Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 25, 18:30)
Aš irgi manau, kad trejetuke turi būti Aistė, Donatas ir Erica, o laimėti turi Aistė biggrin.gif Ericos balsas galbūt geriausiai skamba todėl, kad jai anglų - gimtoji kalba. Jos dainos labai malonu klausytis per ausines, bet ant scenos šiek tiek per rami ir monotoniška.

Tai daina is viso butu gerai gauti nauja, nu nera tinkamos dainos, neeera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 01 25, 15:20)
Aš dar Erikos neskubėčiau nurašyt.

Erikos daina graži, bet labai abejoju, kad ji sugebės pakonkuruot su tom kitom trim.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 25, 18:03)
Balsas pats graziausias, kaip tikros dainininkes  biggrin.gif Pvz man Rutos balsas negrazus, Aiste irgi. Kas, kad turi, bet man nemieli, nors tu ka ax.gif
--
Va Ruslano nepatiko kazkam, o man kaip tik labai graziai klausesi. Ech, tie skoniai rolleyes.gif

Taip, Erikos balso gražu klausyt, o ir jokio akcento (kas savaime suprantama biggrin.gif ). Bet ši daina, nors ir netipinė EV, man atrodo, paskęstų ten.
--
Man nepatiko blush2.gif Pati daina, tai nebloga, bet jo dainavimo maniera man labai nepatinka. Galvojau ką man primena tas jo tankus vibrato ir prisiminiau - ogi J. Ritčik vibrato. Ji irgi panašiai dainuoja. Gaunasi toks kaip mekenimas blush2.gif Bet tai čia grynai mano asmeninės antipatijos. Kitiems kaip tik gražiau taip.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 25, 22:01)
Gaunasi toks kaip mekenimas blush2.gif Bet tai čia grynai mano asmeninės antipatijos. Kitiems kaip tik gražiau taip.

Dabar perklausiau ju abieju. Man drebinims irgi nelabai. Bet man jo balsas grazus, ypac ta vieta pradzioj - picture that i hold you - nu taaaaip man graziai suskamba.
As nelabai zinau tu LT atlikeju, neziuriu jokiu duetu ir pan, tai man cia jis atradimas buvo.. Aj, zinojau Tu mano mergyte, as tavo berniukas lia lia lia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2016 - 00:29
O man Erica tokia nuoboda, kad net bloga nuo jos. Pati nuobodžiausia atlikėja, tarsi atrodo, kad tuoj užmigs dainuodama unsure.gif ir tokia ji man neįdomi, atrodo į bele ką mieliau žiūrėčiau, bet ne į ją g.gif
Atsakyti
Man vis dar Petunija labiausiai patinka. Daina įdomi, futuristinė. Vis ne tas banalus, eurovizinis standartas. Aišku, reikia dar ten daug patobulinimo ir pakeitimų, geresnio įvaizdžio scencoje...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 26, 11:49)
O man Erica tokia nuoboda, kad net bloga nuo jos. Pati nuobodžiausia atlikėja, tarsi atrodo, kad tuoj užmigs dainuodama unsure.gif ir tokia ji man neįdomi, atrodo į bele ką mieliau žiūrėčiau, bet ne į ją g.gif

Sutinku visiškai. Nuoboda tokia ji man. O daina, labiau kalėdinė, nei eurovizinė.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 01 26, 20:01)
Sutinku visiškai. Nuoboda tokia ji man. O daina, labiau kalėdinė, nei eurovizinė.

drinks_cheers.gif Manau, Erica yra labiau grupės artistė negu solistė. Tikrai ji gan nuobodoka, nors moka elgtis scenoje, bet kažkokia blanki yra. Netgi drovi atrodo, kas scenos žmogui yra minusas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 13:19)
drinks_cheers.gif Manau, Erica yra labiau grupės artistė negu solistė. Tikrai ji gan nuobodoka, nors moka elgtis scenoje, bet kažkokia blanki yra. Netgi drovi atrodo, kas scenos žmogui yra minusas.

kas iš jos dalyvavimo ir toje grupėje doh.gif . Pavienius kūrinius klausytis dar nieko, gana kokybiškai jie tai darė. Bet koncerte kartą manau kad pratrūksiu, tiek monotoiška viskas, ypač solistė, kiekvieną dainą taip pačiai praspygavo, vos pakėliau tų kelių nesibaigiančių dainų ir išklausyti.
Atsakyti
As irhgi manau kad Eri ne konkurente, nei Montvedui nei Rutai, nei Ruslanui. Dainele miela kaip ir ji pati bet labai kaledine. O kokios kaledos geguzes menesi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 27, 14:51)
As irhgi manau kad Eri ne konkurente, nei Montvedui nei Rutai, nei Ruslanui. Dainele miela kaip ir ji pati bet labai kaledine. O kokios kaledos geguzes menesi.  biggrin.gif

Nu vat ir aš tą sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image gražiai Donce čia atrodo, faktas, made JS, atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 30, 10:21)
user posted image

user posted image gražiai Donce čia atrodo, faktas, made JS, atrodo.

O as galvojau, koks cia striptizo sokejas su eskorte doh.gif
Atsakyti