Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 23:24)
Paklausiau „Melancolia“, ot balsas, vat tai balsas, net pagaugai per kūną eina. Bet kur tau kaimas išrinks, išrinko Jurgį su visa kaimo kapela ir triusikais.

oi, baisus gerklinis kaukimas. Labai prastai "pastatyto" balso pavyzdys. Ir šiemet taip pat kaukia. Ir, mano kuklia nuomone, kol taip kauks, į EV nėr ko važiuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 22:24)
Paklausiau „Melancolia“, ot balsas, vat tai balsas, net pagaugai per kūną eina. Bet kur tau kaimas išrinks, išrinko Jurgį su visa kaimo kapela ir triusikais.

O vat Melancholia aš pačios dainos labai net nemėgau blush2.gif Nu nelipo ji man niekaip schmoll.gif Gal vien tas žodis, nuotaika iškart kažkaip sugniuždantis doh.gif blush2.gif

Vakar deja Pilvelytės pasirodymą praleidau blush2.gif Ruslikas kaltas, nesileisiu į smulkmenas, bet prisipažinsiu biggrin.gif doh.gif blush2.gif Bet kai girdėjau praeitą kartą Pilvelytės šiumetę dainą, kai jinai labai sirgo, man šiumetė jos daina žyyyyyyyyymiai labiau patinka už Melancholia. Aš net bijojau iš anksto Pilvelytės, kad gindie jokių melancholijų daugiau neprastūminėtų biggrin.gif doh.gif blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 22:27)
Jis dalyvavo/pasiekė finalą, tik liko gale beveik.

A, jau seniai buvo, nebepamenu blush2.gif
Papildyta:

Ai, dar noriu pasitaisyt smile.gif Žiūrėdama XFactorių prisiminiau, Ieva ne pernai EV atrankose dalyvavo, o užpernai, tais metais, kai Vilijos abi kovėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 02 07, 22:19)

Laikinai skolinu iš savo spintos  biggrin.gif
user posted image

user posted image

kol neuždainavo, tai niekam nereikėjo po mano tolerancijos sparneliu priglausto Ruslaniuko. Taip lengvai, nuo rankinuko, vyrais nesimėtau.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 07, 22:53)
user posted image

kol neuždainavo, tai niekam nereikėjo po mano tolerancijos sparneliu priglausto Ruslaniuko. Taip lengvai, nuo rankinuko,  vyrais nesimėtau.

Tai pala, tu iš tolerancijos, o aš iš meilės biggrin.gif Nagi širdžiai neįsakysi biggrin.gif doh.gif
Man jau net jo brokai nebelabai maišo, tai čia jau rimti vistiek jausmai, ne šiaip sau biggrin.gif

Žodžiu, atiduodu avansu visus iš didžiosios EV Švedijoje, kurie man gal patiks, kad tik Rusliko nesigvieštum biggrin.gif

Prisimenu biškį įvairiapusį tamstos skonį tongue.gif , spėju, kad ne vieną ir šiemet jau vistiek priglaudus turi biggrin.gif blush2.gif Pvz. Vladas Lacko galbūt nepaimtas liks g.gif biggrin.gif blush2.gif , pagalvok ir apie jį, moterie biggrin.gif

Net Pilvelytę gali pasiimti, spėju, laisva biggrin.gif Visai gali būti, kad ji išvažiuos šiemet, o ne Ruslikas. Taigi viliojantis pasiūlymas vienok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 vasario 2016 - 23:02
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 22:48)
Bet kai girdėjau praeitą kartą Pilvelytės šiumetę dainą, kai jinai labai sirgo, man šiumetė jos daina žyyyyyyyyymiai labiau patinka už Melancholia.

Man šių metų daina taip pat gražesnė, bet "Melancolia" balsas buvo fantastiškas.
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 07, 22:40)
oi, baisus gerklinis kaukimas. Labai prastai "pastatyto" balso pavyzdys. Ir šiemet taip pat kaukia. Ir, mano kuklia nuomone, kol taip kauks, į EV nėr ko važiuot cool.gif

Tik vadinamu kaukimu ir galime sudominti Eurovizijos žiūrovus, daugiau neturime kuo. Šiemet ir daina Pilvelytės gera pagal Lietuvą, tai yra geriausia, gal patiks ir Europai.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 08, 00:11)
Tik vadinamu kaukimu ir galime sudominti Eurovizijos žiūrovus, daugiau neturime kuo. Šiemet ir daina Pilvelytės gera pagal Lietuvą, tai yra geriausia, gal patiks ir Europai.

A pablūdot? blink.gif Sudominti - ką? Kinologus? Čia ne vadinamas kaukimas, o tiesiog kaukimas. Jai reikia atsipeikėt ir kuo skubiau sutvarkyti artikuliaciją ir kvėpavimą.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 07, 23:19)
A pablūdot? blink.gif Sudominti - ką? Kinologus? Čia ne vadinamas kaukimas, o tiesiog kaukimas. Jai reikia atsipeikėt ir kuo skubiau sutvarkyti artikuliaciją ir kvėpavimą.

Kad dabar nėra apie ką diskutuoti, neturint įrodymų, tik fantazijos gaunasi: balsuokite už Pilvelytę arba nebalsuokite už nieką, išleiskime ją į Euroviziją, ir vieną kartą pamatysime, gausime įrodymus ir argumentus, tada ir galėsime diskutuoti ar moka dainuoti, ar moka sudominti.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 08, 00:11)

Bet ar patys klausytumetes tokios dainos? g.gif As - ne uz ka, migam radijuska persukciau.
Papildyta:
Daviau savo diedui paklausyti (nematant ir nezinant nei kas cia ir kodel).
Tai Aiste - pakarpe ausim, bet gal ir nieko.
Donce - patiko.
Petunija - sake, kad cia dainuot net nemoka (bet is tiesu ijungiau tokia vieta, kad ojoj, - svetimos gedos jausmas).
Rozes - zostkai.

Kol kas tiek perklausu biggrin.gif Suma sumarum - man vis tik, kaip ir to nenorec, Donces daina normaliausia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 vasario 2016 - 23:41
QUOTE(Anakure @ 2016 02 08, 00:30)
Kad dabar nėra apie ką diskutuoti, neturint įrodymų, tik fantazijos gaunasi: balsuokite už Pilvelytę arba nebalsuokite už nieką, išleiskime ją į Euroviziją, ir vieną kartą pamatysime, gausime įrodymus ir argumentus, tada ir galėsime diskutuoti ar moka dainuoti, ar moka sudominti.

Taigi pilnas internetas įrodymų, kaip kaukia biggrin.gif O kam leisti eksperimento tvarka? Nubalsuos dauguma už ją, tai ir važiuos į EV. Nenubalsuos - nevažiuos. Ot bėda. O tuščiai adoruot vien todėl, kad gilus balsas - nu jau ne.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 08, 00:19)
A pablūdot? blink.gif Sudominti - ką? Kinologus?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 23:11)
Man šių metų daina taip pat gražesnė, bet "Melancolia" balsas buvo fantastiškas.

Nepamenu tikrai dainavimo. Na bet jei daina visiškai nepatinka, nu joks balsas nebeįtikins smile.gif blush2.gif Net ir pačio mėgstamiausio ever dainininko.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 07, 23:40)

Rozes - zostkai.

O tai pala, zostkai tai gerai ar blogai? biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 22:07)
Pvz. Ieva Zasimauskaitė irgi beveik iš niekur (o gal iš niekur netgi? ) pernai į atrankas EV atėjo. O turėjo labai daug gerbėjų (pas mus, vietinėse atrankose).
Ieva 2012m "Lietuvos balse" dalyvavo smile.gif
Atrodo trečia vietą ten paėmė.
Atsakyti