Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Visgi @ 2016 01 17, 12:47)
Žiauru buvo. Neįdomu. Niekas nepatiko, o komisijai viskas ir tiko ir patiko doh.gif

kažkaip ar man atrodo, bet su kiekvienais metais vis blogiau ir blogiau su ta atranka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 17, 14:44)
kažkaip ar man atrodo, bet su kiekvienais metais vis blogiau ir blogiau su ta atranka... doh.gif
Man lygiai taip pat.
O ir komisija kažkokia apspangus, toks jausmas kad ir jai pačiai neįdomu,
maždaug_na ką čia vertinti jei net nėra ką vertinti.
Na bet rimtai, negaliu su tuo nesutikt (jei ji pati tikrai taip galvoja).

Atsakyti
O kokias dainas dainuos kita savaitgali tie, kurie savo dainu neturi? Siaip kokias nori pasirinks, ar sitas pacias kur dabar skambejo? Nes nu kazkaip keista butu, jei pasiimtu kokia Lady gagos daina kai cia eurovizijos konkursas. Apsvieskit kas zinot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 01 17, 14:51)
O ir komisija kažkokia apspangus, toks jausmas kad ir jai pačiai neįdomu,
maždaug_na ką čia vertinti jei net nėra ką vertinti.

drinks_cheers.gif Dar tas pensininku burelis ant kedziu susodintas toki nuobodu ta sou vaizda padaro blush2.gif
Atsakyti
Is antros laisdos gal labiausiai Egles Jakstytes daina patiko, idomu bus paklausyt angliska dainos versija. Merginos balsas geras, isvaizda super! Pasirodymas liuks, jei buciau bernas buciau susilydziusi kaip Vaidas su Zilniu. bigsmile.gif hihihi.gif Na sakykit ka norit bet Rutos daina gera. Jei jau kazkokios povandenines sroves sutrukdys Donatui isvaziuoti tai lai Rutele pagaliau vaziuoja ir bando laime. Minusas tik tas kas savo stilistika tikrai primena Gagarinos daina. Bet jei europa uzbalsuotu, tai dzin tegul lygina. smile.gif
Kas del Montvydo tai pirma kart kai atstovavo Lietuvai eurovizijos jis pasirode tikrai neblogai. Pateko i finala ir finale uzeme 14 vieta . tai trecias geriausias Lietuvos pasiektas rezultatas rezultatas. Jei siemet vaziuos manau gal net i desimtuka gali pakliut. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Z'etoile @ 2016 01 17, 15:40)
O kokias dainas dainuos kita savaitgali tie, kurie savo dainu neturi? Siaip kokias nori pasirinks, ar sitas pacias kur dabar skambejo? Nes nu kazkaip keista butu, jei pasiimtu kokia Lady gagos daina kai cia eurovizijos konkursas. Apsvieskit kas zinot  4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif Dar tas pensininku burelis ant kedziu susodintas toki nuobodu ta sou vaizda padaro  blush2.gif

Kita sestadieni pasirodys 12 atlikeju su kompozitoriu parasytomis dainomis. Nebus tokios nesamones kaip pernai, kad visi dainuoja visu dainas. Kaip supratau atlikejai galejo issinkti is pasiulytu eurovizijai dainu saraso po viena daina. Ja ir dainuos, kol pateks i kita etapa ar iskris.
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2016 01 17, 00:14)

Va butent tai man ir primine jos ta suknele. Visa pasirodyma atrode, kad ja kazkas ikiso i milzininska siuksliu pripildyta maisa. biggrin.gif Super paveikslelis!!!
Papildyta:
Dar Istavano nebloga daina. Visai nieko susiklause, tik apranga nekazka. smile.gif Jei taip parepetuotu tai visai malonu butu klausyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 17 sausio 2016 - 15:46
Man Rūtos daina patiko. Patiko ir kitiems kartu žiūrėjusiems. Šuandien ji man galvoj skamba visą dieną. Nors ją girdėjau tik dukart. Nors ir Donato skambėjo aną savaitgalį.
100 proc tos dvi dainos galinėsis dėl patekimo į EV. Galėjo Donatas pernai eit su savo daina, tai nors tie vėžiagyviai būtų nelaimėję biggrin.gif
Atsakyti
Siandien Ruta savo daina dainuos Lietuvos balse. Man Montvydo daina toj scenoj daug geriau atrode,nei lrt. Idomu,kaip Ruta suskambes.
Atsakyti
QUOTE(Z'etoile @ 2016 01 17, 21:26)
Siandien Ruta savo daina dainuos Lietuvos balse. Man Montvydo daina toj scenoj daug geriau atrode,nei lrt. Idomu,kaip Ruta suskambes.

Man Donatas LB irgi geriau atrodė. Išvis man ta LRT scena toookia jau vienoda visus metus.
O jau komisija! Na kodėl? 20 metų tas pats. Užkuraitis, Zilnys. Keist gal laikas į kažką?
Atsakyti
Na kas taip Rūtą rengia? Na netinka jai tokios suknios. Na nžn nžn.
Atsakyti
Pardon už įsiveržimą, sakykit, Australija šiemet vėl dalyvaus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 01 18, 01:07)
Pardon už įsiveržimą, sakykit, Australija šiemet vėl dalyvaus ar ne?
Dalyvaus.
2016 metų EV konkurse dalyvaus 43 šalys. Toks didelis dalyvių skaičius konkurse dalyvavo tik du kartus – 2008 ir 2011 m.
Atsakyti
Tai reikia rimto atlikėjo, nes galutinė vieta tik žemės, o ir finalas gali nepašviesti.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...omis-124-569899
Atsakyti