Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

O man tai visai netrukdo, kad Donatas jau dalyvavo ir uzeme 14 vieta. Bet turekim omenyje kad ta 14 vieta buvo finale! Ir as tai laiku pakankamai geru rezultatu. Jei butu net i finala nepakliuves tada kita kalba. O dabar manau jam pasiseks labiau nei pirma karta. Man kazkaip nekilo jokiu asociaciju, kad jis kopijuotu Mansa. Na gal nebent kazkiek vaizdas ekrane uz jo pacioj pradzioj, bet manau siais metais bus nemazai tokiu. Tikiu kad Donato pasirodymas finale bus geriau atidirbtas. O Ruta tegul kitais matais pasiema kokia normalesne daina ir vaziuoja atstovaut LIetuvai. smile.gif
Atsakyti
Man tai jau pabodę ta Tylos chebra Eurovizijoje. Taip norisi naujų vėjų, naujiems atlikėjams suteikti galimybę. O čia Linkytė, Baumila, Donatas.. meh doh.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad kol saviškiai, gerų balsų neturintys, neišbandys Eurovizijos, nepasiims žemų vietų, kai kurie net po du kartus, tai ne saviškei, gero balso savininkei Pilvelytei kaip ir šansų patekti į Euroviziją ir pakovoti dėl aukščiausių vietų, nelabai ir yra smile.gif
Atsakyti
Aš tai dar manyčiau, kad atrankoje labai stipriai žaidžia visokie povandeniniai vandenys, ryšiai, interesai ir pan. Kuris atlikėjas turės daugiau palaikymo iš organizatorių, tam ir labiau seksis. Pvz kaip pernai tendencingai buvo stumiamas Baumila su Linkyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 06, 14:01)
Ispanai jau išsirinko, ką deleguoti į Euroviziją. Jauna atlikėja Barei.

https://www.youtube....h?v=SNOzBoE3H0I

Eilinė daina, bet šokimui labai tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 06, 16:46)
O man tai visai netrukdo, kad Donatas jau dalyvavo ir uzeme 14 vieta. Bet turekim omenyje kad ta 14 vieta buvo finale!  Ir as tai laiku pakankamai geru rezultatu. Jei butu net i finala nepakliuves tada kita kalba. O dabar manau jam pasiseks labiau nei pirma karta. Man kazkaip nekilo jokiu asociaciju, kad jis kopijuotu Mansa. Na gal nebent kazkiek vaizdas ekrane uz jo pacioj pradzioj, bet manau siais metais bus nemazai tokiu. Tikiu kad Donato pasirodymas finale bus geriau atidirbtas. O Ruta tegul kitais matais pasiema kokia normalesne daina ir vaziuoja atstovaut LIetuvai. smile.gif

drinks_cheers.gif

pilna atlikėjų, kurie dalyvavo ne vieną kartą ir niekam tai netrukdo, na tik lietuviams nebent smile.gif

Aš tai esu tikra, kad išvažiuos Donatas smile.gif Man rodos per daug pinigų sukišta bendradarbiaujant su švedais, kad taip lengai viską paleist smile.gif

beje, švedai šiandien pradeda atranką į Euroviziją, įdomu, ką šįkart sugalvos smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Nu ispanų bandau klausyt, man nesusipratimas blush2.gif Nei ritmo normalaus, nei suprast apie ką dainuoja blush2.gif nežknau, gal kelis kart paklausius pasikeis nuomonė, kol kas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 06, 14:01)
Ispanai jau išsirinko, ką deleguoti į Euroviziją. Jauna atlikėja Barei.

https://www.youtube....h?v=SNOzBoE3H0I

O dieve koks sssshhhh biggrin.gif o soka kaip lotuliukas.gif jei taip ir toliau, tai mes laimesim nesvarbu ka siustume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 06, 20:42)
O dieve koks sssshhhh biggrin.gif o soka kaip lotuliukas.gif jei taip ir toliau, tai mes laimesim nesvarbu ka siustume biggrin.gif

Grazioji Katazynos puske biggrin.gif
O man patiko tongue.gif Ir tie judesiai tokie naujoviski, tai ne musu Ruta (kazkaip atkrepiau, kad stovi kaip backa doh.gif ).
Atsakyti
Berta apsirėdžius- tai patyliu doh.gif
Į EV su tokia daina?? swoon.gif
Tikrai 0 balsų būtų.
O sako Rožickas_puiki daina, o ir toks įvaizdis, kad neturiu ką pasakyt.
Ir Tylai žiūriu- verta daina išvažiuoti ir atstovauti LT doh.gif
Aš nesuprantu, jie rimtai? Ar neišsipagiriojusi komisija šiandien?
Atsakyti
Man Berta visai patiko, ir ivaizdis, ir energija. Sia daina klausyciau per radija ir dar pasigarsinciau.
Atsakyti
Kas prieš Bertą dainavo? Tik per jos dainą įsijungiau.
Atsakyti