Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 07, 15:40)
Man irgi misle kas toj dainoj su kuria laimejo Latvija buvo ipatingo, kaip ir toj dainoj su kuria laimejo Estija. Paskui dar prisimenu danu pagyvenusui vyru pora kurie dainavo "flying on the wings of love" ir laimejo man nei tokia nei siokia  buvo. Taip kad Lietuvai yra sansu laimet ir be jokiu spec. efektu tik reikia kazkaip issirinkt tinkama daina, nes eurovizija Kaip loterija niekada negali zinot kaip kuriai dainai pasiseks. smile.gif

Bet prieš kiek metų Latvija ir Estija laimėjo rolleyes.gif Mados labai greitai keičiasi, technologijos tobulėja. Dabar eiline balade be jokių efektų ar įdomesnio sumanymo - tikrai nelaimėsi.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 22:33)
Na, man Neringa (Nr.4)  foninis scenos vaizdas tai viens prie vieno su
Yohanna - Is It True (Iceland) 2009

Oi kaip aciu , kad atkinsot sita daina! smile.gif Man tais metais ji labai patiko ir dabar patinka, tik buvau pamirsus kokia salis ja dainavo ir niekaip neisejo jos surast. Dabar zinosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 07, 16:50)
Oi kaip aciu , kad atkinsot sita daina! smile.gif Man tais metais ji labai patiko ir dabar patinka, tik buvau pamirsus kokia salis ja dainavo ir niekaip neisejo jos surast. Dabar zinosiu smile.gif
Man, pamenu ji taip pat patiko tais metais, todėl iki dabar dar ją pamenu, tad buvo lengva surast smile.gif
Beje, 7 vietą užėmė, jeigu gerai pamenu ir neklystu.
Klydau, pasirodo 2 vietą užėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 vasario 2016 - 16:06
O man Eurovizijoje visada geras emocijas kelia Balkanų dainos. Visada savitai išskirtinės, su niekuo nesumaišysi. Ne kiekvienais metais jos būna super geros, bet kartais tikrai perliukų pasitaiko. Pvz ši kokia nuostabi. Taip ir nukelia mintimis į kalnuotą tų kraštų gamtą wub.gif

https://www.youtube....h?v=SXlIN3mcsH4
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 07, 14:53)
atsiprašau, bet ant ruslano mano letena uždėta nuo pradžių pradžios.

Opa blink.gif Nu kada taip čia ??? blink.gif biggrin.gif

Kuuuur tas mano rankinukas? bigsmile.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 07, 11:31)
Mane Manso daina ir be efektų smarkiai kabino smile.gif Aišku, efektai buvo geri. Bet pvz., kai laimėjo Latvija, tai pamenu, tik raudoną suknelę, nes daina buvo visiškai eilinė, nei ten efektų kažkokių buvo. Va čia tai man didelė mįslė, kas ten taip patiko žiūrovams biggrin.gif

As pamenu, kad dainos gale suknia is trumpos tapo ilga.
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 11:48)
Nenustebčiau, jei kitais metais į atrankas vėl grįžtų Linkytė su Vaidučiu biggrin.gif

Girdejau Linkytes interviu, atsake, kad nori leisti ziurovams pailseti nuo saves siemet. biggrin.gif
QUOTE(Selga @ 2016 02 07, 13:29)
Kitą vertus, ar čia tik man vienai taip pasirodė, kad praeitą kartą ji ir skambėjo geriau ir ekspresyviau pasirodė, nors ir dainavo sirgdama? g.gif

Man taip pat. unsure.gif Laukiau to wow efekto kaip pirmakart ir... nesulaukiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 vasario 2016 - 16:25
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 16:58)
O man Eurovizijoje visada geras emocijas kelia Balkanų dainos. Visada savitai išskirtinės, su niekuo nesumaišysi. Ne kiekvienais metais jos būna super geros, bet kartais tikrai perliukų pasitaiko. Pvz ši kokia nuostabi. Taip ir nukelia mintimis į kalnuotą tų kraštų gamtą wub.gif

šitas kūrinys nuostabus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 07, 16:29)
Paklausiau jo dainos, tai kazkaip nepaliko tokio ispudzio, kad butu kazkas wau. smile.gif Musu Montvydo man grazesne. smile.gif Bet cia tik mano nuomone labai smarkiai nepulkit .  4u.gif

koks skirtumas kokia daina, koks žvilgsniukas užtat wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 07, 17:31)
šitas kūrinys nuostabus  wub.gif
Papildyta:
koks skirtumas kokia daina, koks žvilgsniukas užtat  wub.gif  biggrin.gif

Tai jauciu uz ta zvilgsniuka ir subalsavo svedes. biggrin.gif man klausimas kilo, o tai pas juos ten nera uzsienio komisijos? Viso iraso neziurejau tik prabegom prasukau bet neuzkliuvo kad butu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 16:44)
Gal net pati neįdomiausiai šiais metais. Man asmeniškai.

Gal del to, kad skandalu ner (bent kol kas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 07, 18:23)
Gal del to, kad skandalu ner (bent kol kas lotuliukas.gif )
Per skandalus į žvaigždes, t.y. į EV? biggrin.gif
Na kad lyg ne, gal vis tik dėl to, kad favoritų neturiu, pravalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 15:58)

Šita man turbūt viena iš gražiausių (jei ne gražiausia apskritai) visų Eurovizijų dainų.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 15:58)

Man tai nepatinka, šleikšti muzika.
Atsakyti