QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 18, 17:25)
Tikrai vargsti
nelabai daug pienuko turi, sunku taip. Aš kažkur per 15 min pritaukiu apie 150 ml. Bet mūsų mažutė mažai suvalgo, sunkiai mes tą svorį auginam
Ryt pas daktarę, žiūrėsim kiek čia priaugom per 2sav.
O kam tu nusitraukinėji? Iš krūties dar blogiau valgo?
Aš turiu pientraukį, bet žiauriai tingiu nusitraukti pieną. Dar nebuvau išsitraukus iš dėžutės... Neprispyrė didelis reikalas išeiti ilgam ir toli
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 18, 17:03)
1. Vaziuok butinai. Man labai patiko, kai su nr 1 pas mb tevus nuvaziuodavau pabut, kad ir be mb.
Niekuo nereikia ruointis. Namai sutvarkyti, valgyt yra. Lieka tik vaikas. O vaika irgi seneliai grize po darbo ant ranku niurko. As pailsiu.
Geris.
Vaziuociau ir dabar, bet nekviecia
2. Kai buvom nescios ir visos skundemes, kad viska skauda, atsibodo ir, kad tik greiciau...
Tyliai pagalvodavau, oi bus dar, merginos, kad savo leliukus noresite atgal i pilva susikist. Kad zinotumet, jog trn jam saugu, jis pamaitintas, jam nesalta, jis neserga...
Bent jau man, toks jausmas uzeidavo ir su nr 1 ir dabar uzeina.
1. Tikrai važiuosiu, tik dar nežinau kada tiksliai. Valgyt daryt nereikia, auklių pilna, pasaka tiesiog
Savaitgalį pas MB tėvus važiuosim, tai irgi parelaksuosiu tingiai.
O gal jie laukia kol pati pasisūlysi?
Gal tu ten visą laiką laukiama ir jie negalvoja, kad tave reikia specialiai pakviesti?
2. Tikrai taip, kai verkia naktį arba nemiega tada kada jai priklauso, galvoji kaip gerai buvo, kai ji pilve sėdėjo.
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 17:36)
dar visi aplink tik spaudzia maitink pati, is proto iseit galima...o as nebegaliu matyt vaiko alkano istisai, jis verkia ir as verkiu
Primaitink mišinėliu, nerikdyk vaiko, stresas nei tau nei vaikui nieko gero nepridės.
Stresas tuo labiau mažina pieno gamybą, tai ašaros tik kenkia tam.
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:41)
nu bet o ką daryt , nes kai miega reikia nors kažkiek namus apsikuopti ir ramiai bent kavos išgerti
Aš įkišu ją į gultuką, duodu soskę, o kai pradeda niurgzti koja pasūpuoju ir sau geriu arbatą ramiai
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 17:43)
Oj patikek, del aplinkiniu spaudimo vos is proto neisejau..
kai papai kruvini buvo, as maitinu ir verkiu, o visi sako kentek ir maitink, kas cia tokio, del savo vaiko juk, tai protas visai nebedirbo
zliumbiau diena nakti
Kaip žiauru
Aš tokius tikrai pasiūsčiau toli toli. Dėkoju savo bjauriam charakteriui, kad neleidžiu kitiems ant galvos užlipt