zvirbliukass aš laukiu kol spaliuke29 persikraustys į mano pusę, tada galėsim kartu stumdyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 17:33)
FejciuX anytos ir aš nesiųsčiau. Kol kas tik uošvį esu pasiuntus
Aš tai žadinu po 3val miego, tu nežadini?
Miegojo tris valandas pietu, pasizadinau, suvalge puse normos, paisterikavo, kai norejau daugiau ikist ir vel smigo neina jos pazadint, isterikuoja jei miego nori
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:35)
zvirbliukass aš laukiu kol spaliuke29 persikraustys į mano pusę, tada galėsim kartu stumdyti
Heh, as visai ne i tema nuo jusu o taip butu smagu visom kartu
Ataka, as irgi uzskaitau kaip sporta ta kasdieni vaiksciojima. Bet liudna baisiai. Savaitgali nors MB prisijungia.
Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku Vaikis jau 200ml per karta sutraukia Man nerealus kiekiai...
Siandien uzsipirkau didziuju buteliuku Vaikis jau 200ml per karta sutraukia Man nerealus kiekiai...
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:40)
Ataka, as irgi uzskaitau kaip sporta ta kasdieni vaiksciojima. Bet liudna baisiai. Savaitgali nors MB prisijungia.
Oho, o kiek kartu valgot?
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:40)
oho tikrai nemažai sutraukia, kas kiek laiko maitini?
FejciuX kai bus dėkingesnės oro sąlygos, galėsim prie kokios Lapės susitikti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:35)
Privažiuok su mašina ar autobusu
Aš tai radau vežimo stumdymo draugę FB vietinių mamyčių grupėje. Vienai tai tikrai nuobodu ilgiau pavaikščioti, bėgioti linksmiau buvo. Dar galvoju kai atšils orai reikės gal karutį prie dviračio nusipirkti...
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:43)
oho tikrai nemažai sutraukia, kas kiek laiko maitini?
Tai va, kad ilgai as Lietuvoj nebeuzsibusiu, pavasario nesulauksiu
Valgem iki siol 6 kartus. Bet nemanau, kad mazes tu kartu..
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:45)
Valgem iki siol 6 kartus. Bet nemanau, kad mazes tu kartu..
Tai kaip valgus
Zvirbliukass gal durnai pasakysiu, bet pat bijau vežti ją su mašina, na nežinau kodėl
Romy aš jau antrą dieną į 5 įlipusi, paprasčiausiai padidinus kiekį ilgiau tempia nevalgius, jai pasilikčiau prie 6k įtariu greit daug svorio priaugtumėm ryt eisim svertis , pažiūrėsim ką čia užgyvenom
Romy aš jau antrą dieną į 5 įlipusi, paprasčiausiai padidinus kiekį ilgiau tempia nevalgius, jai pasilikčiau prie 6k įtariu greit daug svorio priaugtumėm ryt eisim svertis , pažiūrėsim ką čia užgyvenom
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:48)
Zvirbliukass gal durnai pasakysiu, bet pat bijau vežti ją su mašina, na nežinau kodėl
Tikrai keistos tavo baimės... Kažkaip kai mano ir MB tėvai toli gyvena, tai bijai nebijai, reikia vešti. O kai nėra pasirinkimo, tai ir neapsimoka bijoti.
Kai tiek mažai kartų valgo gali laisvai prie režimo ją pririšti, tai ne MP iš krūties.
Aš gi dabar matuoju su appsu, kiek valgo MP mano mazgė. Per dieną vidutiniškai valgo 11 kartų, 1val55min. Nekaba ant papo tikrai
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 17:54)
Tikrai keistos tavo baimės... Kažkaip kai mano ir MB tėvai toli gyvena, tai bijai nebijai, reikia vešti. O kai nėra pasirinkimo, tai ir neapsimoka bijoti.
Kai tiek mažai kartų valgo gali laisvai prie režimo ją pririšti, tai ne MP iš krūties.
Aš gi dabar matuoju su appsu, kiek valgo MP mano mazgė. Per dieną vidutiniškai valgo 11 kartų, 1val55min. Nekaba ant papo tikrai
na bet užtat savo pienuku maitini
Na nežinau kodėl bijau kvailai, bet bijau, o aš taip mėgstu važinėti...dabar savo mašina naudoju tik vėžimui laikyti ir vyras savaitgali kur nors pavažiuoja