Vien jau priedainis: "pleeease don't cryyyy" toks hm, sakyčiau, atgyventas.
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 31, 16:33)
Imu Montenegro trjule "Highway" visai simpatiski berniukai. Jei rasiu ka geresnio galesiu perleisti. Daina dar neisrinkta , bet atstovai jau isrinkti. https://www.youtube....h?v=A-HvyNx_EU4
ai
o šito niekas nenorit? balsas tai nerealus https://www.youtube....h?v=LKbme9K1yR8
Prisidedu prie diskusijų
Iš tų kas su sava daina tai man Rūta, Donatas ir Cathryn patiko, ale dainą tai tik Rūtos atsimenu nu dar gerai pagalvojus ir Donato
Iš tų kas be savo dainų tai 4Roses man jų tas butterfly labai patiko, o kad komisija ant jų užsisėdus ja pernai matėsi, kai tik duetas buvo... Va Aistė tai visiškai nepatiko dar Ruslanas ir Ieva visai nieko pasirodė
Bet manau kad komisija prastums vieną iš Erikos, Rutos, Aistes ir Donato, gal dar Ruslano...
Iš tų kas su sava daina tai man Rūta, Donatas ir Cathryn patiko, ale dainą tai tik Rūtos atsimenu nu dar gerai pagalvojus ir Donato
Iš tų kas be savo dainų tai 4Roses man jų tas butterfly labai patiko, o kad komisija ant jų užsisėdus ja pernai matėsi, kai tik duetas buvo... Va Aistė tai visiškai nepatiko dar Ruslanas ir Ieva visai nieko pasirodė
Bet manau kad komisija prastums vieną iš Erikos, Rutos, Aistes ir Donato, gal dar Ruslano...
Man irgi Roziu daina patiko. Tik atlikimas ne be priekaistu.
QUOTE(Salt @ 2016 02 01, 11:14)
šiemet, žiūriu, komisijos balsai labai sutampa su žiūrovų balsais. Tik užsieniečių "komisija" kažkokiais ten visai kitais kriterijais vadovaudamiesi balsuoja.
Galvoju galvoju ir kažkaip pradedu abejoti Donato daina, nes EV tokio paties žanro dainos du kartus iš eilės nelabai laimi. Nors ir kaip man tas globalumas nepatinka Rūtos dainoje, manau, kad ji pasiektų daugiau EV. Kadangi Gagarinos iki EV nežinojau, tai man ji ne ką stipresnė už Rūtą vokaliai, o daugiau viskas nuo pinigų priklausys.
Aistė nea, Ruslano dainos neatsimenu, kitų irgi, tad konkuruos tikrai tik Donatas ir Rūta finale.
Aistė nea, Ruslano dainos neatsimenu, kitų irgi, tad konkuruos tikrai tik Donatas ir Rūta finale.
Pilvelytės dainos muzika ir atlikimas nuostabus, ne tik šiurpuliukus sukelia, bet ir įsiskverbia į sielos gilumą. Jeigu ir vėl Pilvelytės su tokia daina nepasiųs į Euroviziją, tai kaltas bus tik prastas Lietuvos žiūrovų ir komisijos muzikinis skonis.
Ščiogoliovaitės daina tai Gagarinos dainos kopijavimas, dar tegul tokią pat suknelę apsirengia
Montvydas niekuo iš eurovizinio konteksto neišsiskiriantis berniukas, paauglėms turėtų patikti, bet kažin ar paauglės taip jau domisi Eurovizija, kad būtų pakankamai jų balsų. Vienais metais turėjo gerą dainą, buvo geras atlikimas, bet gaila jo neišrinko.
Papildyta:
Erika - labai nuobodi daina, niekuo neužkabinanti.
Ščiogoliovaitės daina tai Gagarinos dainos kopijavimas, dar tegul tokią pat suknelę apsirengia
Montvydas niekuo iš eurovizinio konteksto neišsiskiriantis berniukas, paauglėms turėtų patikti, bet kažin ar paauglės taip jau domisi Eurovizija, kad būtų pakankamai jų balsų. Vienais metais turėjo gerą dainą, buvo geras atlikimas, bet gaila jo neišrinko.
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 03, 05:55)
Pilvelytės dainos muzika ir atlikimas nuostabus, ne tik šiurpuliukus sukelia, bet ir įsiskverbia į sielos gilumą. Jeigu ir vėl Pilvelytės su tokia daina nepasiųs į Euroviziją, tai kaltas bus tik prastas Lietuvos žiūrovų ir komisijos muzikinis skonis.
Papildyta:
Papildyta:
Pritariu. Užėjau į Vinted Eurovizijos temą, tai pakraupau, kaip pacankės varo ant Pilvelytės ir kaip aukština Montvydą. Kaži, kaip čia bus
Čia rašo, kad į kovo 12 nukeltas finalas
http://www.escunited...NIA-2016/page22
http://www.escunited...NIA-2016/page22
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 31, 12:32)
Ale tik nueik miegoti dar viena berna is panoses nugriebe. Is westlife'u man jis buvo graziausias jei gerai pamenu.
Nu jeigu nieko labiau mano skoniui tinkamo neatsiras, tai galėsit jūs verst jį ant menčių Bet kol kas pasilaikysiu
--
Kas dėl dainų, tai kažkaip man atrodo, kad būtent Pilvelytė ir kausis su Montvydu. Ir visko gali būt, kad ji nugalės. Jos dainos paklausiau porą kartų, tai mane visai užkabina. Nors ir nesu mėgėja tokio tipo baladžių su parėkavimais, bet šitos dainos priedainis kažkaip turi galios Išdainuoja gerai, bus dar geriau, kai dainuos nebe serganti. Šiaip daina, sakyčiau, daug įtaigiau skamba nei Donato(tik tiek, kad Donato taikosi į šiuolaikinių kategoriją). Beje, man Aistės dainos skambesys labai balkaniškas. Kiba kompozitorius nuo balkanų
O Rūta šį kartą bus trečia
Man šiais metais kaip niekad įdomu kas nugalės
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 03, 12:48)
Kas dėl dainų, tai kažkaip man atrodo, kad būtent Pilvelytė ir kausis su Montvydu. Ir visko gali būt, kad ji nugalės. Jos dainos paklausiau porą kartų, tai mane visai užkabina. Nors ir nesu mėgėja tokio tipo baladžių su parėkavimais, bet šitos dainos priedainis kažkaip turi galios Išdainuoja gerai, bus dar geriau, kai dainuos nebe serganti. Šiaip daina, sakyčiau, daug įtaigiau skamba nei Donato(tik tiek, kad Donato taikosi į šiuolaikinių kategoriją). Beje, man Aistės dainos skambesys labai balkaniškas. Kiba kompozitorius nuo balkanų
Va būtent, kol negirdėjau Pilvelytės, buvau už Donatą. Ir vis tiek popsu mes nepralenksim Švedijos Donatas jaunesnis už Pilvelytę, dar galės sudalyvaut daug kartų.
Pilvelytės dainos kompozitorius ispanas, kiek pamenu.
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 31, 18:14)
Vien jau priedainis: "pleeease don't cryyyy" toks hm, sakyčiau, atgyventas.
Man irgi kuo toliau tuo labiau tas "cryyyy" kliuna.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 03, 13:48)
Nu jeigu nieko labiau mano skoniui tinkamo neatsiras, tai galėsit jūs verst jį ant menčių Bet kol kas pasilaikysiu
--
--
Nugriebiau Montenegro vaikinu trijule. Gal norit mainyt viena i tris?