Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 06, 22:56)
Vardas pavarde? Tuoj pracekinsim biggrin.gif
Skicka.
Atsakyti
Kaip jūs manot kodėl Katažyna nedalyvauja eurovizijoj niekad tik 2012m pabandė, ir vsio. nors tada į finalą pateko. ji scenoje tokia energinga, jausminga, nu tokia tik suverta Eurovizijai, tikrai europoj būtų pastebėta.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2016 02 06, 22:48)
Ruslanas  wub.gif  100kart man geriau nei Montvydas thumbup.gif

As irgi paklausius Ruslano suabejojau ar Montvydas geriausias. smile.gif Na reiks abieju dar paklausyt.Labai graziai Ruslanas padainavo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 06, 22:56)
Vardas pavarde? Tuoj pracekinsim biggrin.gif

Robin Bengtsson
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 22:57)

Skicka švediškai reiškia "siųsk" lotuliukas.gif
tipo siųsk sms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 06, 22:57)

21 minute atsisukus galima paziureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2016 02 06, 22:57)
Kaip jūs manot kodėl Katažyna nedalyvauja eurovizijoj niekad tik 2012m pabandė, ir vsio. nors tada į finalą pateko. ji scenoje tokia energinga, jausminga, nu tokia tik suverta Eurovizijai, tikrai europoj būtų pastebėta.

Neturi dainos, sugebėjimai ne kažką, eilinė pilka pelė. Sorry , tai tik mano nuomonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 06, 23:01)
Robin Bengtsson
Tpfu tu, supainiojau.
Ką reiškia per du frontus žiūrėt doh.gif

Na, Aistė, žiūrim.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 06, 23:02)
Neturi dainos, sugebėjimai ne kažką, eilinė pilka pelė.  Sorry , tai tik mano nuomonė  cool.gif

Man tai ir grazaus balso nerasta blush2.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad Pilvelytes neisrinks. Nuosirdziai. Toks staugimas "is sirdies" susprogdins visa mano pasogini kristola, dievazi.
Daina be rysio, atlikimas - "is sirdies", tik Aiste grazi. Bet jau taip pigiai savo sveikatos korta losia, kad pykina.
Basakojis Ruslanas geriau netgi.
Atsakyti
Na va, kol kas žiūrovų lyderiai Aistė ir Kirilkinas.
Įdomu kaip vertins užsienio ekspertai.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2016 02 06, 21:57)

Mano nuomone visiskai priesinga.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 06, 23:08)

Daina be rysio, atlikimas - "is sirdies", tik Aiste grazi. Bet jau taip pigiai savo sveikatos korta losia, kad pykina.

o kada ana nelošė ta sveikatos korta?
Atsakyti