latvis koks objektyvus
Na, įdomiai ta užsienio komisija pavarė.
Net nefaina, kai is tokiu skirtingu suvedama bendra
Na, lyderių penketukas kaip ir aiškus dėl kovos į EV:
Aistė
Montvydas
Rūta
Erika
Ruslanas?
Aistė
Montvydas
Rūta
Erika
Ruslanas?
Man tie užsienio ekspertai tai EV veidas ir ne kitaip, nes tokie pat neprognozuojami kaip ir pati EV.
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 00:04)
Man tie užsienio ekspertai tai EV veidas ir ne kitaip, nes tokie pat neprognozuojami kaip ir pati EV.
Bet is 3 nieko nesuprasi, plius ir skirtingai balsuoja, nesimato jokios tendencijos, tai kokia prasme? Kad bent pagal juos butu lyderis bent kazkoks aiskesnis - nera.
Bent jau sian.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 06, 23:42)
latvis koks objektyvus
Tai jau tikrai.
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 06, 23:40)
tai mano sąrašiuky Donatas ir Robin ir visai nesvarbu, kad abu dar net nelaimėjo nacionalinės atrankos
Ale kokia gosbuole ziurekit kad neliktumet be nieko. Apziurejau grob, na simpatisks sveduks, bet man jau per jaunas. nesimusiu del jo ir kulniuku nelauzysiu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 07, 00:06)
Bet is 3 nieko nesuprasi, plius ir skirtingai balsuoja, nesimato jokios tendencijos, tai kokia prasme? Kad bent pagal juos butu lyderis bent kazkoks aiskesnis - nera.
Bent jau sian.
Nesvarbu Ar ta komisija kur vertino praėjusio šeštad dalyvius, ar šita, kuri vertino šiuos dalyvius, tas pats. Kaip sakoma, neišgėręs nesuprasi jų
Bent jau sian.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 06, 23:53)
Nu va, nespėjau rezervuot
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 00:14)
Nesvarbu Ar ta komisija kur vertino praėjusio šeštad dalyvius, ar šita, kuri vertino šiuos dalyvius, tas pats. Kaip sakoma, neišgėręs nesuprasi jų
Būtent. Ir visi taip skirtingai nubalsavo . Latvis Baibos neišsaugojo . Aš prie Ruslano pasilieku.