Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 19, 16:12)
Kaip jau lietuviai be popierizmo  smile.gif

bet tada atrodo kad visi daug dirba biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvom pas daktarę, pasisvėrėm, tai per 2 sav. 400 g. Ne perdaugiausiai, bet vis į prieki ax.gif Ir pas ortopedą-traumatologą liepė užsiregistruot, profilaktiškai pasirodyt iki 3mėn. reikia.

QUOTE(Eglita_L @ 2016 01 18, 21:20)
Help mamytes! Ar galima maitint mp jei msn 38,6 temperatura ir tikrai ne del krutines uzdegimu, kazkoks virusas, gali but zarnyno... g.gif Ar sirgot kas taip ka gyd. patare? unsure.gif

Kaip sveikata? unsure.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 01 19, 13:15)
Labai  gera tema su tais pasais, kada visos kitos planuojatės

Mes kol kas neplanuojam, nes be rudens turbūt niekur toliau nekeliausim g.gif nors jei sugalvosim tai pasidarysim ax.gif Tiksliai pažiūrejau info kad 2 metus galioja mūsų mažiukams pasai, nusišnekėjau, kad puse metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 19, 22:14)
Sveikos,
Buvom pas daktarę, pasisvėrėm, tai per 2 sav. 400 g. Ne perdaugiausiai, bet vis į prieki  ax.gif Ir pas ortopedą-traumatologą liepė užsiregistruot, profilaktiškai pasirodyt iki 3mėn. reikia.

Jums jau pilnas menuo suejes..kiek priaugote per ta menesi iseje is ligonines? blush2.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
mes vis vargstam su pilvuku verysad.gif atrodo nesvarbu ka bevalgyciau jam nuo visko pucia pilva ir vis raitosi vaikinas pavalges ir kartais net valgio metu. Jau nesuprantu ar cia normalu, ar jau reikia i gydytojus kreiptis g.gif O siaip tai ir valgo maniskis kaip laikrodukas kas 3 val. ir nakti lygiai taip pat. O kadangi pavalges raitosi, nes issibezdet negali, tai ir man miego nekazka...taip ir gyvenam... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Išmiega mūsų princesė 5 val. nakti, daktarė liepė kelt kas 3 val.ir maitint doh.gif na bet ką aš žinau, ar čia jau labai daugiau priaugs pavalgius vieną kart daugiau g.gif geriau diena dažniau bandysiu duot ax.gif

QUOTE(ofiso mergaite @ 2016 01 19, 22:16)
Jums jau pilnas menuo suejes..kiek priaugote per ta menesi iseje is ligonines? blush2.gif

Mums jau 1,5 mėn. Namie priaugom viso 1100 g

QUOTE(zis @ 2016 01 20, 13:51)
Labos 4u.gif
mes vis vargstam su pilvuku verysad.gif atrodo nesvarbu ka bevalgyciau jam nuo visko pucia pilva ir vis raitosi vaikinas pavalges ir kartais net valgio metu. Jau nesuprantu ar cia normalu, ar jau reikia i gydytojus kreiptis g.gif O siaip tai ir valgo maniskis kaip laikrodukas kas 3 val. ir nakti lygiai taip pat. O kadangi pavalges raitosi, nes issibezdet negali, tai ir man miego nekazka...taip ir gyvenam... ax.gif

Oi kaip nesmagu unsure.gif laikykis 4u.gif tik tiek galiu paguost kad tai laikina, praeis tie diegliukai anksčiau ar vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Turbut pastebejote, kad vis reciau ateinu i darba sm...
Manau pribrendai pasisakyti kas yra. Nors as skustis is principo ne megeja.
Situacija tokia: nuo penktadienio mano maziuke mete valgyt. T.y. Pradejo valgyt po 100 ml vietoj 120 ml, po to po 90 ml, po to po 70 ml. Pradejo apskritai praleidimet valgymus. Pavyzdziui, pamaitini 3:30 naktie 100 ml. Tada 8:00 vel siulau, neima ziaugcioja. Verkia klykia. Tada 11 val vel per didziausius truksmus ir spjaudymus sumaitinu 100 ml. Tada atpila. O baisiausia, kad pabudus 3 val po maitinimo vemia nesuvirskintu misiniu. Kai jai praktiskai laikas sekanciam matinimui.
Kad zinotumet, panos, kaip man baisu.
Misini valgom dabat Aptamil Alergy Digestive Care. Kur pieno baltumas labai suskaidytas, praktiskai nera ka virskint, viskas turetu eiti tiesiai i zarnyna. Bet uzsibuna skrandyje. Niekas nezino kodel. Vakar jai echo vidaus organu dareme. Nieko itaryino nerado...
Merginos, man lb baisu. Jauciu, kad po biski grimztu i depresija. Nezinai kaip vaduotis. Jauciuosi tokia viena viena su mazosios beda. Gydytojai tik skescioja rankomis.
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 13:41)
Sveikos, merginos,

Situacija tokia: nuo penktadienio mano maziuke mete valgyt. T.y. Pradejo valgyt po 100 ml vietoj 120 ml, po to po 90 ml, po to po 70 ml. Pradejo apskritai praleidimet valgymus. Pavyzdziui, pamaitini 3:30 naktie 100 ml. Tada 8:00 vel siulau, neima ziaugcioja. Verkia klykia. Tada 11 val vel per didziausius truksmus ir spjaudymus sumaitinu 100 ml. Tada atpila. O baisiausia, kad pabudus 3 val po maitinimo vemia nesuvirskintu misiniu. Kai jai praktiskai laikas sekanciam matinimui.
Kad zinotumet, panos, kaip man baisu.
Misini valgom dabat Aptamil Alergy Digestive Care. Kur pieno baltumas labai suskaidytas, praktiskai nera ka virskint, viskas turetu eiti tiesiai i zarnyna. Bet uzsibuna skrandyje. Niekas nezino kodel. Vakar jai echo vidaus organu dareme. Nieko itaryino nerado...
Merginos, man lb baisu. Jauciu, kad po biski grimztu i depresija. Nezinai kaip vaduotis. Jauciuosi tokia viena viena su mazosios beda. Gydytojai tik skescioja rankomis.

Ojej laikykis 4u.gif be abejones mes ne gydytojos,bet jei dare echo ir nieko blogo nemate tai nemanai kad misinukas netinkamas g.gif o kaip reikalai su tustinimosi? Zinok mano brolio mergaite irgi nevalgi nuo mazens,kiek misinuku keista,kiek vezta pas daktarus nors tu ka,tik skescioja rankom daktarai ir viskas,vat buna nevalgo buna uzeina tada valgo ,svorio daug nepriauga bet ka daryt. O Mp nebeturi ?
Atsakyti
Feja, o i lugonine negulde kad lasaline statyt ir skyscius palaikyt?

Blyn nesenai skaiciau strapsni, kad vienai mergytei lt taip huvo, dare skrandzio op. Ir vuskas susitvarke. Paieskosiu straipsnio. Laikykis!!
Atsakyti
QUOTE(pliuske1 @ 2016 01 20, 13:58)
Ojej laikykis  4u.gif  be abejones mes ne gydytojos,bet jei dare echo ir nieko blogo nemate tai nemanai kad misinukas netinkamas  g.gif o kaip reikalai su tustinimosi? Zinok mano brolio mergaite irgi nevalgi nuo mazens,kiek misinuku keista,kiek vezta pas daktarus nors tu ka,tik skescioja rankom daktarai ir viskas,vat buna nevalgo buna uzeina tada valgo ,svorio daug nepriauga bet ka daryt. O Mp nebeturi ?

Del misinuko, tai taip, cia buvo pirma mintins, kad netinka. Bet tai smarkiai hidrolizuotas misinys, ty, viskas ten praktiskai jai suvirskinta. Nera ka virskint. Nezinau, karts nuo karto tikrai kyla mintis, kad mesta ta spec. paskirties misini ir bandyt paprasta. Nors as zinau, kad eksperimentai su misiniais gali dar labiau suvaryti zarnyna.

O tavo brolio mergaites istorija lb panasi i musu.
Kiek metgaitei laiko dabar?

QUOTE(Romy @ 2016 01 20, 13:58)
Feja, o i lugonine negulde kad lasaline statyt ir skyscius palaikyt?

Blyn nesenai skaiciau strapsni, kad vienai mergytei lt taip huvo, dare skrandzio op. Ir vuskas susitvarke. Paieskosiu straipsnio. Laikykis!!

Negulde i ligonine, nes skysciu jai pakanka. Slapimo tyrimas -norma. Anot daktares, vienintelis dalykas, kuris mums gresia, tai svorio nepriaugimas.

Tu, matyt, kalbi apie skrandzio prievarcio operacija. Kartais buna jo igimtas susiaurejimas. Tada padeda tik operacija. Bet mums sita varianta atmete po echo. Su skrandzio prievarciu viskas ok.

Straipsnio paieskok, vistiek idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feja Salomeja: 20 sausio 2016 - 14:08
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 20, 14:41)

Laikykis 4u.gif Linkiu, kad čia būtų laikinas virškinimo streikas 4u.gif O kaip svoris dabar g.gif priaugat ar vietoj stovit g.gif Mano panelė irgi nevalgi, o dar ir atpilinėja doh.gif Bet svarbu svoris auga, nors ir ne po daug...
Atsakyti
Feja Salomeja duktereciai 7men dabar ,bet coliuke ,kojos kaip sakaliukai ir to svorio priauga 300-600 gr per menesi tai dabar sveria 7 ar 8 kg,na bet ji tikrai nevalgi,neikisi nors tu ka ,o daktarai nieko neranda,kaip sakiau buna uzeina kaip niekur nieko valgo,o paskui stop,vaikas judrus,guvus smile.gif
gal tiesiog tavajai praeis tas nenoras valgyt,pati gi stebi vaikuti ir jo elgesy,o bet kada yra daktarai,as nemanyciau kad ji visai nevalgo g.gif
Atsakyti
Feja Salomeja tikiuosi kad tai tik laikinas sutrikimas ir išaugsit , kai susiformuos peristaltika 4u.gif o kaip svoris?
Atsakyti