Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 22:56)
Rimti reikalai biggrin.gif Lyg laisvas, bo nepamenu, kad būtų rankinukų vajus biggrin.gif

biggrin.gif
Nu bet čia irgi yra visų tokių keistesnių mėgėjų, nu tai maža ką biggrin.gif
Po Martinio dviejų taurių , brač, tyra meilė mane aplankė biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 06, 23:03)
Laisvas atrodo, be abejoju ar laimes. kazkaip uzsienio komisija ji nuvertino. Is vis tie uzsienieciai, kartais taip ivertina, kad belieka i galva pakraipyti ir tiek.  unsure.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 06, 23:06)
Bet is 3 nieko nesuprasi, plius ir skirtingai balsuoja, nesimato jokios tendencijos, tai kokia prasme? Kad bent pagal juos butu lyderis bent kazkoks aiskesnis - nera.
Bent jau sian.

Tai va, kad tos tendencijos visai nesuvokiamos doh.gif
Balsuoja vienas kitam priešingai...
Atsakyti
Aistės dainos nesuprantu nei pro kur blush2.gif jau geriau ta mergaitė žalia suknele, kur country stiliaus dainelę dainavo. bent linksma klausytis.

lai važiuoja Doncė su Rusliku dviese, o Aiste su Rūta lieka antros. Rūtai bus linksmiau.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 06, 23:19)

Po Martinio dviejų taurių , brač, tyra meilė mane aplankė  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif

bet tavo meilei lemta būt be atsako console.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 23:14)
Nesvarbu irnesakyk.gif Ar ta komisija kur vertino praėjusio šeštad dalyvius, ar šita, kuri vertino šiuos dalyvius, tas pats. Kaip sakoma, neišgėręs nesuprasi jų mastau.gif

Bet aš ir išgėrus nesupratau biggrin.gif blush2.gif doh.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 02 06, 23:19)
Nu va, nespėjau rezervuot bigsmile.gif
Būtent. Ir visi taip skirtingai nubalsavo doh.gif . Latvis Baibos neišsaugojo  lotuliukas.gif . Aš prie Ruslano pasilieku.

Ooooo, tai reiškia, laiku atslinkau bigsmile.gif thumbup.gif

Aš net galvojau į latvius persimest kažko biggrin.gif Lašelytį kraujo turiu, tai kažkokios egzistencinės mintys šįvakar aplankė biggrin.gif Bet kai taip nuspėjamai rolleyes.gif nubalsavo biggrin.gif , nu tai net mano tam lašui gėda paliko biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 06, 23:22)

bet tavo meilei lemta būt be atsako console.gif
biggrin.gif

Nuuuu.... tai aš moteriškė šiuo klausimu su patirtimi biggrin.gif Ne pirmas kartas man tokie nuskyla biggrin.gif doh.gif

Be to... yra jis kartą sakęs, kad jei būtų reikalas, galėtų ir su motera rolleyes.gif biggrin.gif
Nu tai va... ir YRA tas reikalas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 vasario 2016 - 23:23
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 07, 00:22)
Aistės dainos nesuprantu nei pro kur blush2.gif jau geriau ta mergaitė žalia suknele, kur country stiliaus dainelę dainavo. bent linksma klausytis.
Va va, todėl vieną šeštad net ir prabalsavau už tą country, nes kai išgirdau bent jau šį tą linksmesnio tai net smagiau pasidarė.
O taip tai kaip ant pagrabo visumoj doh.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 07, 00:22)
Bet aš ir išgėrus nesupratau biggrin.gif blush2.gif doh.gif
Na nieko, pasitaiko ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 06, 23:26)
Be to... yra jis kartą sakęs, kad jei būtų reikalas, galėtų ir su motera  rolleyes.gif  biggrin.gif
Nu tai va... ir YRA tas reikalas  biggrin.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pavarai tu
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 06, 23:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pavarai tu

pasitaiko biggrin.gif blush2.gif

Meilė ne seilė , brač biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 23:28)
vieną šeštad net ir prabalsavau už tą country, nes kai išgirdau bent jau šį tą linksmesnio tai net smagiau pasidarė.

šiaip su ta dainuška profesionaliai padirbėjus, visai būtų galima išspausti kažką. dabar tokia mėgėjiška ji.

man tai tiek Rūtos, tiek Aistės dainos tokios, per kurias EV metu einu sumuštinių teptis blush2.gif nuobodu iki negalėjimo. su visa pagarba joms kaip prof. dainininkėms.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 07, 00:32)
man tai tiek Rūtos, tiek Aistės dainos tokios, per kurias EV metu einu sumuštinių teptis blush2.gif nuobodu iki negalėjimo. su visa pagarba joms kaip prof. dainininkėms.
Pritariu ir sutinku 100%. Esu bendramintė šiuo klausimu.
Ne man ir ne mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 07, 00:32)
su visa pagarba joms kaip prof. dainininkėms.

bet tai tas garbanots gitarst ka sudirbo Aiste, kad vokalui dar daug padirbeti.

o beje, Aiste kazkur dainuoja? ka ana veik gyvenime? unsure.gif
Atsakyti
Ruslanas gražu, bet per silpna ir per blanku Eurovizijai. Jo dainai spektaklis labai reikalingas, bet ne provincijos lygio koks buvo pateiktas pirmame pasirodyme.
Geriausia yra Aistė, bet ji juk ne sava, todėl bijau, kad Lietuva ir šiais metais neturės galimybės gerai pasirodyti Eurovizijoje, išrinkdama prastesnę dainą ir balsą, kaip ir 2010 metais. Vaizdas labai neblogas, bet gal dar ką nors pritraukiančio akį reikėtų sugalvoti, nors tas palto numetimas efektingai atrodė, bet gali būti, kad kartu jis ir kaustė išraiškingumą. Pradžia kažkokia per statiška ir lagaminą numesti galima kažkaip gražiau, efektiškiau. Atsiklaupimas gerai, bet ar nesunku taip dainuoti. Ir pasigedau pirmame pasirodyme buvusių išraiškingesnių, kietesnių judesių. Vis tik tie perėjimai –lagamino numetimas, atsiklaupimas, atsistojimas kažkaip nesižiūri, reikalinga ypatingesnė judesio plastika.
Atsakyti
Na ką dar viena atrankų laida praėjo. Smagu, kad šiemet Eurovizija geresnė ir ne taip blanku žiūrėti kaip pernai ax.gif
Geriausiai vis dėlto manau pasirodė Aistė. Jos daina specifinė. Gali arba labai patikti, kelti susižavėjimą, arba atrodyti, kaip spiegimas, tačiau tikrai jaučiasi, jog ji scenoje yra profesionalė. Elgiasi užtikrintai, atrodo gerai. Man visai neblogai susižiūrėjo. Dėl Ruslano, tai sutikčiau, kad jis puikiai išgyveno dainą, jausmingai ją atliko. Moka įtikinti, bet Eurovizijai, manau, tai nelabai tinkama. Prieš 10 metų būtų buvę ok, o dabar jau reikia modernesnio skambesio. Kita vertus, jis man nei Montvydas įdomesnis smile.gif Saulenės šoktelėjimas į pirmą lentelės vietą, kai ji net nebuvo dainavusi, atrodo apgailėtinai doh.gif Na, o iškrito tai, kas turėjo iškristi.
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš švedų pirmo pusfinalio atrankos video... na, tikrai mums dar šimtas metų iki laimėjimo doh.gif doh.gif

Kokie jų pasirodymai ir kokie mūsų. Čia vieni iš jų, kuris perėjo į sekantį etapą blink.gif

https://www.youtube....h?v=C-8LbubV3gg

https://www.youtube....h?v=DMfuugsYhMA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 07 vasario 2016 - 10:29