Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 15:58)
O man Eurovizijoje visada geras emocijas kelia Balkanų dainos. Visada savitai išskirtinės, su niekuo nesumaišysi. Ne kiekvienais metais jos būna super geros, bet kartais tikrai perliukų pasitaiko. Pvz ši kokia nuostabi. Taip ir nukelia mintimis į kalnuotą tų kraštų gamtą wub.gif

https://www.youtube....h?v=SXlIN3mcsH4

aha, nuostabi daina, muzika, balsas, viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 23:01)
Prisimenu biškį įvairiapusį tamstos  skonį tongue.gif , spėju, kad ne vieną ir šiemet jau vistiek priglaudus turi biggrin.gif  blush2.gif  Pvz. Vladas Lacko galbūt nepaimtas liks  g.gif  biggrin.gif  blush2.gif , pagalvok ir apie jį, moterie  biggrin.gif

Dėl savų taip kalatės, tai kas bus dėl svetimų, egzotikos? Jau bijot jūsų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 22:24)
Paklausiau „Melancolia“, ot balsas, vat tai balsas, net pagaugai per kūną eina. Bet kur tau kaimas išrinks, išrinko Jurgį su visa kaimo kapela ir triusikais.

Pamenu, kad labai abydna tada buvo.

QUOTE(Jolleee @ 2016 02 08, 01:26)
Ieva 2012m "Lietuvos balse" dalyvavo smile.gif
Atrodo trečia vietą ten paėmė.

drinks_cheers.gif Man Ieva patinka.

O Monika iš X-Faktoriaus gal ir gera, bet vakar persistengė su Sia daina, net klausytis buvo nemalonu vietomis, nesupratau visiškai, už ką ten ją eilinį kartą išgyrė.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 07, 23:19)
A pablūdot? blink.gif Sudominti - ką? Kinologus? Čia ne vadinamas kaukimas, o tiesiog kaukimas. Jai reikia atsipeikėt ir kuo skubiau sutvarkyti artikuliaciją ir kvėpavimą.

Bet kinologų ir jiems prijaučiančių tai daug yra g.gif Čia kaiop ir gėjų armija, gana galinga biggrin.gif
Atsakyti
Tik balsu, arba kaip kas vadina kaukimu ir pan., ir galime sudominti Europą , daugiau nieko neturime, nei gerų dainininkų, visi tik vietinio lygio, kad ir kaip jais žavėtumėtės ir girtumėte, nei šou labai ypatingo nesukursime, nėra nei pinigų, nei talentų tam, nukopijuoti tai sugebame. Ir Aistės daina labai tinkama šių laikų Europai, turinčiai tiek problemų. Jeigu žodžių nesupranti, tai pati muzika, šaukiantis balsas ir liepsnos- tai tarsi Europos, kurią prievartauja atėjūnai, šauksmas. Labai aktualu.
Atsakyti
Čia rankinukų mūšis dėl Ruslano? Rimtai rimtai? Dėl TO Ruslano? huh.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 08, 10:41)

O Monika iš X-Faktoriaus gal ir gera, bet vakar persistengė su Sia daina, net klausytis buvo nemalonu vietomis, nesupratau visiškai, už ką ten ją eilinį kartą išgyrė.

drinks_cheers.gif Aš iš tos mažumos, kuriai jau bloga klausyt liežuvius dėl jos pakabinusios komisijos. Man išvis labiau prie širdies Tomo pamaiviškumas nei Monikos amžinas dramatizmas veide ir abiejų su Jazzu pasiruošimas nualpt, jei, neduokD, nepasiektų finalo.

Iš tų nesijaudinančių scenoj dar atsimenu Pojavį - šis tai išlindo kaip Pilypas iš kanapių tais metais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 vasario 2016 - 11:56
QUOTE(Ūla @ 2016 02 08, 12:49)
Iš tų nesijaudinančių scenoj dar atsimenu Pojavį - šis tai išlindo kaip Pilypas iš kanapių tais metais  biggrin.gif

Fainulka wub.gif Nors atranku neziurejau, bet uzteko didziosios EV scenos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 08, 10:41)
Dėl savų taip kalatės, tai kas bus dėl svetimų, egzotikos? Jau bijot jūsų? biggrin.gif

Kad aš į egzotiką nelabai linkusi biggrin.gif Nu nebent... Ruslano brokus vadinti egzotika tongue.gif

QUOTE(Ūla @ 2016 02 08, 11:49)
Čia rankinukų mūšis dėl Ruslano? Rimtai rimtai? Dėl TO Ruslano?  huh.gif

------
drinks_cheers.gif Aš iš tos mažumos, kuriai jau bloga klausyt liežuvius dėl jos pakabinusios komisijos. Man išvis labiau prie širdies Tomo pamaiviškumas nei Monikos amžinas dramatizmas veide ir abiejų su Jazzu pasiruošimas nualpt, jei, neduokD, nepasiektų finalo.

--------
Iš tų nesijaudinančių scenoj dar atsimenu Pojavį - šis tai išlindo kaip Pilypas iš kanapių tais metais  biggrin.gif

Nu TO, o ką biggrin.gif

----------

O Tomo man būtent pamaiviškumas laaaaabai nepatiko. Prūsaitis privertė jį scenoje jo atsikratyti, tai tada ir žiūrėt jau galima pasidarė blush2.gif blush2.gif O kad talentingas jis, tai nieks nepaneigs.

------

Aha, čia buvo Pojavio arkliukas drinks_cheers.gif Buvo labai smalsu jį stebėti tongue.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 08, 10:41)

Na ta jos daina tai ir man nelabai jau kažką drinks_cheers.gif Kai prasižiojo Marijonas, galvojau, kad jau dabar tai pirmą kartą pakritikuos smile.gif

Bet jinai, kaip sakė, sirgo. Problemos su gerkle? Negirdėjau, kas jai ten buvo. Gal negalėjo normaliai išdainuoti?
Ir iš viso idealių juk nebūna. Visi retkarčiais susimauna.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 23:07)
tai va...

Žodžiu, ne ten atstovų ieškom  smile.gif

Monikos pirmas pasirodymas šiandien buvo tai VAUUUU  bigsmile.gif  O dar sakė, ji irgi šiandien serga...
Atsiprašau už spamą  blush2.gif

Taip kad vilčių ateičiai Lietuvai tikrai yra.
Papildyta:
Bet ar būtinai apsitrinti reikia?  blush2.gif  Pvz. Ieva Zasimauskaitė irgi beveik iš niekur (o gal iš niekur netgi? ) pernai į atrankas EV atėjo. O turėjo labai daug gerbėjų (pas mus, vietinėse atrankose).
Na Monika vokaliai (ir daugeliu kitų duomenų) žyyyyymiai stipresnė už Ievą.

O be to, sako, kuo jaunesni, tuo drąsesni. Gal jinai dar neturi kompleksų ir scenos baimių? Kas būtų didelis pliusas. Nes mūsiškiai, kurie ir su labai didele patirtimi, vistiek paprastai suskysta didžiojoje EV scenoje. Iš išimčių gal tik vieną pamenu, Eveliną Sašenko, kuriai jaudulys atlikimui nemaišė. Dar nepamenu Sashos Song. Jo daina ir pasirodymas man labai patiko ir tebepatinka, bet ar jaudulys išlindo, va šito nebepamenu  blush2.gif

Kas man Monikoje be daugelio jos kozirių patinka, įsijautimas į dainą . Nu labai retas iš lietuvių atlikėjų taip sugeba.  Dievo dovana, kažin ar jos išmoksi net.

Taip butina. smile.gif Bent jau tam kad igytu scenines patirties ir emociskai priprastu prie scenos. Zinoma niekas Monikai nweuzdraus kita met dalyvaut Eurovizijos atronkoj, bet tai butu tiesiog pasirodymas tam kad apie ja suzinotu dar daugiau zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 07, 23:40)
oi, baisus gerklinis kaukimas. Labai prastai "pastatyto" balso pavyzdys. Ir šiemet taip pat kaukia. Ir, mano kuklia nuomone, kol taip kauks, į EV nėr ko važiuot cool.gif

drinks_cheers.gif Geriau nepasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 08, 13:37)
Nu TO, o ką  biggrin.gif

------

Nieko nieko, lauksim tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 vasario 2016 - 16:00
Klausiau (be vaizdo) ką tik vėl Aistės atlikimą, ir Montvydo.
Aistės_neištvėriau iki galo, išjungiau. Man nepatinka tokios dainos ir taškas.
O va Donato ir be vaizdo galima klausyti, bent jau, nors irgi nesu jo gerbėja.

Man šių metų jo daina fainiau net skamba, nei ta kur buvo jis su raiščiu ant akių.
Ai, lai važiuoja antrą kartą Donny Montell irnesakyk.gif

Donny Montell - I've Been Waiting For This Night

Ir gerai, kad jis šiemet sugalvojo dalyvaut,
nes tadum tikrai tektų rinkt tik iš dviejų, Aistės ir Rūtos unsure.gif
Atsakyti
Em.. o kur Donces garbanos dingo? Ne gi kiekviena diena tiesina? g.gif

http://www.delfi.lt/...u.d?id=70374734
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 10, 20:17)
Em.. o kur Donces garbanos dingo? Ne gi kiekviena diena tiesina? g.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=70374734
Vajeeee lens.gif