net nėra ką komentuoti. Tik komisijai dar tą š... malt sekasi. Bet tik tame lygmeny. Nu kada tuos prodiuserius į muilą sumals kas
Komisija tai... Zilnys tai... visad oj nežinau ar čia euriovizinė daina... siuntė va jau 2 metus, ir š gavosi, nors pati sirgau tiek už Vilija tiek už Vaidą su Monika Bet manau geriau spręstų tik žiūrovai na nebent + užsienio komisija man patiko kai praeitą kart vienas iš komisijos pasakė, kad Aistei reik vokalą tobulint, nes vietomis nesuvaldė, o lietuviai tik gyrė gyrė... atsibodo, kaip giria tuos populiariuosius...
košmaras. Nemokam nacionalinės atrankos normaliai suorganizuot, dar čia pretenduoja į teisę rengti visą Eurovizijos konkursą.
Bet jau atfilmuota tai
ir tą maikoną Donatui permaut
ir tą maikoną Donatui permaut
QUOTE(mjforever @ 2016 02 13, 22:40)
košmaras. Nemokam nacionalinės atrankos normaliai suorganizuot, dar čia pretenduoja į teisę rengti visą Eurovizijos konkursą.
Manau laikas Euroviziją perkelt į TV3 ar LNK, nes LRT nieko doro nepadaro...
QUOTE(Salt @ 2016 02 13, 22:48)
visose šalyse teisę rinkti atstovą turi tik nacionalinė TV
Na ir nuobodu
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 13, 22:49)
visose šalyse teisę rinkti atstovą turi tik nacionalinė TV
Gaila nes tikrai nieko gero LRT nebepadaro... galėtų rinkti kaip anksčiau visi su savo dainom, kelios laidos, tada pusfinaliai ir finalas nes dabar tempia tempia ir nieko gero... Jau 3 savaitgalis kai tas pats per tą patį kai su sava daina dainuoja... ir dar 3 kartai bus su ne savom dainom... nu tai kam? vis tiek favoritai tie patys...
QUOTE(Salt @ 2016 02 13, 23:14)
Gaila nes tikrai nieko gero LRT nebepadaro... galėtų rinkti kaip anksčiau visi su savo dainom, kelios laidos, tada pusfinaliai ir finalas nes dabar tempia tempia ir nieko gero... Jau 3 savaitgalis kai tas pats per tą patį kai su sava daina dainuoja... ir dar 3 kartai bus su ne savom dainom... nu tai kam? vis tiek favoritai tie patys...
Man jau irgi atsibodo tos dainos, tas pats per tą patį. Juk EV pirmo įspūdžio konkursas, tikrai nereik tiek atrankos etapų su tais pačiais dalyviais, booooring
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 13, 23:17)
Man jau irgi atsibodo tos dainos, tas pats per tą patį. Juk EV pirmo įspūdžio konkursas, tikrai nereik tiek atrankos etapų su tais pačiais dalyviais, booooring
Jau pirma laida galejo laisvai krist min 5 dalyviai
Papildyta:
Lacko prie lyderiu?
Kas balsuoja už Lacko????
Aš tai norėčiau, kad Eglė būtų 5-tuke, visai patiko man ji šiandien