Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 14:08)
Negulde i ligonine, nes skysciu jai pakanka. Slapimo tyrimas -norma. Anot daktares, vienintelis dalykas, kuris mums gresia, tai svorio nepriaugimas.

Mano puseserės kūdikis irgi buvo labai nevalgus ir atpylinėdavo fontanu. Būdavo ir po poros valandų atpildavo. Ji pati pienuką nusitraukinėjo, nes visai nežindo. Gydytojai irgi nerado problemos, tiesiog sakė išaugs. Po valgio ją nešiodavo, kad kuo ilgiau būtų stačia, nes kitaip dar labiau atpildavo.
Dabar tai mergytei 6m, yra nedidelė, lieknutė ir taip pat nevalgi. Už dvimetį brolį tik 3 kg sunkesnė, bet visiškai sveika, mažai serga ir turbūt jai niekada nereiks laikytis dietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 20, 14:38)
Laikykis  4u.gif Linkiu, kad čia būtų laikinas virškinimo streikas  4u.gif O kaip svoris dabar  g.gif priaugat ar vietoj stovit  g.gif Mano panelė irgi nevalgi, o dar ir atpilinėja  doh.gif Bet svarbu svoris auga, nors ir ne po daug...

Stovim vietoj. Kol kas.
Jei slapimo ir kraujo rodmenys geri, bandysiu kuo ramiau stebet sita jos bado streika bent savaite. O po to ziuresim.

QUOTE(pliuske1 @ 2016 01 20, 15:13)
Feja Salomeja duktereciai 7men dabar ,bet coliuke ,kojos kaip sakaliukai ir to svorio priauga 300-600 gr per menesi tai dabar sveria 7 ar 8 kg,na bet ji tikrai nevalgi,neikisi nors tu ka ,o daktarai nieko neranda,kaip sakiau buna uzeina kaip niekur nieko valgo,o paskui stop,vaikas judrus,guvus  smile.gif
gal tiesiog tavajai praeis tas nenoras valgyt,pati gi stebi vaikuti ir jo elgesy,o bet kada yra daktarai,as nemanyciau kad ji visai nevalgo  g.gif

Zinok, as vat bandau guostis, kad cia bus is serijos "toks vaikas ir toks augimas".
Jeigu uzauga vaikai priaugdami po 300 g. per menesi, tai ir mano uzaugs.

Ataka, dar ne pilna savaite sitas streikas tesiasi, tai sunku ka apie svori sakyt...kita savaite bandysim vel pasisvert.
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 15:10)
Stovim vietoj. Kol kas.
Jei slapimo ir kraujo rodmenys geri, bandysiu kuo ramiau stebet sita jos bado streika bent savaite. O po to ziuresim.
Zinok, as vat bandau guostis, kad cia bus is serijos "toks vaikas ir toks augimas".
Jeigu uzauga vaikai priaugdami po 300 g. per menesi, tai ir mano uzaugs.

Ataka, dar ne pilna savaite sitas streikas tesiasi, tai sunku ka apie svori sakyt...kita savaite bandysim vel pasisvert.

Laikykis, mamuk 4u.gif bijau ir as del nevalgymo manosios, na bet ismiega nemazai, isterikuojam kartais ir tiek unsure.gif
Uzaugs leliai ir bus viskas tvarkoj rolleyes.gif tiesiog bus manekenes ir tiek thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 20, 14:22)
Sveikos,
Išmiega mūsų princesė 5 val. nakti, daktarė liepė kelt kas 3 val.ir maitint  doh.gif na bet ką aš žinau, ar čia jau labai daugiau priaugs pavalgius vieną kart daugiau  g.gif geriau diena dažniau bandysiu duot  ax.gif
Mums jau 1,5 mėn. Namie priaugom viso 1100 g
Oi kaip nesmagu  unsure.gif laikykis  4u.gif tik tiek galiu paguost kad tai laikina, praeis tie diegliukai anksčiau ar vėliau  mirksiukas.gif

Ir man liepe kelti kas 2-2,5 kad valgytu..istveriau kelias dienas nes pavalgo parekia sminga ir po keliolikos min vel reik kelti..naktim budavo luzta. Abu ir nesikeliam net skambant zadintuvui..
Taigi nustaciau, kad gana.. Diena valgim kas 3, nebent pati nemiega ir nori, o nakti kas 4-5 val.. Kai pavalgo uzstatau zadintuva 4.. Jei tylu perstatau dar valandai...nors buna kad valgom jei prabunda ir po 1.5 ir po 2 val..
Nes su pasiulytu rezimu gydytojos nukvaktume ir mes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 20, 16:23)
Laikykis, mamuk  4u.gif bijau ir as del nevalgymo manosios, na bet ismiega nemazai,  isterikuojam kartais ir tiek  unsure.gif
Uzaugs leliai ir bus viskas tvarkoj  rolleyes.gif tiesiog bus manekenes ir tiek  thumbup.gif  4u.gif

O tavoji kiek mazdaug per para suvalgo?
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 15:34)
O tavoji kiek mazdaug per para suvalgo?

Itariu max puse litro doh.gif
Atsakyti
As uzsirasiau i beibiu masaza. Ryt keliausim. Tikiuosi maziui patiks.

Dar keliausim i sporto kluba. Noriu i pilates uzsirasyti. O nuo kovo i rimtas trenkes. Nezinau kaip reiks tuos 11kg nuridenti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 20, 16:38)
Itariu max puse litro  doh.gif

Ai, nu tai mes panasiai.
Bet ziuriu tu nepanikuoji. Saunuole.
Ar panikuoji?
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 16:11)
Ai, nu tai mes panasiai.
Bet ziuriu tu nepanikuoji. Saunuole.
Ar panikuoji?

Aisku panikuoju, bet.. Jei mazylei maisto mazai butu, neparptu ramiai sau unsure.gif cyptu jei butu alkana g.gif didziausias klykimas buna tada, kai nesuvalgius normos, mama nori dar ikist, o ji nebenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 20, 16:55)
Dar keliausim i sporto kluba. Noriu i pilates uzsirasyti. O nuo kovo i rimtas trenkes. Nezinau kaip reiks  tuos 11kg nuridenti  cool.gif

Man liko 8,5kg. Pradėjau lengvai sportuoti namie, kol kas 5sav-5kg. Maitinimas krūtimi tikrai daro stebuklus.
Atsakyti
Feja salomeja stiprybes viskas bus gerai 4u.gif

Atsakyti
Feja, neberandu to straipsnio verysad.gif
Atsakyti