius 3 men. pakviesiu visas pas save butinai. Pas mane vietos sociai.

QUOTE(mpgabia @ 2016 01 21, 03:53)
Feja, vyk tu tas blogas mintis pirmiausia, nepamirsk pati savo pasakymo  4u.gif mano sunenas jau 7men bado streika sukeles, kai buvo poros savaiciu laiko jo mamai baigesi pienas nes sedo ant dietos mamyte, pradejo maitint misinuku, nu ir ka, savo normu neisvalgydavo, miegodavo ilgai ir dienom ir naktim, svoris stovejo vietoj kuri laika poto minimaliai augo ir taip iki siol, yra kudutis, bet aktyvus vaikas, jau 7men jam, daktarai iki siol skescioja rankom nes jis kosytes irgi sunkiai valgo, labai minimalu kieki suvalgo. Tad nediagnozuok savo vaikui problemos jei jos gal net nera smile.gif jei nevalgi princese tai nereiskia kad nesveika  drinks_cheers.gif

Tavo sunenas tai lygiai kaip mano pirma dukra. Ale kiek nervu reik su tokiais vaikais.

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 21, 10:01)
Feja Salomeja,  vakar perskaiciau mintį internete, jog nei vienas maitinamas vaikas nenumire badu  ax.gif cia del to, kad mazai suvalgo  rolleyes.gif aisku ziauru, kai vietoj 120 suvalgo 80 ar dar maziau, bet bent tiek  doh.gif jei nei laso nevalgytu butu beda, i dabar matyt tiek uztenka  rolleyes.gif

Jo, zonok, taip ir bandau sau sakyt. 4u.gif
Atsakyti