Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

[quote=Miškų avietė,2016 02 07,
https://www.youtube....h?v=DMfuugsYhMA
[/quote]

Šita daina iškrito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 07 vasario 2016 - 11:12
QUOTE(Pippi @ 2016 02 07, 11:10)
Šita daina iškrito

Mano klaida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 10:18)
Pažiūrėjau ir aš švedų pirmo pusfinalio atrankos video... na, tikrai mums dar šimtas metų iki laimėjimo doh.gif  doh.gif

Kokie jų pasirodymai ir kokie mūsų. Čia vieni iš jų, kuris perėjo į sekantį etapą blink.gif

https://www.youtube....h?v=C-8LbubV3gg

https://www.youtube....h?v=DMfuugsYhMA

Iki efektų, ta prasme? Nu nematau nieko ypatingo tose dainose, visiškai rolleyes.gif Atmetus efektus. Man šimtąsyk geresnės tokios dainos, kaip praėjusių metų Estijos, kurios ir klausant be vaizdo daro įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 07, 11:16)
Iki efektų, ta prasme? Nu nematau nieko ypatingo tose dainose, visiškai rolleyes.gif Atmetus efektus. Man šimtąsyk geresnės tokios dainos, kaip praėjusių metų Estijos, kurios ir klausant be vaizdo daro įspūdį.

Aš ir nesakiau, kad dainos ypatingos. Pasirodymai geri. Sugeba net iš vidutinio kūrinio padaryti gerą reginį. Choreografija, vizualus vaizdas - viskam aukštam lygyje, o pas mus net su gerom dainom meh gaunasi. Lietuviai irgi iš švedų perka dainas tik skirtumas, kad mūsiškiai taip ir nepadaro gero šou. Trūksta pinigų ir gerų prodiuserių.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 11:19)
Aš ir nesakiau, kad dainos ypatingos. Pasirodymai geri. Sugeba net iš vidutinio kūrinio padaryti gerą reginį. Choreografija, vizualus vaizdas - viskam aukštam lygyje, o pas mus net su gerom dainom  meh gaunasi. Lietuviai irgi iš švedų perka dainas tik skirtumas, kad mūsiškiai taip ir nepadaro gero šou. Trūksta pinigų ir gerų prodiuserių.

Bet yra laimėjusios dainos ir be jokių efektų ir reginių, todėl neteisinga sakyti, kad 100 metų iki laimėjimo, jei visiškai ne tame esmė. Vidutiniškai dainai gal ir padės, bet vien dėl to ji nelaimės. O gera daina bus pastebėta ir be efektų.
Atsakyti
Aš tikrai manau, kad mūsiškiai bent artimiausius 3-4 metus apie laimėjimą gali užmiršti. Kitos šalys vis sugalvoja kažką originalaus, o LT nebent sekančiais metais sugeba pakopijuoti. Pernai Mansas laimėjo su savo efektais, šiemet jau Donatėlis žaidžia ta korta. Pernai latvė buvo pastebėta dėl modernistinio kūrinio, šiemet jau pas mus atsirado Petunija ir Berta bandančios tą stilių įnešti ax.gif Mes vis kažkokie pavėlavę. Na, tikrai esame silpni, jei jau 10 metų net į pirmą dešimtuką nepapuolame.
Tik nesupraskit klaidingai, aš už tai, kad Lietuva dalyvautų. Tai yra be galo smagus reginys, įdomu laukti, įdomu diskutuoti, gera patirtis atlikėjams, bet vis dėlto galimybes reikia vertinti realiai smile.gif
Atsakyti
Mane Manso daina ir be efektų smarkiai kabino smile.gif Aišku, efektai buvo geri. Bet pvz., kai laimėjo Latvija, tai pamenu, tik raudoną suknelę, nes daina buvo visiškai eilinė, nei ten efektų kažkokių buvo. Va čia tai man didelė mįslė, kas ten taip patiko žiūrovams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 07 vasario 2016 - 11:31
Dar reikia nepamiršti, kiek kitos šalys investuoja į reklamą ir kiek mes. Suveikia marketingas. Kai tą pačią dainą brūžina per radijo stotis kelis mėnesius, tai nori nenori žmonėms ji užsifiksuoja. Na, bet aišku, kur kokių švedų ar rusų biudžetas ir kur mūsų. Pastarieji net dūmams, tikriausiai, daugiau išleidžia nei LT delegacija visam pasiruošimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 10:18)

Ši daina ir pateikimas man patinka, balsuočiau už ją.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 12:35)
Dar reikia nepamiršti, kiek kitos šalys investuoja į reklamą ir kiek mes. Suveikia marketingas. Kai tą pačią dainą brūžina per radijo stotis kelis mėnesius, tai nori nenori žmonėms ji užsifiksuoja. Na, bet aišku, kur kokių švedų ar rusų biudžetas ir kur mūsų. Pastarieji net dūmams, tikriausiai, daugiau išleidžia nei LT delegacija visam pasiruošimui  smile.gif

bet pvz tarkim per Lietuvos balsą kai kurie finaliniai pasirodymai būna geresni nei mūsiškių ant Eurovizijos scenos. Ne visada pinigai viską lemia, čia tik pretekstas, va būtų pinigų, tai tipo padarytume.
Tas pats Donatas atlikdamas eurovizinę dainą Lietuvos balse atrodė kur kas geriau nei ant varganos LRT scenos.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 11:27)
Aš tikrai manau, kad mūsiškiai bent artimiausius 3-4 metus apie laimėjimą gali užmiršti. Kitos šalys vis sugalvoja kažką originalaus, o LT nebent sekančiais metais sugeba pakopijuoti. Pernai Mansas laimėjo su savo efektais, šiemet jau Donatėlis žaidžia ta korta. Pernai latvė buvo pastebėta dėl modernistinio kūrinio, šiemet jau pas mus atsirado Petunija ir Berta bandančios tą stilių įnešti ax.gif  Mes vis kažkokie pavėlavę. Na, tikrai esame silpni, jei jau 10 metų net į pirmą dešimtuką nepapuolame.
Tik nesupraskit klaidingai, aš už tai, kad Lietuva dalyvautų. Tai yra be galo smagus reginys, įdomu laukti, įdomu diskutuoti, gera patirtis atlikėjams, bet vis dėlto galimybes reikia vertinti realiai smile.gif

drinks_cheers.gif
dar Rūtos kopiją pamiršote mirksiukas.gif
tik manau su tais metais labai jau jūs pagražinote, nelaimėt mums dar 10 metų, jei ir toliau taip
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 07, 11:45)
bet pvz tarkim per Lietuvos balsą kai kurie finaliniai pasirodymai būna geresni nei mūsiškių ant Eurovizijos scenos. Ne visada pinigai viską lemia, čia tik pretekstas, va būtų pinigų, tai tipo padarytume.
Tas pats Donatas atlikdamas eurovizinę dainą Lietuvos balse atrodė kur kas geriau nei ant varganos LRT scenos.

aš šitą irgi pastebėjus jau senokai g.gif
Papildyta:
įdėkit Ruslano dainą, jei turite nuorodą, net suintrigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 07, 12:19)
Aš ir nesakiau, kad dainos ypatingos. Pasirodymai geri. Sugeba net iš vidutinio kūrinio padaryti gerą reginį. Choreografija, vizualus vaizdas - viskam aukštam lygyje, o pas mus net su gerom dainom  meh gaunasi. .

Būtent. Vakarykštės švedų dainos realiai ne kažką, bet visas pateikimas, scena, vaizdas, judesys, emocija. Net tos švediškai atliktos dainos (jei kas vakar žiūrėjot), nu šūdų šūdas, atsiprašant, bet bendras vaizdas veža, o to ir reikia.
Atsakyti