Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

Nieeeeeeeko sau, Bruzga namo
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 22:34)
pas užsieniečius Brūzga - paskutinis unsure.gif

man išvis keista net bendroj sumoj kaip žemai... aš tai jam antrą vietą duočiau iš šiandieninio pusfinalio unsure.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2016 01 16, 22:37)
Nieeeeeeeko sau, Bruzga namo

negaliu patikėt... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 16, 23:35)

hm.. man tai nepanaši į Gagarinos  g.gif

man tai labai primena unsure.gif Visa ta siunčiama "žinutė" - būkim vieningi, būkim draugais, blabla doh.gif Ir tas melodijos didingumas, net ir melodiniai motyvai kai kurie.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 22:32)

bet kiekvienai laidai po "perliuką" - anoj Vladas, dabar Ugne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 16, 23:34)
O blin, Valdelis pagal ziurovus kaip aukstai biggrin.gif

ir pagal užsieniečius doh.gif (čia jie jį ir išstūmė į viršų, o Brūzgą išmetė)

QUOTE(blackkiss @ 2016 01 16, 23:39)
man išvis keista net bendroj sumoj kaip žemai... aš tai jam antrą vietą duočiau iš šiandieninio pusfinalio  unsure.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 22:34)
Nu kamon, tada liko vos ne paskutinis, tai dabar butai stebuklas? Nonsensas schmoll.gif

nu kamon kamon biggrin.gif o tai kuri daina iš matytų per du vakarus geresnė už jo? biggrin.gif

man Rūtos daina nepanaši į Gagarinos, trūksta melodingumo kažkokio, įsimintinesnio motyvo. ganėtinai nuobodi man asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 23:35)
Įtariu, kad Rūta didesnius šansus turi.

O as, kaip kokia pikta karve, nors pries Ruta nieko neturiu, tikrai geras balsas (o dainos be rysio, kaip pas 99 LT, bet bent balsas), tai visai noreciau, kad save pasitikrintu EV scenoj, gryn sportinis interesas cool.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 16, 23:44)
nu kamon kamon biggrin.gif o tai kuri daina iš matytų per du vakarus geresnė už jo? biggrin.gif

Erikos tongue.gif
Man Donatas toks maziukas strakaliukas. Balsas ok, bet jau kai sako, kad turi isvaizda, tai as tada nutylu. Nes man jis itin nevyriskas blush2.gif Bet cia siaip, lyrika, tiesiog stebuklu nebus, jau jis buvo ir liko galiorkoj. Visiskai nesuprantu antra karta siusti blogai ivertinta. Nematau absoliuc jokios logikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 22:49)
Visiskai nesuprantu antra karta siusti blogai ivertinta. Nematau absoliuc jokios logikos schmoll.gif

ten gi dainos, o ne grožio konkursas biggrin.gif Bilanas irgi du kartus važiavo biggrin.gif

Atsakyti
Šio vakaro komisijos balai:

12 balų – Rūta Ščiogolevaitė
10 balų – Catrinah
8 balų – Jurgis Brūzga su žmona Akmėja
7 balai – Ištvanas Kvikas ir Ellada
6 balai – Eglė Jakštytė
5 balai – Lawreigna
4 balai – Ugnė Smile
3 balai – Valdas Lacko

Žiūrovų balai:

12 balų Rūta Ščiogolevaitė
10 balų – Ištvanas Kvikas ir Ellada
8 balų – Valdas Lacko
7 balai – Catrinah
6 balai – Eglė Jakštytė
5 balai – Jurgis Brūzga su žmona Akmėja
4 balai – Lawreigna
3 balai – Ugnė Smile

Bendri balai:

12 Rūta Ščiogolevaitė
10 Ištvanas Kvikas ir Ellada
8 Catrinah
7 Valdas Lacko
6 Eglė Jakštytė
5 Jurgis Brūzga su žmona Akmėja
4 Lawreigna
3 Ugnė Smile
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 22:49)
Bet cia siaip, lyrika, tiesiog stebuklu nebus, jau jis buvo ir liko galiorkoj. Visiskai nesuprantu antra karta siusti blogai ivertinta. Nematau absoliuc jokios logikos schmoll.gif

man tai jo šiemetinė daina žymiai fainesnė... rolleyes.gif
Atsakyti
R. Ščiogolevaitė: mano kūrinio lyginimas su P. Gagarinos daina – komplimentas

http://www.lrt.lt/na...na_komplimentas
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 16, 23:51)
ten gi dainos, o ne grožio konkursas biggrin.gif Bilanas irgi du kartus važiavo biggrin.gif

Pirmu rozu liko 2as, todel ir leke taisyti padeti. O Donatas kelintas? Antras nuo galo? As esu 99 proc tikra, kad vel butu analogiskai.
Atsakyti