Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

Laba,
Nelabai turiu kada žiūrėti atrankos, viena ausimi tik klausiau, ir tai ne visus dainorėlius, gal pavyks rast laiko atrankos pusfinalį pamatyti/ paklausyti user posted image
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 16:23)
Kuuuur tas mano rankinukas?  bigsmile.gif  doh.gif  tongue.gif
Laikinai skolinu iš savo spintos biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 02 07, 13:29)
Kitą vertus, ar čia tik man vienai taip pasirodė, kad praeitą kartą ji ir skambėjo geriau ir ekspresyviau pasirodė, nors ir dainavo sirgdama? g.gif

Geriau skambėjo, šį kartą kažkas nelabai, galbūt dėl to, kad iš pradžių lagaminas ir paltas varžė, o paskui atsiklaupimas, sako, kad tokioje padėtyje sunku dainuoti, kad gerą balsą išgauti galima tik stovint.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 21:19)
Geriau skambėjo, šį kartą kažkas nelabai, galbūt dėl to, kad iš pradžių lagaminas ir paltas varžė, o paskui atsiklaupimas, sako, kad tokioje padėtyje sunku dainuoti, kad gerą balsą išgauti galima tik stovint.

Va bigsmile.gif Pilvelytę tai mačiau ir klausiau user posted image, nu man atrodo, kad ji ten per ilgai klūpėjo, aš norėjau, kad ta poza trumpesnė būtų kažkaip.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 02 07, 21:19)
Laikinai skolinu iš savo spintos  biggrin.gif
user posted image

oooj kaip ačiū bigsmile.gif thumbup.gif
------

Ar kas iš čia diskutuojančių žiūrit šiemet lietuvišką X Factorių? Ten yra mergaitė, kurią aš visa širdimi noriu išvysti mus atstovaujančius Eurovizijoje. Tarkim, kad ir kitais metais.
Jinai taip verta to, kaip kažin ar vertas bet kuris iš šiemet EV atrankoje dalyvaujančių blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nors... nežinau, gal aš subjektyvi blush2.gif Apie Moniką aš, aišku.

Tikrai tikiu, kad va ji galėtų laaabai gerą vietą Lietuvai parvežti. Ar net pergalę.
Aišku, dar jai būtinai reikia dainos, visų pirma smile.gif Kaip sakoma, mažytė smulkmena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 vasario 2016 - 21:39
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 22:38)
Ar kas iš čia diskutuojančių žiūrit šiemet lietuvišką X Factorių?
Aš žiūriu. Taip pat mano favoritė Monika.
Žiūrint X Faktroių lyginau su EV.
Net pats fono sceninis pateikimas vizualiai labai skiriasi nuo EV atrankos sceninio fono
(kai atlikėjai dainuoja). Nepalyginsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 vasario 2016 - 21:54
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 22:38)
oooj kaip ačiū  bigsmile.gif  thumbup.gif
------
Ar kas iš čia diskutuojančių žiūrit šiemet lietuvišką X Factorių? Ten yra mergaitė, kurią aš visa širdimi noriu išvysti mus atstovaujančius Eurovizijoje. Tarkim,  kad ir kitais metais.
Jinai taip verta to, kaip kažin ar vertas bet kuris iš šiemet EV atrankoje dalyvaujančių  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Nors... nežinau, gal aš subjektyvi  blush2.gif Apie Moniką aš, aišku.

Tikrai tikiu, kad va ji galėtų laaabai gerą vietą Lietuvai parvežti. Ar net pergalę.
Aišku, dar jai būtinai reikia dainos, visų pirma  smile.gif  Kaip sakoma, mažytė smulkmena  smile.gif

Sitai mergaitei dsr kokius 5 metus scenoj apsitrint reiktu, o paskui gal ir galetu bandyt laime eurovizijoj. Visai zalia ji dar. bet balsa turi isvaizda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 21:47)
Aš žiūriu. Taip pat mano favoritė Monika.
Žiūrint X Faktroių lyginau su EV.
Net pats fono sceninis pateikimas vizualiai labai skiriasi nuo EV atrankos sceninio fono
(kai atlikėjai dainuoja). Nepalyginsi.

tai va...

Žodžiu, ne ten atstovų ieškom smile.gif

Monikos pirmas pasirodymas šiandien buvo tai VAUUUU bigsmile.gif O dar sakė, ji irgi šiandien serga...

Atsiprašau už spamą blush2.gif

Taip kad vilčių ateičiai Lietuvai tikrai yra.
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 07, 21:58)
Sitai mergaitei dsr kokius 5 metus scenoj apsitrint reiktu, o paskui gal ir galetu bandyt laime eurovizijoj. Visai zalia ji dar. bet balsa turi isvaizda. smile.gif

Bet ar būtinai apsitrinti reikia? blush2.gif Pvz. Ieva Zasimauskaitė irgi beveik iš niekur (o gal iš niekur netgi? ) pernai į atrankas EV atėjo. O turėjo labai daug gerbėjų (pas mus, vietinėse atrankose).
Na Monika vokaliai (ir daugeliu kitų duomenų) žyyyyymiai stipresnė už Ievą.

O be to, sako, kuo jaunesni, tuo drąsesni. Gal jinai dar neturi kompleksų ir scenos baimių? Kas būtų didelis pliusas. Nes mūsiškiai, kurie ir su labai didele patirtimi, vistiek paprastai suskysta didžiojoje EV scenoje. Iš išimčių gal tik vieną pamenu, Eveliną Sašenko, kuriai jaudulys atlikimui nemaišė. Dar nepamenu Sashos Song. Jo daina ir pasirodymas man labai patiko ir tebepatinka, bet ar jaudulys išlindo, va šito nebepamenu blush2.gif

Kas man Monikoje be daugelio jos kozirių patinka, įsijautimas į dainą . Nu labai retas iš lietuvių atlikėjų taip sugeba. Dievo dovana, kažin ar jos išmoksi net.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 23:07)
Dar nepamenu Sashos Song. Jo daina ir pasirodymas man labai patiko ir tebepatinka, bet ar jaudulys išlindo, va šito nebepamenu.
Man Sasha Song labai labai patiko,
apmaudu, kad liko gale, labai.
Kad lyg jaudulio nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 22:12)
Man Sasha Song labai labai patiko,
apmaudu, kad liko gale, labai.
Kad lyg jaudulio nebuvo.

Bet aš vistiek jo dainos tebeklausau smile.gif Berods vienintelės iš visų, kurios mus kada nors atstovavo.
Na dabar jau rečiau klausau, bet ausinuke turiu ir vis ją dar labai tebemėgstu.
Čia va tas atvejis, kai žmogus net finalo nepasiekia, bet tu didžiuojiesi jo pasirodymu ir jauti, kad jis pasirodė labai labai gerai.
Atsakyti
Paklausiau „Melancolia“, ot balsas, vat tai balsas, net pagaugai per kūną eina. Bet kur tau kaimas išrinks, išrinko Jurgį su visa kaimo kapela ir triusikais.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 23:22)
Čia va tas atvejis, kai žmogus net finalo nepasiekia, bet tu didžiuojiesi jo pasirodymu ir jauti, kad jis pasirodė labai labai gerai.
Jis dalyvavo/pasiekė finalą, tik liko gale beveik. Aš ir pasiklausau net ir dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sasha Son labai graži daina, bet problema ta pati, kaip visada – balsas silpnas ir patirties trūkumas.
Atsakyti