Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(eglegle @ 2016 02 12, 14:32)
O gal kaip tik ims sektis, kai niekas neieškos kažkokios mistinės Tinkamiausios Dainos?  mirksiukas.gif

Labai gali būti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kuo labiau stengiamės, tuo didesnis šnipštas gaunasi smile.gif

Aš tai visai nieko prieš, kad Erika važiuotų. Nors turiu nusižiūrėjus ir dar kelias dainas. Taigi gali būti ir Erika, ir ne Erika. Ir Aistė tame tarpe smile.gif Bet nebūtinai TIK Aistė smile.gif rolleyes.gif

Beje, reikia užpatentuoti tą mistinė Tinkamiausia Daina biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 14:40
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 12, 13:48)
Eurovizija gali neivykti! Taip paskambinus man pasake mano teta. smile.gif Sako isijunk LIetuvos ryto tv. Per "Vaivos Pranasystes" laida anonsavo, kad keli aiskiariagiai prognozuoja, kad siemet gali neivykt eurovizija arba jei ivyks joje labai pavojinga dalyvauti. smile.gif Na nelabai as tikiu visokiais aiskiaregiais, bet vien tik is idomumo isijungiau paklausyti. Taigi viena pasake, kad del pabegeliu ji gali neivykti, kita jai pritare is dar pridejo, kad juos gali apimti sizofrenija ir kazkas baisaus ivyks ir bus auku. Snekejo apie kazkokiu zenklus ir kad tuscia korta iskrito, o tai yra labai blogai  sad.gif  gun_bandana.gif  scare.gif  scare.gif Ir pirmo pusfinalio dar labai bloga diena va tada ir gali atsitikt visos nelaimes. O ponas Malinauskas pareiske, kad galim visai nesiruost ir nevaziuot, nes ji vistiek neivyks ir del visko bus kalti tie patys sizofrenijos apimti pabegeliai, nes gal tai zeidzia ju pasauleziura ir dar kazka ten. smile.gif Taip kad bukit ramios EUrovizijos nebus. smile.gif O jei jau vistik vaziuos musu atstovas, tai jam reiks parupint maziausiai ARO apsauga. smile.gif

Tai ne tik Eurovizijai, visai Europai krachą pranašauja. Ir kol kas tikrai panašu į tai ir labai liūdna, kai eu didžiosios šalys, lenkia galvas prieš tas beždžiones, sukdamos savo prisidirbusias uodegas mūsų visų sąskaita.
O jei linksmiau ir su ironija pažiūrėt, tai reikia siųsti patį nekenčiamiausią lt atlikėją, kad jis ir nebegrįžtų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 12, 13:48)
Eurovizija gali neivykti! Taip paskambinus man pasake mano teta. smile.gif

Tai kaip ir galim uždaryt šią temą.

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 14:27)

Mano galva šiemet yra bent 4 daugiau mažiau lygiaverčiai pasirodymai/dainos, iš kurių galima rinktis. Net gal 5.  Tikrai jokiu būdu ne vienintelės Aistės  schmoll.gif  schmoll.gif  Ir juo labiau ji ne vienintelė gera dainininkė ant Lietuvos  smile.gif  rolleyes.gif
Galbūt pati subtiliausia yra Erikos daina, tik nebūtinai jinai pati tinkamiausia šitam konkursui (nors tinkamos dainos parinkimas pas lietuvaičius iki šiol neišspręstas klausimas, visi apie tai kalba, bet atsakymo nelabai kas žino).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 14:59)
O jei linksmiau ir su ironija pažiūrėt, tai reikia siųsti patį nekenčiamiausią lt atlikėją, kad jis ir nebegrįžtų biggrin.gif  mirksiukas.gif

O didžiausias prikolas būtų, jei paskui tas nekenčiamiausias va taip visai netyčia imtų, ir pergalę parvežtų lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Ūla @ 2016 02 12, 15:19)

tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 14:59)
Tai ne tik Eurovizijai, visai Europai krachą pranašauja.

O dėl to kracho, tai čia nereikia būti nei Malinausku, nei kokia astrologe. Jei jis būtų ( tfu tfu tfu, aš vis dar viliuosi, kad nebus, optimistė smile.gif doh.gif , betgi kažkaip save paguost reikia smile.gif , kapituliuoti dar neplanuoju smile.gif ), tai čia tikrai visai ne dėl to, kad kažkas žvaigždėse tai įžvelgia.
Gali būti vien dėl to, kad situacija labai įtempta. Ir labai daug ką tai liečia, ne tik Eurovizijas. Tai jei būtų Olimpiada Europoje numatyta, aiškiai tie visi ir Olimpiadai tą patį pranašautų rolleyes.gif Jų gi darbas kažką pranašaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 15:55
QUOTE(Ūla @ 2016 02 12, 15:19)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Bet finalas tik kovo 12 d. Ką ten taip ilgai atrinkinės? Kai jau favoritai visiems seniai aiškūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 vasario 2016 - 16:39
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 12, 16:39)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Bet finalas tik kovo 12 d. Ką ten taip ilgai atrinkinės? Kai jau favoritai visiems seniai aiškūs g.gif

nu gi vieną favoritų favoritą (tipo) biggrin.gif
Atsakyti
Reikia gi kažką rodyt, žmonėms darbo yra, tegu dainuoja tą patį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 02 12, 16:42)
Reikia gi kažką rodyt, žmonėms darbo yra, tegu dainuoja tą patį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tai aišku biggrin.gif

Bile tik žiūrinčių yra irnesakyk.gif Pajuto pinigų skonį, tai įsijautė jie (organizatoriai) su tomis amžinybę besitęsiančiomis atrankomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 16:42)
nu gi vieną favoritų favoritą (tipo) biggrin.gif

Aš labiausiai (nors nemanau, kad aš viena) laukiu, kada tuos geruosius, favoritų pasirodymus galėsim pažiūrėti iš eilės viens po kito. Tada lengviau bus lyginti.
O dabar kai skirtingose laidose, tai vėl kažkaip kitaip. Ir įspūdžiai jau užsimiršta, kad lyginti viens prie vieno.
Papildyta:

Beje, kaip tik paskutiniuose Žmonėse buvo ilgas interviu su Rusliku. Tai nustebino mane. Labai atviras. Aš pati tai nežinau, ar būčiau tiek asmeniškų dalykų išsipasakojusi blush2.gif Tiksliau žinau, kad nebūčiau (o ir laimė, kad man to nereikia).
Įspūdžio nepagadino. Kaip tik išskaičiau dalykus, ko apie jį nežinojau (abejoju, ar kas dar ir žinojo per žiniasklaidą). Ir tai ganėtinai teigiami dalykai. Už viena ar kitą galiu jį gerbti kaip žmogų.

Žodžiu, ėmiau aklai, bet rizika labai pasitvirtino biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 18:07
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 19:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai aišku  biggrin.gif

Žodžiu, ėmiau  aklai, bet rizika labai pasitvirtino  biggrin.gif  lotuliukas.gif

nerimstat žiūriu user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 12, 18:34)
nerimstat žiūriu user posted image

Bet tai paskaityk pati (arba geriau neskaityk, kad vėl nagų į jį netiestum biggrin.gif lotuliukas.gif ). Parašysiu užgeltonintai, kad paskui man problemų nesukeltum biggrin.gif

Taigi jis ir valgyti labai skaniai taiso bei tai mėgsta. Ir namus su malonumu valo bigsmile.gif thumbup.gif
Nesimėto tokie vyrukai, manyčiau bigsmile.gif thumbup.gif

Žodžiu, apsirūpinau aš neblogai good.gif tongue.gif Dabar galit man visos pavydėt yess.gif

P.S. mjforever, į mane nereikia kreiptis "jūs", nebent tu čia į mus su Rusliku kaip į porelę kreipiesi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2016 - 19:07
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 20:04)
Taigi jis ir valgyti labai skaniai taiso bei tai mėgsta. Ir namus su malonumu valo  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ale gi mazai jums tereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 12, 20:04)
Žodžiu, apsirūpinau aš neblogai  good.gif  tongue.gif    Dabar galit man visos pavydėt  yess.gif

taip, taip, ir dar turit daug bendro - jus abu TRAUKIA VYRAI lotuliukas.gif
Atsakyti