Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 31, 00:02)
panašumas tik minty dainos. ir antros vietos jai tikrai nematyt smile.gif

aš tai palikčiau tik Donį ir Eriką, jei mano valia būtų  biggrin.gif

Donis, Erika, Ruslikas. Man uztenka. Gali visi trys ir varyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 30, 23:01)
o kodėl daugiskaita?? biggrin.gif

dainuoja tai kaip romai abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 30, 23:58)
O kodel negalima?  mirksiukas.gif

Tai kad dar iki temos pabaigos toli gražu smile.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 30, 23:59)
Nesutinku, grieztai nesutinku.  schmoll.gif  schmoll.gif as irgi ji nusiziurejau tik laukiu kol laimes atranka. smile.gif

lotuliukas.gif Nu va, ir ko laukėt, jau ir nupūtė jums Donatėlį iš panosės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 01 30, 23:03)
kas pirmesnis, tas gudresnis  tongue.gif

o kas kitą šeštadienį: Aistė, Ruslanas? daugiau nepamenu... g.gif

4roses... o daugiau ir aš neatsimenu biggrin.gif reiškia net neverta jiem atrankos tęst, jei net LT jų neatsimena žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 sausio 2016 - 23:04
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 30, 23:03)

tai gal šiemet kokį trio komisija suformuos biggrin.gif viena galės į mamyčių auditoriją apeliuot, kitas į jaunų mergaičių, žiedą paslėpęs, o trečias pačios suprantat į kieno cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 30 sausio 2016 - 23:06
QUOTE(-Delta- @ 2016 01 31, 00:03)
kas pirmesnis, tas gudresnis  tongue.gif

o kas kitą šeštadienį: Aistė, Ruslanas? daugiau nepamenu... g.gif

Oi ne nepasiduosiu. cool.gif jei taip tai jau einu ruost aukstakulnius ir tases musiui. biggrin.gif biggrin.gif Nebent koks uzsienietis vertas demesio atsirastu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 30, 23:03)

nu tada būtina dar Lacko paimt, kad jau visa įvairovės paletė būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 30, 23:06)
Oi ne nepasiduosiu.  cool.gif jei taip tai jau einu ruost aukstakulnius ir tases musiui.  biggrin.gif  biggrin.gif

jūs čia visos vyro visus metus nemačiusios ar kame reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 31, 00:05)
tai gal šiemet kokį trio komisija suformuos biggrin.gif viena galės į mamyčių auditoriją apeliuot, kitas į jaunų mergaičių, žiedą paslėpęs, o trečias pačios suprantat į kieno cool.gif

Cha cha, norejau is kategorijas priskirti visu triju drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 31, 00:06)
Oi ne nepasiduosiu.  cool.gif jei taip tai jau einu ruost aukstakulnius ir tases musiui.  biggrin.gif  biggrin.gif Nebent koks uzsienietis vertas demesio atsirastu.  tongue.gif

pernai ir Mans buvo pajamtas dar nelaimėjęs atrankos Švedijoj, taip, kad ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 31, 00:07)
jūs čia visos vyro visus metus nemačiusios ar kame reikalas lotuliukas.gif

Man nieko nereikia schmoll.gif Turiu nuo pernai wub.gif As monogamiska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 31, 00:01)
Avril? Nors ji jau du kartus zenota, gal jau ne is jaunuju biggrin.gif Bet tas strakaliojimas toks.

Man tai buvo toks jausmas, kad pagal dainavimo manierą kopijavo tą jaunąją Lietuvos dainininkę GJan.
https://www.youtube....h?v=HVmCXTaEdy0

QUOTE(blackkiss @ 2016 01 31, 00:04)
4roses... o daugiau ir aš neatsimenu biggrin.gif reiškia net neverta jiem atrankos tęst, jei net LT jų neatsimena žmonės biggrin.gif

drinks_cheers.gif laugh.gif
Atsakyti