Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 07, 11:46)
drinks_cheers.gif
dar Rūtos kopiją pamiršote mirksiukas.gif
tik manau su tais metais labai jau jūs pagražinote, nelaimėt mums dar 10 metų, jei ir toliau taip

Tiksliai g.gif thumbup.gif

Manau, mes visos esame teisios. Trūksta ir pinigų, ir originalumo, ir gerių prodiuserių. Na, bet ką norėti, kai mūsų EV valdoma tos pačios chebros jau n metų. Nenustebčiau, jei kitais metais į atrankas vėl grįžtų Linkytė su Vaidučiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 12:48)
Tiksliai g.gif  thumbup.gif

Manau, mes visos esame teisios. Trūksta ir pinigų, ir originalumo, ir gerių prodiuserių. Na, bet ką norėti, kai mūsų EV valdoma tos pačios chebros jau n metų. Nenustebčiau, jei kitais metais į atrankas vėl grįžtų Linkytė su Vaidučiu biggrin.gif

Tiesiog mūsų muzikinė rinka/skonis/stilius yra labai žemo lygio, tik lietuviai to niekaip nesupranta. Taip, mes sporte turime perliukų, krepšinis yra lietuvių arkliukas, bet ne muzikoje.
Paprasčiausias pvz. buvo Naujųjų metų vakaras. Tuo pačiu metu telikas rodė SEL koncertą ir Ryčio Cicino. Spėkit, kurio koncerto reitingai buvo didesni? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 07 vasario 2016 - 11:54
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 07, 12:54)
Tuo pačiu metu telikas rodė SEL koncertą ir Ryčio Cicino. Spėkit, kurio koncerto reitingai buvo didesni? biggrin.gif
Va šitą ir aš girdėjau. Likau apakus, net nepatikėjau išpradžių.
Atsakyti
Pilvelytės dainai reikia gero pateikimo, vaizdo, spektaklio. Po velnių, negi Lietuvoje nėra profesionalų, kurie galėtų padėti jai pasirengti Eurovizijai. Negi Lietuvos valstybė negali skirti pinigų normaliam pasirengimui. Aš jau pergyvenu dėl Pilvelytės, nes vis tik galvoju, kad pagaliau šiais metais sveikas protas nugalės ir ji bus išrinkta atstovauti Lietuvą Eurovizijoje.
Atsakyti
Vis tik įdomiau stebėti, kai pakolkas nėra aiškaus vieno favorito bigsmile.gif Aš vis dar dedu viltis į Petuniją. Man jos daina taip gerai susiklauso, bet vokalas ir bendras vaizdas tik šiaip sau, tai nežinau, kaip su ja bus...gal bus patobulėjus kitą šeštadienį, o jei ne, tai aš už Aistę tada.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 13:03)
Pilvelytės dainai reikia gero pateikimo, vaizdo, spektaklio. Po velnių, negi Lietuvoje nėra profesionalų, kurie galėtų padėti jai pasirengti Eurovizijai. Negi Lietuvos valstybė negali skirti pinigų normaliam pasirengimui. Aš jau pergyvenu dėl Pilvelytės, nes vis tik galvoju, kad pagaliau šiais metais sveikas protas nugalės ir ji bus išrinkta atstovauti Lietuvą Eurovizijoje.

Vakar pati jos pasirodymo pradžia man atrodė gera ir skoninga, bet toliau tie poros vaizdai prie jūros ir pan. jau buvo "nebe skanūs"... Suknelė labai graži ir pati ji gan daili moteriškė, bet kad reikia dar tobulumo scenografijai- faktas. Conchitos Wurst barzdos jai nepridėsi, žinoma (beje, jų dainų stilius man gan panašus smile.gif) , bet pamąstyt dėl pasirodymo dar reikėtų.
Kitą vertus, ar čia tik man vienai taip pasirodė, kad praeitą kartą ji ir skambėjo geriau ir ekspresyviau pasirodė, nors ir dainavo sirgdama? g.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 13:05)
Vis tik įdomiau stebėti, kai pakolkas nėra aiškaus vieno favorito bigsmile.gif Aš vis dar dedu viltis į Petuniją. Man jos daina taip gerai susiklauso, bet vokalas ir bendras vaizdas tik šiaip sau, tai nežinau, kaip su ja bus...gal bus patobulėjus kitą šeštadienį, o jei ne, tai aš už Aistę tada.

Ir man Petunijos daina patiko drinks_cheers.gif , bet didžiajai scenai deleguoti naujokų vis tik, manyčiau, nereikėtų. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 vasario 2016 - 13:32
Niekada nebus taip, kad visiems patiktų ta pati daina. Net ir po kitų šalių išrinktų gana stiprių atstovų video būna verkiančių komentatoriu, kad ne tuos išrinko.

O man atrodo, kad šiemet dainų pasirinkimas daug geresnis nei pernai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 06, 23:53)
Labas vakaras  4u.gif Nu žodžiu, atėjau su reikalais  4u.gif

Rusliko pasiimt user posted image

Kiek suprantu, dar laiku, dar laisvas user posted image

atsiprašau, bet ant ruslano mano letena uždėta nuo pradžių pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 23:34)
Na tai ką, jis šiemet ir atstovaus Sweden EV. Laimėjo atranką.

Paklausiau jo dainos, tai kazkaip nepaliko tokio ispudzio, kad butu kazkas wau. smile.gif Musu Montvydo man grazesne. smile.gif Bet cia tik mano nuomone labai smarkiai nepulkit . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 22:34)
Na tai ką, jis šiemet ir atstovaus Sweden EV. Laimėjo atranką.

Vakar tik atranka buvo, ne finalas.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 07, 12:31)
Mane Manso daina ir be efektų smarkiai kabino smile.gif Aišku, efektai buvo geri. Bet pvz., kai laimėjo Latvija, tai pamenu, tik raudoną suknelę, nes daina buvo visiškai eilinė, nei ten efektų kažkokių buvo. Va čia tai man didelė mįslė, kas ten taip patiko žiūrovams biggrin.gif

Man irgi misle kas toj dainoj su kuria laimejo Latvija buvo ipatingo, kaip ir toj dainoj su kuria laimejo Estija. Paskui dar prisimenu danu pagyvenusui vyru pora kurie dainavo "flying on the wings of love" ir laimejo man nei tokia nei siokia buvo. Taip kad Lietuvai yra sansu laimet ir be jokiu spec. efektu tik reikia kazkaip issirinkt tinkama daina, nes eurovizija Kaip loterija niekada negali zinot kaip kuriai dainai pasiseks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 07, 16:29)
Paklausiau jo dainos, tai kazkaip nepaliko tokio ispudzio, kad butu kazkas wau smile.gif Musu Montvydo man grazesne smile.gif Bet cia tik mano nuomone labai smarkiai nepulkit  4u.gif
Aš vakar suklydau, ten tik atranka buvo, finalas pas juos lyg kovo 12d bus.
Tikrai nepulsiu biggrin.gif Aš neutrali, nes pagalvojau, pagalvojau ir supratau, kad man nieks nepatinka, neturiu savo favoritų, ir kad man šių metų EV atrankos dalyviai- nuobodos.
Gal net pati neįdomiausiai šiais metais. Man asmeniškai.

Atsakyti