Nu visi man siandien prasciau nei pirmus kartus, isskyrus Montvyda.
QUOTE(linamog @ 2016 01 30, 22:24)
Nu visi man siandien prasciau nei pirmus kartus, isskyrus Montvyda.
man irgi panašiai, tiek tiek, kad Eglės daina angliškai geriau
Papildyta:
nu dabar pabaigai ašarų pakalnė ...
Tos blizgancios sagos....
Anot Rožicko_deimantai blizga (sagos)
irgi naftalinas, gal prieš 15 m. tokia daina ir būtų suėjus EV.
Man ir balsai ne kazka, reziantys...
Paskutinio net neklausau numerio
Zilnys kiba sm'ą skaito, kad apie Donato žiedą prabilo
Na bet iš tikrųjų, kas per kvailumas Donato Nu jei toks svarbus tas simbolis, tai gali gi ant kokios grandinėlės jį pasikabint ant kaklo tam kartui. Tokią dainą dainuojant labai nesižiūri tas žiedas (nebent ta daina apie jo ir jo žmonos istoriją, bet tai tada galėtų plėtot tą idėją kažkaip). Lietuviams tai dzin tas žiedas ir Montvydo žmona, bet jeigu išvažiuotų į EV ir vistiek būtų užsispyręs kaip avinas šiuo klausimu, tai būtų visai nesuvokiama Jeigu jau bandai persikūnyt į kažką, tai daryk iki galo.
Na bet iš tikrųjų, kas per kvailumas Donato Nu jei toks svarbus tas simbolis, tai gali gi ant kokios grandinėlės jį pasikabint ant kaklo tam kartui. Tokią dainą dainuojant labai nesižiūri tas žiedas (nebent ta daina apie jo ir jo žmonos istoriją, bet tai tada galėtų plėtot tą idėją kažkaip). Lietuviams tai dzin tas žiedas ir Montvydo žmona, bet jeigu išvažiuotų į EV ir vistiek būtų užsispyręs kaip avinas šiuo klausimu, tai būtų visai nesuvokiama Jeigu jau bandai persikūnyt į kažką, tai daryk iki galo.
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 30, 22:44)
kokia nuobodi daina ta "United" ... kaip kokio politikieriaus kalbos prieš rinkimus klausant, arba kokios Miss kalbos apie taiką pasaulyje ...
Ahammm O dar tas originalus priedainio tekstas "forever together"...
Įdomu dabar kaip užsienio ekspertai subalsuos.
Nes kartais tikrai nustebina.
Jakštytė- delet.
Nes kartais tikrai nustebina.
Jakštytė- delet.
QUOTE(Visgi @ 2016 01 30, 23:32)
Anot Rožicko_deimantai blizga (sagos)
Mane prajuokino Donatas, kai kalbėjo apie partnerę ir pradėjo Rožicką čiupinėt visai ne į temą Zilnys gerai ten užmetė
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 30, 22:36)
Zilnys kiba sm'ą skaito, kad apie Donato žiedą prabilo
o kas čia su tuo žiedu? praleidau kažką