Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

Rūta atrodo kaip tamsta mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
Vizualus pateikimas patiko Erikos ir Petunijos.
Montvydo apranga_pravalas, pusiau kimono, pusiau sanitaras.
Kad Lacko antroje vietoje, tai ką aš žinau, mistika man.
P.s. į Montvydo pastoviai antakius žiūriu.
Kas su jais nutiko? Jie tokie ir anksčiau buvo?

Rūta schmoll.gif
Atsakyti
Man šįvakar kažkaip labai jau nuobodi ta atranka atrodo g.gif

Sakykim, pagal šį vakarą Rūtą iš karto nurašau. Donatas irgi lyg ir kažkaip silpniau sudainavo nei anksčiau g.gif Ar čia tik man atrodo g.gif

Gal net Cathrinos daina kažkuo gerąja prasme šiemet išsiskyrė g.gif Tik jos balsas neskamba tvirtai, o tai jau nėra gerai.
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 13, 22:31)
Rūta atrodo kaip tamsta mokytoja biggrin.gif

absoliučiai biggrin.gif drinks_cheers.gif Šįvakar tai ypatingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 vasario 2016 - 22:37
Iš to ką turim_man patinka Montvydo daina ir Erikos daina.
Mano favoritai jau man aiškus.
Belieka laukti kada stipriausieji kausis, tada ir įdomiausia bus.
Atsakyti
Nepatiko niekas, na, gal kažkiek Erikos daina. Donato daina siaubingai erzinanti, gal tas motyvas mano ausims sukelia atmetimo reakciją, brrr. Apie Rūtą išvis tyliu.
Atsakyti
mano vyras sako, kad čia viskas surežisuota g.gif
netikėčiau juo, bet jis man beveik tiksliai įvardino užsienio komisijos balsus prieš jiems juos pasakant į kamerą g.gif
Atsakyti
Kad Ištvanas su Elada iškrito, tai gerai. Labai nemėgau jų dainos blush2.gif
Atsakyti
nu ačiū D Ištvanas iškrito, baigėsi, matyt, super pasitikėjimas savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 13 vasario 2016 - 22:56
Bliamba jau mane pradeda nervas imt. mad.gif Jau balsavimas ziurovu tai sakes! doh.gif Uz ta Kucinsko sunu balsavo daugiau nei uz Donata. sad.gif Kas zmonems pasidare? Ar cia ta 13 diena taip veikia ar kas? sad.gif Labai noriu, kad Donatas su sita daina isvaziuotu i eurovizija, bet pradeda kirbet nuojauta, kad neisvaziuos, o is vaziuos Ruta su praeitu metu ruses dainos kopija. doh.gif tada tikrai prisidarysim gedos pries visa europa, juk pernai Lietuva Rusijai nedave nei vieno balo. O jau latvis, jo vertinimas tai be zodziu. sad.gif Kuo jis klauso, kad Donatui skyre tik 4 balus. mad.gif Vienu zodziu speju bus kaip visada.
Papildyta:
QUOTE(Pippi @ 2016 02 13, 23:26)
Kas balsuoja už Lacko????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mane irgi kankina sitas klausimas. Jauciu visa Ruasne korteliu po 10 prisipirke ir balsuoja.
Atsakyti
Už Lacko balsuoja Rusnė ir visi tie, kurių vestuvėse jis dainavo smile.gif

varau žiūrėt švedų atranką, pranešiu, jei kas gero bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 13 vasario 2016 - 23:08
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 13, 23:52)
Kad Ištvanas su Elada iškrito, tai gerai. Labai nemėgau jų dainos  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš negalėjau į juos žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 13, 23:03)
Bliamba jau mane pradeda nervas imt.  mad.gif Jau balsavimas ziurovu tai sakes! doh.gif Uz ta Kucinsko sunu balsavo daugiau nei uz Donata. sad.gif Kas zmonems pasidare? Ar cia ta 13 diena taip veikia ar kas? sad.gif Labai noriu, kad Donatas su sita daina isvaziuotu i eurovizija, bet pradeda kirbet nuojauta, kad neisvaziuos, o is vaziuos Ruta su praeitu metu ruses dainos kopija.  doh.gif tada tikrai prisidarysim gedos pries visa europa, juk pernai Lietuva Rusijai nedave nei vieno balo. O jau latvis, jo vertinimas tai be zodziu. sad.gif Kuo jis klauso, kad Donatui skyre tik 4 balus. mad.gif Vienu zodziu speju bus kaip visada.
Papildyta:

Mane irgi kankina sitas klausimas. Jauciu visa Ruasne korteliu po 10 prisipirke ir balsuoja.

Suraset absoliuciai viska ka norejau pasakyti, tad nebesikartosiu. Kokia geda butu jei Ruta isvaziuotu su pigia Gagarinos kopija doh.gif
O tas Lacko? Cia rimtai, ar ant bajerio? Nesusipratimas kazkoks. unsure.gif
Atsakyti