Kirilkinas visai neblogai, ir spektaklis pas jį yra, tik šokėjai turėtų būti plastiškesni, gruboki judesiai. Iki idealumo spektaklio trūksta Pilvelytės dainai, na, bet ir be jo ji verta patekti į Euroviziją.
As dainu nelabai isiminiau, tai dabar isijungiu be vaizdo ir bandau isivaizduoti, kad cia uzsienio atlikejai. Na, net neisklausyciau iki galo
____
O kas del Aistes, tai ne pirma karta su tokiais parekavimais ein ispanai ir niekada nepasiekia aukstumu, tiksliau - lieka absoliuc galiorkoj, nors mergos ir ledines buna.
Na, kad ir kaip būtų gaila, bet ir šiais metais neturim dainos nugalėtojos. Galim tik tikėtis, kad gal šiais metais pakilsim kažkur aukščiau, bet mintis apie laimėjimą reikia ir vėl kitiems metams atidėt
QUOTE(Grei @ 2016 02 04, 16:56)
Man kokia gera Latviu sita daina, moka jie kitokias dainas pateikti
Patiko ir man Šaunuoliai latviai, kad eksperimentuoja Jau antri metai iš eilės kaip jie man patinka. Tai šita gal jau ir atstovaus ar jie dar tik renka?
Na, kad ir kaip būtų gaila, bet ir šiais metais neturim dainos nugalėtojos. Galim tik tikėtis, kad gal šiais metais pakilsim kažkur aukščiau, bet mintis apie laimėjimą reikia ir vėl kitiems metams atidėt
Patiko ir man Šaunuoliai latviai, kad eksperimentuoja Jau antri metai iš eilės kaip jie man patinka. Tai šita gal jau ir atstovaus ar jie dar tik renka?
Siandien klausiau per radija euroviziniu dainu. Be vaizdo kitaip klausosi. Tai gera ispusi paliko Siaudikytes daina. Tiek su vaizdu tie be vaizdo ji man patiko. Bet laimeti jai dar per nksti. O Aiste tai na niekaip man ji nepradeda patikt. Bandziau isiklausyt, kad kazkaip dusia uzkabintu. Nea tas rekimas... Ne mano skoniu nemano. Ruslano grazi daina, kiek letoka be vaizdo mazesni ispudi padare, nei su vaizdu. Pasikalrosiu bet man jo balsa labai patinka toks minkstas is svelnus. Kitu jau neatsimenu.
Aš dar būčiau už tai, kad vienas dalyvis, kaip solistas, galėtų tik vieną kartą ir dalyvauti didžiojoje Eurovizijoje. Na, nebent padarytų išimtį, jei pastarasis pakliūtų į pirmą penketuką, o dabar užima nioliktas vietas ir vėl veržiasi nioliktą užimti Montvydas jau turėjo savo žvaigždės valandą, pasivaideno Europai, tegul nebūna garbėtroška ir leidžia kitiems pasireikšti. Taigi, nors Aistės daina man neatrodo ypatinga, bet geriau jai suteikti progą išvykti į Euro. Taip ir sąžiningiau ir įdomiau nei vėl tą pačią personą išdeleguoti.
Nu jei neissius Pilvelytes,tai pazesim kelinta vieta albanija uzims,nes visiskai toks pat tipazas,balso tik demonstravimas. Netikiu,kad gera ta vieta bus
Norėčiau kad vienais metais važiuotų Ščiogolovatė, o kitąmet Pilvelytė, lai abi pabando ir bus ramu. Man net smalsu dabar, kokią išties jos vietą užimtų, jei važiuotų. Tad, gerai būtų kad save išbandytų ir mums parodytų.
Šiandien nuosekliai žiūrėjau/klausiau visus mūsų Lietuvos atstovus deleguotus į EV nuo 1994 m. Perkalusiau visus 16. Patikėkit, vaizdelis labai prastas, kai kurie mūsų pasirininkimai net stebino mane, nes galvojau_kaip mes galėjome taip išrinkt, kaip?!? Na, apart LT United, jų dėka LT buvo 6-ta.
Stebint visas atliekamas dainas finale ryškėja dvi tendencijos_ 1. Finale nulemta nedėkinga vieta. Lietuva dažniausiai dalyvauja vos ne pirmame penketuke-dešimtuke, tai Nr.1, tai Nr.2, tai Nr.4, ir t.t.ir pan. 2. Dainose, kai kuriose, labai didelė pati įžanga, pats įsivažiavimas. Kol įsivažiuoja, žiūrėk jau kūrinys ir pasibaigia.
Tai perklausius visus buvusius 16 ir dabartinį ketvertuką, nei ta Aistė kuo nustebintų, nei ta Rūta.
Daina turi taip skambėti, kad tau ją malonu būtų klausyti ir užsimerkus, ir atsimerkus. Kad važiuojant automobiliu- nenorėtum jos perjungti, o norėtum kartu padainuoti, paniūniuoti. Kad išgirdus ją EV finale, nesinorėtų pakilti nuo ekrano ir nueiti susitepti kokį sumuštinį, ar nueiti į WC, ar pasakyti_galim eit parūkyt, nes nieko čia gero. (čia turiu omeny ne mūsų dalyvius, nes tikiu, kad kokią dainą beatliktų- sėdim prilipę prie ekranų ir stebim saviškius, kalbu bendrame kontekste_apskritai).
Manau kad vis tik bus išrinkti arba Rūta/Aistė arba Montyvdas. Labiau gal tikėtina, kad Montvydas... nes gali būti, kad jaunesnė auditorija bus labai aktyvi ir gana atkakli. Jei rinktis ar Rūta ar Aistė, aš tuomet už Aistę.
P.s. beje, perklausius visus dalyvavusius EV ir dabar esamus pretendentus, iš viso konteksto, vienintelė Erica Jennings išskirtinė. Tai mano subjektyvi nuomonė.