Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

zvirbliukass aš laukiu kol spaliuke29 persikraustys į mano pusę, tada galėsim kartu stumdyti bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 17:33)

FejciuX anytos ir aš nesiųsčiau. Kol kas tik uošvį esu pasiuntus  lotuliukas.gif
Aš tai žadinu po 3val miego, tu nežadini?

Miegojo tris valandas pietu, pasizadinau, suvalge puse normos, paisterikavo, kai norejau daugiau ikist ir vel smigo doh.gif neina jos pazadint, isterikuoja jei miego nori unsure.gif
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:35)
zvirbliukass aš laukiu kol spaliuke29 persikraustys į mano pusę, tada galėsim kartu stumdyti  bigsmile.gif

Heh, as visai ne i tema nuo jusu doh.gif o taip butu smagu visom kartu doh.gif
Atsakyti
Ataka, as irgi uzskaitau kaip sporta ta kasdieni vaiksciojima. Bet liudna baisiai. Savaitgali nors MB prisijungia.

Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku unsure.gif Vaikis jau 200ml per karta sutraukia unsure.gif Man nerealus kiekiai...
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:40)
Ataka, as irgi uzskaitau kaip sporta ta kasdieni vaiksciojima. Bet liudna baisiai. Savaitgali nors MB prisijungia.

Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku  unsure.gif Vaikis jau 200ml per karta sutraukia  unsure.gif Man nerealus kiekiai...

Oho, o kiek kartu valgot?
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:40)

Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku  unsure.gif Vaikis jau 200ml per karta sutraukia  unsure.gif Man nerealus kiekiai...

oho biggrin.gif tikrai nemažai sutraukia, kas kiek laiko maitini?

FejciuX kai bus dėkingesnės oro sąlygos, galėsim prie kokios Lapės susitikti
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:35)
zvirbliukass aš laukiu kol spaliuke29 persikraustys į mano pusę, tada galėsim kartu stumdyti  bigsmile.gif

Privažiuok su mašina ar autobusu lotuliukas.gif

Aš tai radau vežimo stumdymo draugę FB vietinių mamyčių grupėje. Vienai tai tikrai nuobodu ilgiau pavaikščioti, bėgioti linksmiau buvo. Dar galvoju kai atšils orai reikės gal karutį prie dviračio nusipirkti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:43)
oho  biggrin.gif  tikrai nemažai sutraukia, kas kiek laiko maitini?

FejciuX kai bus dėkingesnės oro sąlygos, galėsim prie kokios Lapės susitikti

Tai va, kad ilgai as Lietuvoj nebeuzsibusiu, pavasario nesulauksiu ax.gif
Atsakyti
Valgem iki siol 6 kartus. Bet nemanau, kad mazes tu kartu..
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:45)
Valgem iki siol 6 kartus. Bet nemanau, kad mazes tu kartu..

Tai kaip valgus thumbup.gif
Atsakyti
Zvirbliukass gal durnai pasakysiu, bet pat bijau vežti ją su mašina, na nežinau kodėl doh.gif lotuliukas.gif

Romy aš jau antrą dieną į 5 įlipusi, paprasčiausiai padidinus kiekį ilgiau tempia nevalgius, jai pasilikčiau prie 6k įtariu greit daug svorio priaugtumėm g.gif ryt eisim svertis , pažiūrėsim ką čia užgyvenom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:48)
Zvirbliukass gal durnai pasakysiu, bet pat bijau vežti ją su mašina, na nežinau kodėl  doh.gif  lotuliukas.gif

Romy aš jau antrą dieną į 5 įlipusi, paprasčiausiai padidinus kiekį ilgiau tempia nevalgius, jai pasilikčiau prie 6k įtariu greit daug svorio priaugtumėm  g.gif  ryt eisim svertis , pažiūrėsim ką čia užgyvenom smile.gif

Tikrai keistos tavo baimės... Kažkaip kai mano ir MB tėvai toli gyvena, tai bijai nebijai, reikia vešti. O kai nėra pasirinkimo, tai ir neapsimoka bijoti.
Kai tiek mažai kartų valgo gali laisvai prie režimo ją pririšti, tai ne MP iš krūties.

Aš gi dabar matuoju su appsu, kiek valgo MP mano mazgė. Per dieną vidutiniškai valgo 11 kartų, 1val55min. Nekaba ant papo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 17:54)
Tikrai keistos tavo baimės... Kažkaip kai mano ir MB tėvai toli gyvena, tai bijai nebijai, reikia vešti. O kai nėra pasirinkimo, tai ir neapsimoka bijoti.
Kai tiek mažai kartų valgo gali laisvai prie režimo ją pririšti, tai ne MP iš krūties.

Aš gi dabar matuoju su appsu, kiek valgo MP mano mazgė. Per dieną vidutiniškai valgo 11 kartų, 1val55min. Nekaba ant papo tikrai  thumbup.gif

na bet užtat savo pienuku maitini smile.gif
Na nežinau kodėl bijau doh.gif kvailai, bet bijau, o aš taip mėgstu važinėti...dabar savo mašina naudoju tik vėžimui laikyti ir vyras savaitgali kur nors pavažiuoja lotuliukas.gif
Atsakyti