QUOTE(Anakure @ 2016 02 07, 13:03)
Pilvelytės dainai reikia gero pateikimo, vaizdo, spektaklio. Po velnių, negi Lietuvoje nėra profesionalų, kurie galėtų padėti jai pasirengti Eurovizijai. Negi Lietuvos valstybė negali skirti pinigų normaliam pasirengimui. Aš jau pergyvenu dėl Pilvelytės, nes vis tik galvoju, kad pagaliau šiais metais sveikas protas nugalės ir ji bus išrinkta atstovauti Lietuvą Eurovizijoje.
Vakar pati jos pasirodymo pradžia man atrodė gera ir skoninga, bet toliau tie poros vaizdai prie jūros ir pan. jau buvo "nebe skanūs"... Suknelė labai graži ir pati ji gan daili moteriškė, bet kad reikia dar tobulumo scenografijai- faktas. Conchitos Wurst barzdos jai nepridėsi, žinoma (beje, jų dainų stilius man gan panašus
) , bet pamąstyt dėl pasirodymo dar reikėtų.
Kitą vertus, ar čia tik man vienai taip pasirodė, kad praeitą kartą ji ir skambėjo geriau ir ekspresyviau pasirodė, nors ir dainavo sirgdama?
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 13:05)
Vis tik įdomiau stebėti, kai pakolkas nėra aiškaus vieno favorito
Aš vis dar dedu viltis į Petuniją. Man jos daina taip gerai susiklauso, bet vokalas ir bendras vaizdas tik šiaip sau, tai nežinau, kaip su ja bus...gal bus patobulėjus kitą šeštadienį, o jei ne, tai aš už Aistę tada.
Ir man Petunijos daina patiko
, bet didžiajai scenai deleguoti naujokų vis tik, manyčiau, nereikėtų.