Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Z'etoile @ 2016 02 05, 18:23)
Rutos tai labai nenoreciau, kad praetiu daina, per lietuvos balsa ji tiesioginiam etery apsiverke, kad jai SRUOGA NE TAIP susuko. Tai jus isivaizduokit, kas butu, jei ji kokia priespaskutine vieta paimtu, gi gal depresija palauztu. Zodziu pagailekim moters.

lotuliukas.gif Man tai kažkaip vienodai jos charakteris, bet va, kad daina kopija, tai ne vienodai rolleyes.gif Jau dabar visi šneka apie tai, o kas būtų, jei išrinktų? Gi gėda prieš Europą biggrin.gif Na ir priedo baisus naftalinas ta daina biggrin.gif Daug prastesnė už tą, kurią kopijavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 05 vasario 2016 - 18:40
QUOTE(Anakure @ 2016 02 05, 17:48)
Leiskime vieną kartą į Euroviziją Pilvelytę su geru balsu, jos vieta tikrai nebus blogesnė nei kitų dalyvaujančių atrankoje, ji ne tik nusipelnė Eurovizijos, bet ir yra jai pasirengusi.

ne balsų konkursas čia, vokiečių Lena, Bilanas ar Azerbaidžano pora su "Running scare" tikrai negali pasigirti įspūdingu vokalu, bet tai nesutrukdė jiems laimėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 05, 18:37)
lotuliukas.gif Man tai kažkaip vienodai jos charakteris, bet va, kad daina kopija, tai ne vienodai rolleyes.gif Jau dabar visi šneka apie tai, o kas būtų, jei išrinktų? Gi gėda prieš Europą biggrin.gif Na ir priedo baisus naftalinas ta daina biggrin.gif Daug prastesnė už tą, kurią kopijavo.

drinks_cheers.gif Grynai ta pati mastau. Man labai keista, kaip ji pati isimylejo tokia daina? Mol jei ne tokia nereali daina, nebutu jos ikalbeje dalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 05, 20:11)
ne balsų konkursas čia, vokiečių Lena, Bilanas ar Azerbaidžano pora su "Running scare" tikrai negali pasigirti įspūdingu vokalu, bet tai nesutrukdė jiems laimėt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Dar prideciau Emilie de Forest "Teardrops" irgi balselis grzus bet ne ispudingas, bet daina melodinga ir labai grazi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 05, 19:23)
drinks_cheers.gif Dar prideciau Emilie de Forest "Teardrops" irgi balselis grzus bet ne ispudingas, bet daina melodinga ir labai grazi. smile.gif

O man ta Emilie viena iš prasčiausių Euro nugalėtojų buvo schmoll.gif
Atsakyti
Jei Rūta bus išrinkta tai bus tikrai pravalas ant Lietuvos.
Aistė jau tuomet tikrai vertesnė, šimtą kartų, nors aš nesu jų abiejų gerbėja,
ir jų dainų aš apskritai nesiklausau, bet kas liečia EV tai tikrai Aistė
(nors man ir nepatinka tokios dainos).

Ką darysi, reiks rinkti iš to kas liks, bo paskui išrinks tą čigoną ar dar tą vyruką,
na kur pavardė iš L raidės lyg, amžiais vis pamirštu,
kaip čia kas minėjo_ūkininkas, Kučinsko giminaitis.

Man net antrą kartą gali važiuoti ir tas pats Montvydas, bet tik prašau maldauju_ne Rūta.
Pažiūrėjus į Rūtą, matosi kad ji yra labai patenkinta ir tikra,
kad viskas labai jau čia faina ir su ja, ir su jos daina irnesakyk.gif

Sumelavau, nuo senų laikų, vis tik vieną vienintelę Aistės dainą turiu mėgiamą
Aistė Pilvelyte - Leisk sau sokiai.gif

Tai vienareikšmiškai_Rūta delet delet.
Atsakyti
Rinkau citatas, nes su daug kuo sutinku, ale jau per daug prisicitavo biggrin.gif

1. Pasirodymo numeris - tik atmazas, dar vienas pretekstas nurasyti daina. Estukai pradzioj dainavo (visus metus as juos klausiaus wub.gif ), prasau - 4ti.

2. Jau irgi esu sakius - isleiskim Ruta, tegu parodo, ka sugeba, nes ner, nu ner siais metais dainos, tai butu neabydna, kad ji atstovautu. Kaip tik gera proga siais metais. Nebent, kazkas dar pasikeistu bigsmile.gif

3. Aisku, nesamone, kad -ioliktas likes vel vaziuotu. Jau tikrai Donatas nera kazkas tokio. Juda jis gerai, bet tik tiek. Kai plagijuoja net Manso pasirodyma (tas lietus pradzioj, zaidimas su kamera (kur labai arti ji pradeda rodyti), - jau toks beviltiskumas man atrodo.

4. Tikrai balsingi ne visada laimi, labai daug dainoreliu lieka galiorkoj. Visiskai sutinku, kad tai DAINOS, o ne balso konkursas. Pasirodymo, dar galima sakyti.

5. Labai gerai pasake, kad savu pasirodyma ziurim prilipe ir nori nenori vertinam sbjektyviai, net jei nepatinka, bet sirdy vis tiek pergyvenam, bandom isivaizduoti, kad bais cia kul atrodo. O kai paklausau radio kontekste - perjungi tokia daina.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 05, 21:22)
2. Jau irgi esu sakius - isleiskim Ruta, tegu parodo, ka sugeba, nes ner, nu ner siais metais dainos, tai butu neabydna, kad ji atstovautu. Kaip tik gera proga siais metais. Nebent, kazkas dar pasikeistu bigsmile.gif
Aš irgi už kad Rūta galų gale patektų kada nors į EV, jei jau taip baisiai nori, na tegu, dėl šventos ramybės, ir pati apsiramins ir mums bus ramu.
Tik gal ne šiais metais tai tikrai, nes būtų jau labai žiauru.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 05, 18:37)

drinks_cheers.gif totaliai ir aš sutinku. kaip ji tai dainai pasirašė, nesuvokiu.

QUOTE(-Delta- @ 2016 02 05, 19:11)
ne balsų konkursas čia, vokiečių Lena, Bilanas ar Azerbaidžano pora su "Running scare" tikrai negali pasigirti įspūdingu vokalu, bet tai nesutrukdė jiems laimėt  mirksiukas.gif

reiktų paskaičiuot, kiek jie sukišo į PR'ą biggrin.gif lietuviams net klipo normalaus susukt nėr iš ko, nekalbant apie ką nors toliau.

QUOTE(Visgi @ 2016 02 05, 20:42)
Tik gal ne šiais metais tai tikrai, nes būtų jau labai žiauru.

labai labai žiauru. gal tikrai Aistę reik siųst. DM kopijuoja šveduką, Rūta rusaitę, kažkaip negerai čia gaunas...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 05, 22:07)
labai labai žiauru. gal tikrai Aistę reik siųst. DM kopijuoja šveduką, Rūta rusaitę, kažkaip negerai čia gaunas...
Tai va, kad...būtent.
Sakau, kad iš visų didžiausių blogybių reikia rinkti pačia mažiausią. Kitaip nieko nebus, nes paskui bus jau ne laikas ir post factum irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 03, 12:48)
Kas dėl dainų, tai kažkaip man atrodo, kad būtent Pilvelytė ir kausis su Montvydu. Ir visko gali būt, kad ji nugalės. Jos dainos paklausiau porą kartų, tai mane visai užkabina. Nors ir nesu mėgėja tokio tipo baladžių su parėkavimais, bet šitos dainos priedainis kažkaip turi galios g.gif Išdainuoja gerai, bus dar geriau, kai dainuos nebe serganti.

Argi jos daina yra baladė g.gif Man panaši į muziką iš kino filmų. O tokia muzika būna išraiškinga, nes reikia perteikti filmo emocinį vaizdą, pradžia pasakojanti, paskui pakyla, kulminacija. Ir šios dainos muzika turi tokį kino filmų muzikos energetinį užtaisą, kad net nesuprantant apie ką dainuoja- , o Europoje nemaža dalis gyventojų nesupranta anglų kalbos, -žiūrovui suteikiama galimybė suprasti atlikėjo perteikiamą istoriją ir emocijas, galbūt savaip, lygiai taip pat, kaip ir žiūrint kino filmą, vidinius herojaus vidinius išgyvenimus žiūrovui perteikia muzika, todėl nemaža filmo sėkmė priklauso nuo muzikos.
Atsakyti
Ispanai jau išsirinko, ką deleguoti į Euroviziją. Jauna atlikėja Barei.

https://www.youtube....h?v=SNOzBoE3H0I

Atsakyti