Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2016 01 31, 01:29)
Galvoju gal man reikia jį į savo rezervą įtraukt blush2.gif Nors biškį ir saldokas, bet o jeigu nieko daugiau geresnio ir  nebus, negi be diedo liksiu schmoll.gif Tai, žodžiu, kol kas pasiimu cool.gif

Ale tik nueik miegoti dar viena berna is panoses nugriebe. biggrin.gif Is westlife'u man jis buvo graziausias jei gerai pamenu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 31, 00:41)
Ta proga prisimenam.. laikai, kai buvom jaunos ir grazios lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=7NrQei36fJk

Ech nostalgija... Kaip man sita daina patiko. Buvau jauna ir grazi o dabar tik grazi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 30, 09:21)
gražiai Donce čia atrodo, faktas, made JS, atrodo.

žiauriai kojos atrodo su tokiais džinsais, kaip moteriškos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 30, 21:44)
kokia nuobodi daina ta "United" ... kaip kokio politikieriaus kalbos prieš rinkimus klausant, arba kokios Miss kalbos apie taiką pasaulyje ...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 30, 22:48)
toks vaizdas, kad žiūrovai ne už dainą balsuoja, bet prieš Montvydą.
mol gaila gal, kad tas antrą kartą nuvažiuos  g.gif

gaila biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 30, 23:29)
Daina gal būtų ir nieko, bet va baubia kaip ožys  doh.gif

baaaaik, čia gi mano princas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 30, 23:29)
Malta ryškiai pakopijavo Euforiją  doh.gif
https://www.youtube....h?v=Ch4EmoGu_RQ

baisu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 01 30, 23:30)
Man šiemet Airijos faina išrinkta, bent kol kas, kol kitų negirdėjau visų.
Nicky Byrne – Sunlight

Tai jamat jį ant menčių visos ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar visi pasirodymai kažkokie pusėtini. Petunija šiek tiek nuvylė. Daina jos nebloga, moderni, nebanali, bet pats pasirodymas visiškai neišpildytas. Kažkaip paskęsta ji toje scenoje. Reikia dar gerokai viską patobulinti na, bet mažu kitą kartą jau bus geriau... Tiesa, dar užkliuvo tai, kad Montvydėlis labai jau susireikšminęs. Visiškai nepriima kritikos, pastabų, jaučiasi pats pačiausias. O šiaip jo pasirodymas man kažko atrodė pakopijuotas nuo Manso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 31, 14:50)
žiauriai kojos atrodo su tokiais džinsais, kaip moteriškos schmoll.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Papildyta:

gaila biggrin.gif
Papildyta:

baaaaik, čia gi mano princas lotuliukas.gif
Papildyta:

baisu doh.gif
Papildyta:

Tai jamat jį ant menčių visos ar ne? biggrin.gif

Imciau bet jau nugriebe. biggrin.gif Na ziuresim ka siemet svedai ir italai issirinks. Gal vel kokie verti demesio berniokai bus. ax.gif
Atsakyti
įdomu, kiek dar kartų tas pačias dainas klausysim. Jie ten gludins gludins ir gludins, o mes stebėsim ir balsuosim. Vis tiek kaip kiekvienais metais ištemta nesveikai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 30, 22:59)
ROMAI???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

tikrai kad, man jau praktiškai bet kurie tinka, tik ne šitie.

QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 30, 23:02)

aš tai palikčiau tik Donį ir Eriką, jei mano valia būtų  biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Tai ką, šiemet konkurencija dėl antros vietos bus? Pilvelytė visad antra lieka, Ščiogolevaitė irgi.
Bet aš nenoriu, kad Donatas važiuotų pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 31 sausio 2016 - 15:44
Laimės tikrai kažkas iš Donato, Erikos, Rūtos ir Aistės grupelės, bet pakolkas dar sunku prognozuoti, kas vis dėlto ims 1 vietą ax.gif
Atsakyti
Nors Petunija kvailas sceninis vardas ir nusidainavo sioj transliacijoj, bet man ji patinka. Su jos ivaizdziu visai neblogai, brt dar truputi kazko reikia.
Patinka labai Erika. Siek tiek judesio kazkokio gal noreciau, bet patinka ir taip. Atrodo, kad kalba su tavimi, jausmingai, su viltim, tiesisi i akis, i sirdi.
Kathrin irgi patinka, bet irgi su vaizdu reikalai negeri.
Ruta labai gerai, bet nenoreciau jos eurovizijoj. Ir Donce ne tik pats susireiksmines, kiek jam tos reiksmes kiti primeta. Nieko mandro jis neparode 😄
Atsakyti
Imu Montenegro trjule "Highway" visai simpatiski berniukai. smile.gif Jei rasiu ka geresnio galesiu perleisti. Daina dar neisrinkta , bet atstovai jau isrinkti. smile.gif https://www.youtube....h?v=A-HvyNx_EU4
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2016 01 31, 17:05)

Ruta labai gerai, bet nenoreciau jos eurovizijoj. Ir Donce ne tik pats susireiksmines, kiek jam tos reiksmes kiti primeta. Nieko mandro jis neparode 😄

kaip niekas neprimeta. Komisija liaupsina. Vienintelis Šiaulys vakar patiko, gana taikliais pastebėjimais. Kiti visai nebeturi ką pasakyti. Žilnys komentuodamas Eriką, sako: tai-ne eurovizinė daina, neįsivaizduoju jos ten. Ir baigia sakiniu: aš nežinau, ko reikia eurovizijai, kokia turi būti eurovizinė daina.
Atsakyti
Man keisčiau, kaip niekas tiesiai šviesiai Ištvanui su Elada nepasakė, kad ta jų daina ir pasirodymas, tai grynas pūko stiliukas prieš 15 metų. Negi rimtai kažkam galėjo patikti ta banalybė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 31, 18:05)
Man keisčiau, kaip niekas tiesiai šviesiai Ištvanui su Elada nepasakė, kad ta jų daina ir pasirodymas, tai grynas pūko stiliukas prieš 15 metų. Negi rimtai kažkam galėjo patikti ta banalybė? doh.gif

man nepatiko, bet ne tokia jau ten ir banalybė.
Atsakyti