Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 12, 19:40)
Ale gi mazai jums tereikia biggrin.gif

Vėl "jums" biggrin.gif Dvejinuosi aš ar ką biggrin.gif doh.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 02 12, 19:56)
taip, taip, ir dar turit daug bendro - jus abu TRAUKIA VYRAI  lotuliukas.gif

nuuu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet tai taip galima atsivilioti du vyrus biggrin.gif nėra to blogo, kas ne į gerą smile.gif
Atsakyti
O žinot, kokią iš senų EV simpatijų aš tebeseku?
Buvo toks Aram MP3 (Armėnija), gal pamenat?

user posted image

user posted image

Ech, labai gražiai dainavo (ir tebedainuoja). Vis dar eičiau į jo koncą, jei prisistatytų į LT.
Ir keletą jo naujesnių dainų esu pagavusi . Kiek klausiau, tai visos geros.

Liuks vyriokas...

Gaila, jo kalbos nelabai suprantu biggrin.gif doh.gif , pvz. :

Նոր և սիրված երգեր, նվագախումբ, Dj, շոու, բարձր տրամադրություն, ժպիտներ, ադրենալին, սեր, պար, դուետներ տաղանդավոր մարդկանց հետ, անակնկալներ և իհարկե ԴՈՒՔ!!!
Սիրով սպասում եմ ԲՈԼՈՐԻԴ։

Gražus raštas, net labai, bet apie ką jis ten, tai nė bubu be vertėjo tongue.gif doh.gif lotuliukas.gif

Pas save ten kažkur ir turą daro...

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 12, 20:20)
bet tai taip galima atsivilioti du vyrus  biggrin.gif  nėra to blogo, kas ne į gerą  smile.gif

Nu va, iš karto pagavai mintį drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 21:28)
O žinot, kokią iš senų EV simpatijų aš tebeseku?
Buvo toks Aram MP3 (Armėnija), gal pamenat?

gal ir pamenu, kažkurį kalnietį sekiau ir aš. Uždėk dainų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 12, 20:56)
gal ir pamenu, kažkurį kalnietį sekiau ir aš. Uždėk dainų  smile.gif

Kalnietį, blyn doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu va ta, su kuria jis mane suvyliojo rolleyes.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=ChkJpnOgIwQ

Viena mano iš mėgstamiausių Eurovizijoje ever.

Bet tai tu žinai, iškart šalia jo jutūbėj Končitą tavo išmetė biggrin.gif doh.gif Tavo jinai, gerai bepamenu? biggrin.gif

Va šita labai nuotaikinga sokiai.gif :

https://www.youtube....h?v=cNt0e8yNqc8

Paimt tai to Aramo aš tada nespėjau. Nu toks tikras vyras biggrin.gif , reikėjo man prie jo priprasti pirma biggrin.gif blush2.gif , ne iš pirmo žvilgsnio ta meilė biggrin.gif Tai kol susivokiau, kažkas ir nukniaukė. Kiba pati būsi ta kniaukėja ? biggrin.gif

Dar va šita nebloga:

https://www.youtube....h?v=bK5_YAwRjug

Ai, nu žodžiu šarmingas vyras biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 19:04)

Taigi jis ir valgyti labai skaniai taiso bei tai mėgsta. Ir namus su malonumu valo  bigsmile.gif  thumbup.gif
Nesimėto tokie vyrukai, manyčiau  bigsmile.gif  thumbup.gif

ui bliamba, aš čia svetimų eurovizijoj ieškau, o pasirodo man saviškį reikia rakinti po 7 spynom, mano irgi toks geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 21:05)
ui bliamba, aš čia svetimų eurovizijoj ieškau, o pasirodo man saviškį reikia rakinti po 7 spynom, mano irgi toks geras biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Nors jis namus ir ne tik savo valė. Tą darbą (valymo paslaugų ) Norvegijoje dirbo. Kažkaip neįprasta man vyras, su malonumu (!) dirbantis tą darbą, ir dar vistiek turintis kažkokių kitų gabumų, talentų, ne todėl, kad nieko daugiau kaip ir nemokėjo. Man čia vistiek rodo, koks paprastas gerąja prasme (bent jau kažkame) žmogus gali būti.

O kulinarija, sakė, jam galėtų būti antra profesija, jei jo nebūtų muzikoje.

Nežinau, bet jau aš tokių perliukų nesu sutikus smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 21:11
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 21:04)
Bet tai tu žinai, iškart šalia jo jutūbėj Končitą tavo išmetė  biggrin.gif  doh.gif  Tavo jinai, gerai bepamenu?  biggrin.gif
Va šita labai nuotaikinga  sokiai.gif  :

Nu čia dabar? blink.gif Končita tai mano, gal dar Eglegles biškį, net tikrai ne tos, tolerantiškosios MJ bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 21:08)
Nu čia dabar? blink.gif Končita tai mano, gal dar Eglegles biškį, net tikrai ne tos, tolerantiškosios MJ bebe.gif

Tu supranti, aš jus tebemaišau dar biggrin.gif blush2.gif Man jūsų nikai kažkokie 2in1 blush2.gif blush2.gif Dabar gal susigėsiu ir įsigilinsiu, kuri yra kuri smile.gif blush2.gif

Nors atsimint, kuri kuriuos diedus čiupinot tai jau tikrai ne mano jėgoms tongue.gif biggrin.gif

P.S. beje, ką tavo končytėlė beveikia? tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 21:13
A baigsit čia geltonai rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 21:13)
Tu supranti, aš jus tebemaišau dar  biggrin.gif  blush2.gif  Man jūsų nikai kažkokie 2in1  blush2.gif  blush2.gif  Dabar gal susigėsiu ir įsigilinsiu, kuri yra kuri  smile.gif  blush2.gif

Nors atsimint, kuri kuriuos diedus čiupinot tai jau tikrai ne mano jėgoms  tongue.gif  biggrin.gif

P.S. beje, ką tavo končytėlė beveikia?  tongue.gif  mirksiukas.gif

Tai kad mes jau meilės trikampis gaunamės tada, nes regis yra dar vienas panašus nikas biggrin.gif

Koncertuos mano triušelis biggrin.gif http://www.bandsinto...m/ConchitaWurst
Atsakyti
Aš tai pamenu, kad mano iš tų visų vadinamų tipinių eurovizinių dainų, na jau visai toookių eurovizinių, įsiminė tik viena, tai
EV Denmark 2010
Nors nieko ypatingo, visiškai, o prašau_4 vieta.
Atsakyti