Sutinku dėl pasirodymų numerių. Dažniausiai esame pirmame dešimtuke, o kol visas vakaras praeina, tai žiūrėk ir pasimiršta tie pirmi, treti dainavusieji. Šįkart vėl pusfinalyje pasirodys pirmoje pusėje O nugalėtojai, kaip taisyklė, dažniausiai būna dainvę per vidury ar net pačiame gale.
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 04, 20:13)
Aš dar būčiau už tai, kad vienas dalyvis, kaip solistas, galėtų tik vieną kartą ir dalyvauti didžiojoje Eurovizijoje. Na, nebent padarytų išimtį, jei pastarasis pakliūtų į pirmą penketuką, o dabar užima nioliktas vietas ir vėl veržiasi nioliktą užimti Montvydas jau turėjo savo žvaigždės valandą, pasivaideno Europai, tegul nebūna garbėtroška ir leidžia kitiems pasireikšti. Taigi, nors Aistės daina man neatrodo ypatinga, bet geriau jai suteikti progą išvykti į Euro. Taip ir sąžiningiau ir įdomiau nei vėl tą pačią personą išdeleguoti.
neadekvatu jį siųsti kaip ir Baumilą tarkim. Dar Aivarą gal pakvieskim
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 05, 03:06)
Norėčiau kad vienais metais važiuotų Ščiogolovatė, o kitąmet Pilvelytė, lai abi pabando ir bus ramu.
Man net smalsu dabar, kokią išties jos vietą užimtų, jei važiuotų.
Tad, gerai būtų kad save išbandytų ir mums parodytų.
Šiandien nuosekliai žiūrėjau/klausiau visus mūsų Lietuvos atstovus deleguotus į EV nuo 1994 m.
Perkalusiau visus 16.
Patikėkit, vaizdelis labai prastas, kai kurie mūsų pasirininkimai net stebino mane, nes galvojau_kaip mes galėjome taip išrinkt, kaip?!?
Na, apart LT United, jų dėka LT buvo 6-ta.
Man net smalsu dabar, kokią išties jos vietą užimtų, jei važiuotų.
Tad, gerai būtų kad save išbandytų ir mums parodytų.
Šiandien nuosekliai žiūrėjau/klausiau visus mūsų Lietuvos atstovus deleguotus į EV nuo 1994 m.
Perkalusiau visus 16.
Patikėkit, vaizdelis labai prastas, kai kurie mūsų pasirininkimai net stebino mane, nes galvojau_kaip mes galėjome taip išrinkt, kaip?!?
Na, apart LT United, jų dėka LT buvo 6-ta.
Aš turbūt sutinku su pirma posto dalimi. Gal mažiau keltųsi po to Rūta
Ne mes. Mes kelios tai nesame visa Lietuva. Lietuvoje daug gūdžių provincijų, asocialų, alkoholikų, kurie patikėkit, nepatingi kartais įsijungti laidų ir paspaudžioti telefoniukų. Šiais laikais ir tokie turi telikus ir telefonus. O kur dar pensininkės, kurios reta geru skoniu pasižymi, jų laikais jų niekas to skonio neišlavino
Negalima taip sakyti, kad mes. Čia kaip ir su seimo išrinkimu. Na ne mes kelios supermamietės juos išrenkame.
Dėl to man visai negėda ir natūralu yra nepalaikyti Lietuvos deleguoto atstovo, jei jis man nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 05, 09:53)
Sutinku dėl pasirodymų numerių. Dažniausiai esame pirmame dešimtuke, o kol visas vakaras praeina, tai žiūrėk ir pasimiršta tie pirmi, treti dainavusieji. Šįkart vėl pusfinalyje pasirodys pirmoje pusėje O nugalėtojai, kaip taisyklė, dažniausiai būna dainvę per vidury ar net pačiame gale.
Eikit, prie ko čia tie numeriai. Manote Mansas nebūtų laimėjęs pernai, jei būtų pirmas išėjęs ar antras? Arba Euforija?
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 15:03)
Ne mes. Mes kelios tai nesame visa Lietuva.
Mes, tai ir turėjau omeny, kad visa Lietuva.Jo jo, pvz Radžį greit prastūmtų be vargo, be konkurencijos jaučiu net.
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 16:03)
Eikit, prie ko čia tie numeriai. Manote Mansas nebūtų laimėjęs pernai, jei būtų pirmas išėjęs ar antras? Arba Euforija?
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 15:03)
Lietuvoje daug gūdžių provincijų, asocialų, alkoholikų, kurie patikėkit, nepatingi kartais įsijungti laidų ir paspaudžioti telefoniukų.
Labai abejoju, kad kokie asocialūs, ar alkoholikai balsuotų, manau jiems dalapački ta EV, jei dar apskritai ją žiūri ir žino kas ta EV.Man atrodo, kad jie tiesiog net ir gailėtų tokiam reikalui, kaip balsavimui.
Gal ir klystu, bet aš taip manau.
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 14:03)
Na, taip gal tiesą sakote, bet, kai mūsų šalies pasirodymai dažniausiai būna vidutiniški bendrame kontekste ir dar, kai pasirodo pradžioje, tai dvigubas pravalas
Pamenu, mano favoritai 2015 EV buvo
Elina Born & Stig Rästa - Goodbye to Yesterday (Estonia)
Užėmė 4-tą vietą, labai neblogai.
Kaži, estai jau turi savo išrinktą atstovą?
O 2014 EV patiko
Elaiza - Is It Right! (Germany)
Elina Born & Stig Rästa - Goodbye to Yesterday (Estonia)
Užėmė 4-tą vietą, labai neblogai.
Kaži, estai jau turi savo išrinktą atstovą?
O 2014 EV patiko
Elaiza - Is It Right! (Germany)
QUOTE(Visgi @ 2016 02 05, 14:24)
Labai abejoju, kad kokie asocialūs, ar alkoholikai balsuotų, manau jiems dalapački ta EV, jei dar apskritai ją žiūri ir žino kas ta EV.
Man atrodo, kad jie tiesiog net ir gailėtų tokiam reikalui, kaip balsavimui.
Man atrodo, kad jie tiesiog net ir gailėtų tokiam reikalui, kaip balsavimui.
Negarantuoju aišku, bet teliką juk jie žiūri. Jie tikrai neperka jo tam, kad jis tik šiaip stovėtų. O tokius sumasinti balsuoti yra labai paprasta, juk kone per visas laidas ragina. Būtent jiems nesvarbu ką valgys jų vaikai ryt poryt, jie gyvena čia ir dabar.
Keista, bet neprisiminiau, jog Montvydas dalyvavo Eurovizijoje. Pažiūrėjau ir atrodo supratau, kur problema vietomis jautėsi, kad balsas per silpnas. Ir išvis panašu, kad žemos vietos yra dėl to, kad išrinkti į Euroviziją turėjo per silpnus balsus.
Leiskime vieną kartą į Euroviziją Pilvelytę su geru balsu, jos vieta tikrai nebus blogesnė nei kitų dalyvaujančių atrankoje, ji ne tik nusipelnė Eurovizijos, bet ir yra jai pasirengusi.
Papildyta:
Tik ne ji, jeigu turėtų gerą dainą, tai kitas reikalas, o dabar būtų gėda pasirodyti su Gagarinos dainos kopija.
Leiskime vieną kartą į Euroviziją Pilvelytę su geru balsu, jos vieta tikrai nebus blogesnė nei kitų dalyvaujančių atrankoje, ji ne tik nusipelnė Eurovizijos, bet ir yra jai pasirengusi.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 02 05, 03:06)
Norėčiau kad vienais metais važiuotų Ščiogolovatė,
Tik ne ji, jeigu turėtų gerą dainą, tai kitas reikalas, o dabar būtų gėda pasirodyti su Gagarinos dainos kopija.
Del pasirodymo numeriu, tai manau turi kazkiek reiksmes, jei daina nera labai stipri. Dar mano nuomone labai svarbu kaip jos sansus laimeti vertina visokios uzsienines lazybu bendroves. nes tai irgi itakoja zmoniu nuomone.
Del visokiu provinciju ar alkohogoliku tai nemanau, kad jie labai balsuoja. jau geriau koki bambali nusipirks.
Siaip as vis dar uz Donata. Bet jei rinktis tarp Aistes daino ir Rutos dainos, tai gal geriau Aistes, nes nors ir nepatinka man ji (daina) bet nor nieko nekopijuoja.
Del visokiu provinciju ar alkohogoliku tai nemanau, kad jie labai balsuoja. jau geriau koki bambali nusipirks.
Siaip as vis dar uz Donata. Bet jei rinktis tarp Aistes daino ir Rutos dainos, tai gal geriau Aistes, nes nors ir nepatinka man ji (daina) bet nor nieko nekopijuoja.
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 14:03)
Rutos tai labai nenoreciau, kad praetiu daina, per lietuvos balsa ji tiesioginiam etery apsiverke, kad jai SRUOGA NE TAIP susuko. Tai jus isivaizduokit, kas butu, jei ji kokia priespaskutine vieta paimtu, gi gal depresija palauztu. Zodziu pagailekim moters.