Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

Islandhaze mano ir tankas , bet ne mašinos dydije man esmė biggrin.gif

Dar šian paskaičiau, kad puse metukų berniukas mirė vėžimuke del neaiškių priežasčių...geriau būčiau ignoravusi tą straipsni
Atsakyti
Mes jau turim daniska pasa, nes UK tik vasara galesim prasyt, nes reik cia pasirodo 5 metus isgyvent. Musu pirmas pasas galioja du metus, antras 5 4u.gif
[/quote]

O kaiptik norejau klaust, kaip ten su tais 5keriais metais? As UK jau esu penkerius metus, bet irodymu turiu tik nuo 2011 rugsejo, tai nepakanka. Sia vasara zadam I lietuva vaziuot, tai manau issimsiu lietuviska pasa vaikui, bet ar poto galesiu ir angliska imt, nes kaip ir rugseji jau turesiu pakankamai irodymu? rolleyes.gif su kuo kalbejau visi skirtingai sake
Atsakyti
islandhaze negalesi uk paso daryti jei iki vaiko gimimo nebuvot pradirbe ir pragyvene cia 5 metu ...

Mpgabia., reikia iki gimstant vaikui but isdirbus 5 metus nors vienam is tevu ir tureti irodymus smile.gif
Mum kaip tik rugpjuti buvo 5 metai , tai kita sav siusim dokus del uk paso smile.gif

Kuri klause kiek laiko tokiam spokui pasas galioja., tai 2 metus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 sausio 2016 - 02:55
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 19, 00:54)
islandhaze negalesi uk paso daryti jei iki vaiko gimimo nebuvot pradirbe ir pragyvene cia 5 metu ...

Mpgabia., reikia iki gimstant vaikui but isdirbus 5 metus nors vienam is tevu ir tureti irodymus smile.gif
Mum kaip tik rugpjuti buvo 5 metai , tai kita sav siusim dokus del uk paso smile.gif

Kuri klause kiek laiko tokiam spokui pasas galioja., tai 2 metus  4u.gif

Aciu Meskute 4u.gif taip ir itariau, kazkaip per gerai atrode kad galima palaukt, apseisim su lietuvisku pasu kolkas, poto vistiek pati turbut bandysiu gaut uk pilietybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 21:49)
Islandhaze mano ir tankas , bet ne mašinos dydije man esmė  biggrin.gif

Na, man kazkaip atrode mazesne masina saugiau vairuot su Nr2 kai buvo smile.gif Bet matyt, kad ne esme smile.gif Ateis vadinasi tau laikas 4u.gif

QUOTE(mpgabia @ 2016 01 19, 00:08)

O kaiptik norejau klaust, kaip ten su tais 5keriais metais?

mums vasara bus 5 4u.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 19, 01:54)

Kuri klause kiek laiko tokiam spokui pasas galioja., tai 2 metus  4u.gif

O geras...galvojau, kad bus galima... Bet vyras nori dar is UK pilietybe vasara daryt, tai gal duos ir leliukui tada? Na, bet mums ir daniskos pakolkas uztenka smile.gif Dar galim ir lietuviska pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Labai gera tema su tais pasais, kada visos kitos planuojatės daryti? biggrin.gif
Papildyta:
Feja Salomeja pastaruoju metu daug pravaikštų darai biggrin.gif nuo kada tavo SM darbo laikas?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 19, 11:15)
Labai  gera tema su tais pasais, kada visos kitos

Mes greitai darysimes ax.gif grys uosviai is keliones ir vaziuosim, uz poros savaiciu ax.gif
Atsakyti
Labai  gera tema su tais pasais, kada visos kitos planuojatės daryti?  biggrin.gif
Papildyta:
Feja Salomeja pastaruoju metu daug pravaikštų darai biggrin.gif nuo kada tavo SM darbo laikas?

Mes kita sav ruosiamed DE pass daryt, o kai grysim i LT darysim lietuviska.

Maziukui kieteja viduriai.. pradejau duot vandenuko atsigert, bet keistai gaunasi...springsta gerdamas, nors su misiniu taip nebuna..
Atsakyti
QUOTE(islandhaze @ 2016 01 19, 09:56)
O geras...galvojau, kad bus galima... Bet vyras nori dar is UK pilietybe vasara daryt, tai gal duos ir leliukui tada? Na, bet mums ir daniskos pakolkas uztenka smile.gif Dar galim ir lietuviska pasidaryt biggrin.gif

Kiek zinau tai jei tevai pasiima UK pilietybe tada ir vaikui duoda iki tam tikro amziaus, na as noreciau UK pilietybes, vyras irgi nori, tik kad mokytis daug reikia tam testui biggrin.gif

Mes pasa zadam pradet darytis jau vasari/kova, nes nezinom kiek uztruks o vasara norim i lietuva grizt nors porai savaiciu, reik gi pasirodyt promociutem kol dar yra galimybe smile.gif

O as va praeita karta pasigyriau kad geriau miega vaikas, ir zapadlo desnis suveike.. grizom prie 3h miegojimo nakti doh.gif man jau pradejo patikt tos 5h miego..
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 19, 11:56)
Mes kita sav ruosiamed DE pass daryt, o kai grysim i LT darysim lietuviska.

Maziukui kieteja viduriai.. pradejau duot vandenuko atsigert, bet keistai gaunasi...springsta gerdamas, nors su misiniu taip nebuna..

Gal tiesiog neprates vandens gauti, nezino ka daryt su juo g.gif gal su kokiu sauksteliu ar taurele pabandyk duot ax.gif
Atsakyti
Labai  gera tema su tais pasais, kada visos kitos planuojatės daryti?  biggrin.gif
Papildyta:

Kaip tik susisiekiau su ambasada dėl paso, nes norim atostogų į kretą prieš važiuojant į Lt, tai reikia kažkokiu būdu išsiversti NO gimimo liudijimą į lt kalbą it dar važiuot į didmiestį pasitvirtint apostile, o tada MB turės su tais dokais trenktis į Oslą, o tai yra min 8 val kelionė.. Susimąsto lietuvaičiai biurokratijos doh.gif
Mūsų mažikė nemiega dienom nors tu ką, aš tik keičiu pampius, maitinu ir bandau užmigdyt, baigiu nupušt iš nevilties,o ir vaikas pervargęs.
Važiuoju pusvalandinius atstumus drąsiai su ja dviese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2016 01 19, 15:21)
Kaip tik susisiekiau su ambasada dėl paso, nes norim atostogų į kretą prieš važiuojant į Lt, tai reikia kažkokiu būdu išsiversti NO gimimo liudijimą į lt kalbą it dar važiuot į didmiestį pasitvirtint apostile, o tada MB turės su tais dokais trenktis į Oslą, o tai yra min 8 val kelionė.. Susimąsto lietuvaičiai biurokratijos  doh.gif

Kaip jau lietuviai be popierizmo smile.gif
Atsakyti