Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(blackkiss @ 2016 01 16, 23:20)
nu kaip benemėgčiau Ščiogolevaitės, bet man patiko jos daina smile.gif tipinė eurovizinė smile.gif antra po Montvydo smile.gif

lotuliukas.gif vaje, jos mylimas dvejetas lotuliukas.gif Įtariu, kad jie pagrinde ir kausis dėl kelialapio. Bet nenorėčiau, kad Rūtą išsiųstų vien dėl to, kad visapusiškai pakopino Gagariną doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 23:22)
Nu zinot, man atrodo, kad tokiai dainai grestu diskvalifikacija, nes kopija g.gif

visko gali būt g.gif
Atsakyti
blink.gif Ugnei kiek! man vienai ji tragiška? biggrin.gif
Atsakyti
užsieniečiai gerai vertina - vienas daugiausiai balų, kitas - tam pačiam atlikėjui- mažiausiai lotuliukas.gif
Papildyta:
Juodukui Valdelis patiko- sakė, jeigu jis būtų mergina, eitų į pasimatymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Po to jei kas netingėsit ir rasit, įdėkit kokių youtube nuorodų geriausio perliuko, bus ką veikt per darbo savaitę, nes dabar nežiūrau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 23:22)
Nu zinot, man atrodo, kad tokiai dainai grestu diskvalifikacija, nes kopija g.gif

Greičiausiai kaip visad, tai užkliūtų tik patiems lietuviams ir patys skundus parašytų.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 16, 23:28)
blink.gif Ugnei kiek! man vienai ji tragiška? biggrin.gif

ne vienai biggrin.gif
Atsakyti
Montvydas ir toliau užtikrintai 1 vietoj mano akimis žiūrint g.gif
Atsakyti
pas užsieniečius Brūzga - paskutinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 16, 23:33)
Montvydas ir toliau užtikrintai 1 vietoj mano akimis žiūrint  g.gif

Nu kamon, tada liko vos ne paskutinis, tai dabar butai stebuklas? Nonsensas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 22:17)
Gerai kažkas sakė, kad Gagarinos dainą pasiėmė doh.gif Jei nebūtų pakopinta, tai ,sakyčiau, kad neblogas visai pasirodymas(objektyviai vertinant, tai geriausias šiandieninis). Bet dabar... Tiesą sakant, man būtų gėda vietoje jos blush2.gif

Kad atrode nustebusi, isgirdusi Zilnio pastebejima del panasumo su Gagarina biggrin.gif
Kumelavota, susimetusi i kupra, bet kieta, profesionali, mane itikino
O blin, Valdelis pagal ziurovus kaip aukstai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 sausio 2016 - 22:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 16, 22:03)
o komisijai viskas patinka thumbup.gif

nuu doh.gif biggrin.gif kuo blogiau, tuo geriau komisijai...

QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 22:05)

vėl kažkoks neaiškus Vladikas

net išsigandau pamačius vardą laugh.gif nu bet nedaug ir geriau buvo blush2.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 01 16, 22:17)
Gerai kažkas sakė, kad Gagarinos dainą pasiėmė Jei nebūtų pakopinta, tai ,sakyčiau, kad neblogas visai pasirodymas(objektyviai vertinant, tai geriausias šiandieninis). Bet dabar... Tiesą sakant, man būtų gėda vietoje jos

hm.. man tai nepanaši į Gagarinos g.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 01 16, 22:21)
fatališkai antra

lotuliukas.gif karma tokia, nieko čia jau nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 16, 23:33)
Montvydas ir toliau užtikrintai 1 vietoj mano akimis žiūrint  g.gif

man irgi.

Bet pagal žiūrovų balsavimus, tai gal tūkstančiu daugiau subalsavo nei už Montvydą g.gif Įtariu, kad Rūta didesnius šansus turi.
Atsakyti