Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 18, 16:03)
Kai buvom nescios ir visos skundemes, kad viska skauda, atsibodo ir, kad tik greiciau...
Tyliai pagalvodavau, oi bus dar, merginos, kad savo leliukus noresite atgal i pilva susikist. Kad zinotumet, jog trn jam saugu, jis pamaitintas, jam nesalta, jis neserga...
Bent jau man, toks jausmas uzeidavo ir su nr 1 ir dabar uzeina. smile.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 16:15)
Mamytė jau mėnesį, bet man niekas neaišku dar.

Oi patikėk dar ilgai bus neaišku daug kas mirksiukas.gif bet gerai kad info dabar nesunku susirasti mirksiukas.gif

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 16:36)
Mes siandien pas daktarę buvom, priaugom 1300g ir 2cm  biggrin.gif gavom skiepa, mergyte saunuole buvo, ciut sucype, bet labai greit nurimo ir uzmigo  smile.gif tikiuosi jautriai nereaguos i ta skiepa  unsure.gif

Gerai priaugot thumbup.gif maniškei jokios reakcijos nebuvo nuo skiepo, linkiu kad ir jums nebūtų mirksiukas.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 17:29)
o mes su pienu ir toliau vargstam, nesamone tie primaitinimai, bandziau savo fabrika paspartint bet neistraukia vaikas to pienuko, tai kol miega pati pro 40ml nusitraukiu' kai pabunda sumaitinu ant papu pakaba uzminga o as vel traukiu, miega trumpai tai nespeju normos nusitraukt ech cirkas  doh.gif

Tikrai vargsti unsure.gif nelabai daug pienuko turi, sunku taip. Aš kažkur per 15 min pritaukiu apie 150 ml. Bet mūsų mažutė mažai suvalgo, sunkiai mes tą svorį auginam ax.gif Ryt pas daktarę, žiūrėsim kiek čia priaugom per 2sav.
Atsakyti
mano pana kažkokį bajerį įkirto g.gif vienu žodžiu iki pietų viskas tobula, tik išeinam pasivaikščioti, aišku ji vėžime pamiega, o kai grįžtam namo pipec kakarynė paleista ir nori būt ant rankų, maniau , kad dieglukai, bet jokių požymių, tai taip ir žaidžiu minutė gultuke, pora min ant lovos, pora ant rankų ir vėl kartojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 18, 17:25)
Oi patikėk dar ilgai bus neaišku daug kas  mirksiukas.gif bet gerai kad info dabar nesunku susirasti  mirksiukas.gif
Gerai priaugot  thumbup.gif maniškei jokios reakcijos nebuvo nuo skiepo, linkiu kad ir jums nebūtų  mirksiukas.gif
Tikrai vargsti  unsure.gif nelabai daug pienuko turi, sunku taip. Aš kažkur per 15 min pritaukiu apie 150 ml. Bet mūsų mažutė mažai suvalgo,  sunkiai mes tą svorį auginam  ax.gif  Ryt pas daktarę, žiūrėsim kiek čia priaugom per 2sav.

mano rekordas 120ml per dvi valandas....dar visi aplink tik spaudzia maitink pati, is proto iseit galima...o as nebegaliu matyt vaiko alkano istisai, jis verkia ir as verkiu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 16:34)
mano pana kažkokį bajerį įkirto  g.gif  vienu žodžiu iki pietų viskas tobula, tik išeinam pasivaikščioti, aišku ji vėžime pamiega, o kai grįžtam namo pipec kakarynė paleista ir nori būt ant rankų, maniau , kad dieglukai, bet jokių požymių, tai taip ir žaidžiu minutė gultuke, pora min ant lovos, pora ant rankų ir vėl kartojam  doh.gif

Mes atsibudom 9h, pavalgem, pabudravom, pas daktare nuejom, daugiausia pramiegojo, tada 2h pavalgem, 3h luzom, ir dabar dar miega, bijau pagalvot, kas bus nakti doh.gif na jei atsibudus nebemiegos daugiau, tai ok, bet jei vel uzmigs, tai nakti soksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 16:36)
mano rekordas 120ml per dvi valandas....dar visi aplink tik spaudzia maitink pati, is proto iseit galima...o as nebegaliu matyt vaiko alkano istisai, jis verkia ir as verkiu

parodyčiau 3 pirštų kombinaciją lotuliukas.gif bet šiaip šaunuolė , kad bandai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 16:38)
Mes atsibudom 9h,  pavalgem, pabudravom, pas daktare nuejom, daugiausia pramiegojo, tada 2h pavalgem, 3h luzom, ir dabar dar miega, bijau pagalvot, kas bus nakti  doh.gif na jei atsibudus nebemiegos daugiau, tai ok, bet jei vel uzmigs, tai nakti soksim  biggrin.gif

bet aš dar 1min leidžiu parėkti, nes tuo tarpu mamytė atsilenkimus daro lotuliukas.gif doh.gif nu bet o ką daryt , nes kai miega reikia nors kažkiek namus apsikuopti ir ramiai bent kavos išgerti
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 16:36)

Oj patikek, del aplinkiniu spaudimo vos is proto neisejau.. doh.gif kai papai kruvini buvo, as maitinu ir verkiu, o visi sako kentek ir maitink, kas cia tokio, del savo vaiko juk, tai protas visai nebedirbo doh.gif zliumbiau diena nakti doh.gif
Citata, jog "Laiminga mama - laimingas vaikas" atvede i sveika prota.. smile.gif o tai, jog valgom misinuka dar nereiskia, jog vaika maziau myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 18, 17:25)
Tikrai vargsti  unsure.gif nelabai daug pienuko turi, sunku taip. Aš kažkur per 15 min pritaukiu apie 150 ml. Bet mūsų mažutė mažai suvalgo,  sunkiai mes tą svorį auginam  ax.gif  Ryt pas daktarę, žiūrėsim kiek čia priaugom per 2sav.

O kam tu nusitraukinėji? Iš krūties dar blogiau valgo?
Aš turiu pientraukį, bet žiauriai tingiu nusitraukti pieną. Dar nebuvau išsitraukus iš dėžutės... Neprispyrė didelis reikalas išeiti ilgam ir toli smile.gif

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 18, 17:03)
1. Vaziuok butinai. Man labai patiko, kai su nr 1 pas mb tevus nuvaziuodavau pabut, kad ir be mb.
Niekuo nereikia ruointis. Namai sutvarkyti, valgyt yra. Lieka tik vaikas. O vaika irgi seneliai grize po darbo ant ranku niurko. As pailsiu.
Geris.

Vaziuociau ir dabar, bet nekviecia biggrin.gif

2. Kai buvom nescios ir visos skundemes, kad viska skauda, atsibodo ir, kad tik greiciau...
Tyliai pagalvodavau, oi bus dar, merginos, kad savo leliukus noresite atgal i pilva susikist. Kad zinotumet, jog trn jam saugu, jis pamaitintas, jam nesalta, jis neserga...
Bent jau man, toks jausmas uzeidavo ir su nr 1 ir dabar uzeina. smile.gif

1. Tikrai važiuosiu, tik dar nežinau kada tiksliai. Valgyt daryt nereikia, auklių pilna, pasaka tiesiog thumbup.gif Savaitgalį pas MB tėvus važiuosim, tai irgi parelaksuosiu tingiai.
O gal jie laukia kol pati pasisūlysi? lotuliukas.gif Gal tu ten visą laiką laukiama ir jie negalvoja, kad tave reikia specialiai pakviesti?

2. Tikrai taip, kai verkia naktį arba nemiega tada kada jai priklauso, galvoji kaip gerai buvo, kai ji pilve sėdėjo.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 17:36)
dar visi aplink tik spaudzia maitink pati, is proto iseit galima...o as nebegaliu matyt vaiko alkano istisai, jis verkia ir as verkiu

Primaitink mišinėliu, nerikdyk vaiko, stresas nei tau nei vaikui nieko gero nepridės.
Stresas tuo labiau mažina pieno gamybą, tai ašaros tik kenkia tam. 4u.gif
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 17:41)
nu bet o ką daryt , nes kai miega reikia nors kažkiek namus apsikuopti ir ramiai bent kavos išgerti

Aš įkišu ją į gultuką, duodu soskę, o kai pradeda niurgzti koja pasūpuoju ir sau geriu arbatą ramiai thumbup.gif

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 17:43)
Oj patikek, del aplinkiniu spaudimo vos is proto neisejau..  doh.gif kai papai kruvini buvo, as maitinu ir verkiu, o visi sako kentek ir maitink, kas cia tokio, del savo vaiko juk, tai protas visai nebedirbo  doh.gif zliumbiau diena nakti  doh.gif

Kaip žiauru doh.gif
Aš tokius tikrai pasiūsčiau toli toli. Dėkoju savo bjauriam charakteriui, kad neleidžiu kitiems ant galvos užlipt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliukass: 18 sausio 2016 - 17:54
Ku ku,

Galu gale atsalo pas mus: -1 biggrin.gif . Saule sviecia, grazu. Buvom pasivaikscioti. Nors ir isalkes, bet ne cypt biggrin.gif Bet as jau pavargau valandom kasdiena vezima stumdyt. Reiks pabandyt terasoje palaikyt.. tik kazi ar bus toks ramus g.gif

Merginos, nuo ko gavot skiepus?

Feja, vyras mano su finansais. Niekaip nesusije musu darbai 4u.gif Bet siaip US labai populiaru poruotis darbe biggrin.gif Bent jau musu ofise US kas trecias darbe susipazines ir susizenijes biggrin.gif Kai serialas koks biggrin.gif

As irgi noriu pas tevus i LT. Eisim kita savaite maziukui paso daryt. Kad zino kiek galioja pasas tokiems maziems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 18 sausio 2016 - 18:23
QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 17:21)
Ku ku,

Galu gale atsalo pas mus: -1  biggrin.gif . Saule sviecia, grazu. Buvom pasivaikscioti. Nors ir isalkes, bet ne cypt  biggrin.gif Bet as jau pavargau valandom kasdiena vezima stumdyt. Reiks pabandyt terasoje palaikyt.. tik kazi ar bus toks ramus  g.gif

Merginos, nuo ko gavot skiepus?

Feja, vyras mano su finansais. Niekaip nesusije musu darbai  4u.gif Bet siaip US labai populiaru poruotis darbe  biggrin.gif Bent jau musu ofise US  kas trecias darbe susipazines ir susizenijes  biggrin.gif Kai serialas koks  biggrin.gif

As irgi noriu pas tevus i LT. Eisim kita savaite maziukui paso daryt. Kad zino kiek galioja pasas tokiems maziems?

nuo hepatito B čia antras, pirmą gaunam ligoninėja skiepai smile.gif

Pas mus , kad tik orai geri būtų tai stumsiu ir stumsiu vėžimą, man kaip dalinė treniruotė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 18, 16:45)
Kaip žiauru  doh.gif
Aš tokius tikrai pasiūsčiau toli toli. Dėkoju savo bjauriam charakteriui, kad neleidžiu kitiems ant galvos užlipt  lotuliukas.gif

Tai va, kad tai buvo vyras ir anyta doh.gif vyra pasiunciau, bet anytos niekaip biggrin.gif

Ech, dama visa diena praktiskai miega, nezinau kas nakti bus..
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 18, 18:25)
Pas mus , kad tik orai geri būtų tai stumsiu ir stumsiu vėžimą, man kaip dalinė treniruotė  bigsmile.gif

Oj, smagu iš namų išeiti manau kiekvienai, dabar dar ir kompaniją radau tai išvis linksma.
Šiandien su endomondo ėjau tai 7km, tikrai prie treniruočių galima priskirti thumbup.gif

QUOTE(Romy @ 2016 01 18, 18:21)
Galu gale atsalo pas mus: -1  biggrin.gif . Saule sviecia, grazu. Buvom pasivaikscioti. Nors ir isalkes, bet ne cypt  biggrin.gif Bet as jau pavargau valandom kasdiena vezima stumdyt. Reiks pabandyt terasoje palaikyt.. tik kazi ar bus toks ramus  g.gif

Gali pabandyti, bet maniškė bunda greitai palikta nevažiuojančiam vežime. O jeigu išnešu į lauką ir padedu į lopšį tai nė nepalaukia kol važiuoklę išsiskleisiu, iškart kakarynė paleista...
Bet gal tau kitaip bus 4u.gif

FejciuX anytos ir aš nesiųsčiau. Kol kas tik uošvį esu pasiuntus lotuliukas.gif
Aš tai žadinu po 3val miego, tu nežadini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliukass: 18 sausio 2016 - 18:34