Ataka, ziuresiu ar mazins kartus. Bet siaip nenutukes, kompaktiskas, i ilgi stypsta.
As vaziuoju su mazium masina. Masina antras fenomenas po vezimo. Ramus ramutelis masinoje.
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 18:39)
Ataka, ziuresiu ar mazins kartus. Bet siaip nenutukes, kompaktiskas, i ilgi stypsta.
As vaziuoju su mazium masina. Masina antras fenomenas po vezimo. Ramus ramutelis masinoje.
mūsų draugai taip iki mėn vaiką migdė važinėjo su mašina nes kitaip nemiegodavo
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:42)
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 19:42)
maniškė gudri, sustojus prabunda. Nepavyktų toks bajeriukas
bet tėvai turėjo jaustis beviltiškai, kad tokių priemonių griebėsi.
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 18:45)
O kam tu nusitraukinėji? Iš krūties dar blogiau valgo?
Aš turiu pientraukį, bet žiauriai tingiu nusitraukti pieną. Dar nebuvau išsitraukus iš dėžutės... Neprispyrė didelis reikalas išeiti ilgam ir toli
Aš turiu pientraukį, bet žiauriai tingiu nusitraukti pieną. Dar nebuvau išsitraukus iš dėžutės... Neprispyrė didelis reikalas išeiti ilgam ir toli
Nusitraukiu,kad matyčiau kiek suvalgo, nes svorio mažai priaugam. Duodu ir iš (.)(.) pas tave vaikiukas normaliai priaugo tai vadinas gerai pasisotina
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 19:21)
As irgi noriu pas tevus i LT. Eisim kita savaite maziukui paso daryt. Kad zino kiek galioja pasas tokiems maziems?
Lyg pusę metų reiktų pasitikslinti
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 19:40)
Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku Vaikis jau 200ml per karta sutraukia Man nerealus kiekiai...
Tikrai kiekis didelis bet ir vaikiukas didelis, jam daugiau ir reikia.
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 19:48)
Zvirbliukass gal durnai pasakysiu, bet pat bijau vežti ją su mašina, na nežinau kodėl
Bet bijai kodėl, kad kas neįvažiuotų, ar kad vairuojant negalėsi lelytės stebėt, jei verks pakalbint?
Aš neturiu jokios baimės, bet kol kas nelabai kur važiuojam, tik iki klinikos
Laba,
Help mamytes! Ar galima maitint mp jei msn 38,6 temperatura ir tikrai ne del krutines uzdegimu, kazkoks virusas, gali but zarnyno... Ar sirgot kas taip ka gyd. patare?
Help mamytes! Ar galima maitint mp jei msn 38,6 temperatura ir tikrai ne del krutines uzdegimu, kazkoks virusas, gali but zarnyno... Ar sirgot kas taip ka gyd. patare?
ritulka3 vat gal todėl kad nematysiu aš vis bijau kad neatsipiltu
Zvirbliukass ten jau buvo tikrai labai beviltiškoje situacijoje bet taip patys ir pasidarė
Papildyta:
kiek žinau maitinti galima visais atvėjais, nebent yra geremi labai stiprūs vaistai, bet net ir su antibiotikais daktarai liepe maitinti
Zvirbliukass ten jau buvo tikrai labai beviltiškoje situacijoje bet taip patys ir pasidarė
Papildyta:
QUOTE(Eglita_L @ 2016 01 18, 19:20)
Laba,
kiek žinau maitinti galima visais atvėjais, nebent yra geremi labai stiprūs vaistai, bet net ir su antibiotikais daktarai liepe maitinti
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 18:21)
Feja, vyras mano su finansais. Niekaip nesusije musu darbai Bet siaip US labai populiaru poruotis darbe Bent jau musu ofise US kas trecias darbe susipazines ir susizenijes Kai serialas koks
As taip pat dirbu finansu imoneje.
O pas mus darbe ne US, bet keik seimu susikurusiu is kolegu. O paskui ziauriausia, kai issiskiria. Tai imones valdzia turi kazkuri i skirtinga skyriu perkelt. Nes ziauru, kai kolegos nesikalba, sidetinga bendras uzduotis atlikt
Gerai, ka imone didele
Tai irgi serialas
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 18:33)
Gali pabandyti, bet maniškė bunda greitai palikta nevažiuojančiam vežime. O jeigu išnešu į lauką ir padedu į lopšį tai nė nepalaukia kol važiuoklę išsiskleisiu, iškart kakarynė paleista...
Kaip idomiai.
Bijau prasisneket. Bet mano ati abi tie pirmoji, tiek sita nurimsta kai tik i kombi supakuoju. Net i lauka nespeju isstumt. Tai pavasari, jauciu, du kartus migdysiu lauke. Labai patogu ramybes akimirka susiorganizuot
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 18:44)
Kas cia per grupe?
Cia tavo rajono grupe? Kaip zinot ar ir mano rajone grupe mamku yra fb?
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 20:25)
As turiu va toki veidrodeli nusipirkus dar su pirma dukra. Super. As, nematydama leliuko veidelio, turbut, ir iki poliklinikos bijociau vaziuot.
http://int.safety1st...car-mirror.aspx
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 18, 20:41)
1. O pas mus darbe ne US, bet keik seimu susikurusiu is kolegu. O paskui ziauriausia, kai issiskiria. Tai imones valdzia turi kazkuri i skirtinga skyriu perkelt. Nes ziauru, kai kolegos nesikalba, sidetinga bendras uzduotis atlikt
Gerai, ka imone didele
Tai irgi serialas
Kaip idomiai.
2. Kas cia per grupe?
3.As turiu va toki veidrodeli nusipirkus dar su pirma dukra.
Gerai, ka imone didele
Tai irgi serialas
Kaip idomiai.
2. Kas cia per grupe?
3.As turiu va toki veidrodeli nusipirkus dar su pirma dukra.
1. pas mus darbe irgi pilna kolegų porų, ir vaikai jau kai kurių įmonėje dirba. Labai matosi tie,kuriuos įkišo tėvai nors jei to neverti tooks šūdas. Tokį vieną pavaldinį turiu, tragedija.
2. Paieškok FB <tavo rajono pavadinimas> mamytės arba <tavo rajono pavadinimas> mamyčių turgelis . Aš taip radau
3. Man irgi praverstų toks daiktas, tik pas mane vienatūris, nebūtų kur veidrodėlio tvirtint.
Mano didelis mašinas ir niekaip neprikabinčiau veidroduko,bet šiaip geras daigtas
Savo mergina šian galiu pagirti, neverkė išsimaudžius ir net rengiant ir net be mano pagalbos užmigo
Savo mergina šian galiu pagirti, neverkė išsimaudžius ir net rengiant ir net be mano pagalbos užmigo
vat tokio dviračio veidrodėlio reikia ir jį tvirtinti prie strypelių kurie laiko galvos atramą.
Reiks pagalvoti apie tokį konstravimą pačiai
Reiks pagalvoti apie tokį konstravimą pačiai
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 18, 16:03)
Zinok labai gerai! Dariau beveik dvi savaites 7 ir 5 dienas. I diena gaudavau 6 stiklainiukus sulciu, smooth'iu. Labai ivairiu skoniu - tarkim pirmas visada budavo toks kaip shot'as - sitrinu ir obuoliu sulciu, su obuoliu "cider" - kad lasinius tirpdytu. zodziu, po pirmos savaites ilindau i savo pries nestukines kelnes, kas yra nerealu, nes po nr1 ir nr2 uztruko beveik metus pasiekti tokio rezultato. Tiesa i diena dar valgydavau tu paciu sulciu darytoju keptos namines duonos su ivairiais uztepimais, proteinu kamuoliukus, irgi ju darytais, i kokiu virtu, troskintu darzoviu kada, arba zuvies suvalgiau irgi... zodziu vienas rimtas patiekalas dienoj budavo. buvau visas dienas pilna jegu ir energijos. Mazuleliui mano nei kiek nepakenke, visiskai nesureagavo jis i mano piena. Kiek kg numeciau nezinau, nes esu nusprendus iki vasario galo nelipt ant svarstykliu. Siaip ar taip rezultatas geras - tik pilvo labai daug dar yra. Blyn nezinau kaip jo atsikratyt, gerai butu, kad nusiurbtu ji kas nors
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:21)
As irgi noriu pas tevus i LT. Eisim kita savaite maziukui paso daryt. Kad zino kiek galioja pasas tokiems maziems?
Mes jau turim daniska pasa, nes UK tik vasara galesim prasyt, nes reik cia pasirodo 5 metus isgyvent. Musu pirmas pasas galioja du metus, antras 5
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:48)
As nuo 9tos dienos vazineju su masina ir su savo ir su vyro - musu abi masinos dideles kaip tankai, bet man kazkaip jokios baimes
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 19:07)
maniškė gudri, sustojus prabunda. Nepavyktų toks bajeriukas
Maniskis kuo sauniausiai miega sode, stovinciam vezime. Mano seses dukra puse nakties prarekdavo, o kita puse nakties jos vyras ja po Kauna vazinedavo, kad miegotu
Ziauru buvo....