Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

latvis koks objektyvus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, įdomiai ta užsienio komisija pavarė.
Atsakyti
Net nefaina, kai is tokiu skirtingu suvedama bendra unsure.gif
Atsakyti
Na, lyderių penketukas kaip ir aiškus dėl kovos į EV:
Aistė
Montvydas
Rūta
Erika
Ruslanas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 vasario 2016 - 22:52
Labas vakaras 4u.gif Nu žodžiu, atėjau su reikalais 4u.gif

Rusliko pasiimt user posted image

Kiek suprantu, dar laiku, dar laisvas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 06, 23:53)
Labas vakaras 4u.gif Nu žodžiu, atėjau su reikalais 4u.gif
Rimti reikalai biggrin.gif Lyg laisvas, bo nepamenu, kad būtų rankinukų vajus biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras  4u.gif Nu žodžiu, atėjau su reikalais  4u.gif

Laisvas atrodo, be abejoju ar laimes. kazkaip uzsienio komisija ji nuvertino. Is vis tie uzsienieciai, kartais taip ivertina, kad belieka i galva pakraipyti ir tiek. unsure.gif
Atsakyti
Man tie užsienio ekspertai tai EV veidas ir ne kitaip, nes tokie pat neprognozuojami kaip ir pati EV.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 00:04)
Man tie užsienio ekspertai tai EV veidas ir ne kitaip, nes tokie pat neprognozuojami kaip ir pati EV.

Bet is 3 nieko nesuprasi, plius ir skirtingai balsuoja, nesimato jokios tendencijos, tai kokia prasme? Kad bent pagal juos butu lyderis bent kazkoks aiskesnis - nera.
Bent jau sian.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 06, 23:42)
latvis koks objektyvus lotuliukas.gif

Tai jau tikrai. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 06, 23:40)
tai mano sąrašiuky Donatas ir Robin  biggrin.gif  ir visai nesvarbu, kad abu dar net nelaimėjo nacionalinės atrankos  biggrin.gif

Ale kokia gosbuole biggrin.gif ziurekit kad neliktumet be nieko. biggrin.gif Apziurejau grob, na simpatisks sveduks, bet man jau per jaunas. nesimusiu del jo ir kulniuku nelauzysiu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 07, 00:06)
Bet is 3 nieko nesuprasi, plius ir skirtingai balsuoja, nesimato jokios tendencijos, tai kokia prasme? Kad bent pagal juos butu lyderis bent kazkoks aiskesnis - nera.
Bent jau sian.
Nesvarbu irnesakyk.gif Ar ta komisija kur vertino praėjusio šeštad dalyvius, ar šita, kuri vertino šiuos dalyvius, tas pats. Kaip sakoma, neišgėręs nesuprasi jų mastau.gif
Atsakyti
Labas vakaras  4u.gif Nu žodžiu, atėjau su reikalais  4u.gif

Nu va, nespėjau rezervuot bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2016 02 07, 00:14)
Nesvarbu irnesakyk.gif Ar ta komisija kur vertino praėjusio šeštad dalyvius, ar šita, kuri vertino šiuos dalyvius, tas pats. Kaip sakoma, neišgėręs nesuprasi jų mastau.gif

Būtent. Ir visi taip skirtingai nubalsavo doh.gif . Latvis Baibos neišsaugojo lotuliukas.gif . Aš prie Ruslano pasilieku.
Atsakyti