Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 24, 15:17)
Uztektu ir Donato su Ruslanu. Butu superinis duetas. smile.gif

Donatas būtų jo mergytė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 24, 20:54)
Donatas būtų jo mergytė? biggrin.gif

Na kokios pas tamsta kudlotos mintys. biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 24, 20:34)
o ko nesuprast? tikisi pasveikt ir po to atstovaut smile.gif maksimalistė ax.gif

Ech, tas ego.. cool.gif Aš tai, sakyčiau, eurovizijos eurovizijomis, bet reikia gi kartais ir apie kitus pagalvot. Gripas tai ne paprastas peršalimas, kad tokia lengva ranka būtų galima kitiems bacilas dalint rolleyes.gif

Nemačiau laidos, pažiūrėjau tik porą pasirodymų (tame tarpe Aistės ir Kirilkino). Tai iš to ką mačiau, Aistė, mano manymu, bent jau šiame pusfinalyje nupūtė visus. Kirilkino daina lyg ir nieko, bet atlikimas skystas palyginus. O dainavimo maniera(tiksliau vibrato) man labai nekokia. Čia, aišku, skonio reikalas, bet man tai kažkoks mekenimas blush2.gif
O tokį makiažą pasidaręs turbūt iš karto po laidos į Venecijos karnavalą išvyko biggrin.gif

Ar dar buvo koks pasirodymas, kuris būtų buvęs vertas pasiklausymo? Gal ką gero praleidau, nes tik kokias 5 dainas paklausiau.

Nežinau kaip jums, bet man jau aišku kas varžysis dėl kelialapio. Jau daugiau naujų dalyvių nepamatysim, ane?
Aukščiausiai bus trys - Aistė, Montvydas ir Ščiogolevaitė. Montvydas ir Ščiogolevaitė turi dainas su įsimintinais priedainiais ir aiškia melodija. Bet Ščiogolevaitės nerinkčiau vien dėl man kylančių asociacijų su pernai metų Rusija. Montvydo man šiuolaikiškiausia daina ir įsimintiniausia, bet Aistės pats pasirodymas man pranoko jį labai stipriai. Bet vat jos daina - be aiškios melodijos. Čia daugiau pasirodymas, balso galimybių pademonstravimas. Na, bet dažnai būna, kad patys pasirodymai, o ne dainos ir išveža. Beklausant buvo atėjus mintis, kad tokia daina turėtų balkanams patikt.

Kažkaip šiais metais gavosi man per daug pasirinkimo, nors galvojau, kad visai nebus iš ko rinktis.

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 25, 13:25)
Ech, tas ego.. cool.gif Aš tai, sakyčiau, eurovizijos eurovizijomis, bet reikia gi kartais ir apie kitus pagalvot. Gripas tai ne paprastas peršalimas, kad tokia lengva ranka būtų galima kitiems bacilas dalint rolleyes.gif

na taip, bet tai tie kiti ir turėjo tada protestuoti, nesutikti su jos dalyvavimu. Jei jie tyli, tai kas kaltas? smile.gif
Papildyta:
sunku nuspėti ką siųsti, būtų lengviau, jei pateiktume gudriai, paskutiniia, pažiūrėję ką teikia kiti biggrin.gif nes būna taip, kad ir tos lyriškos gerai praeina, pamenu kaip pati nervindavausi, kad kažkokia nuobodi baladė, su a la geru balsu gana aukštą vietą plešia, o būdavo, kad vos praeina į finalą ir lieka gale. O kartais nepraeina visai į finalą. Iš esmės gryna loterija.
Todėl geriausia rinkti kas patinka daugumai, aišku, jei tai nėra koks dirbtinas komisijas prastumtinis ir leisti, bus kaip bus. Jei bus blogai, tada neėsti žmogaus. Bet turi būti sąžininga atranka, žmonės per radijas, tv kviečiami iš anksto žiūrėti, balsuoti, kad būtų mylimas žmonių atstovas, people power kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 sausio 2016 - 13:56
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 25, 14:54)
na taip, bet tai tie kiti ir turėjo tada protestuoti, nesutikti su jos dalyvavimu. Jei jie tyli, tai kas kaltas? smile.gif
-----
sunku nuspėti ką siųsti, būtų lengviau, jei pateiktume gudriai, paskutiniia, pažiūrėję ką teikia kiti biggrin.gif nes būna taip, kad ir tos lyriškos gerai praeina, pamenu kaip pati nervindavausi, kad kažkokia nuobodi baladė, su a la geru balsu gana aukštą vietą plešia, o būdavo, kad vos praeina į finalą ir lieka gale. O kartais nepraeina visai į finalą. Iš esmės gryna loterija.
Todėl geriausia rinkti kas patinka daugumai, aišku, jei tai nėra koks dirbtinas komisijas prastumtinis ir leisti, bus kaip bus. Jei bus blogai, tada neėsti žmogaus. Bet turi būti sąžininga atranka, žmonės per radijas, tv kviečiami iš anksto žiūrėti, balsuoti, kad būtų mylimas žmonių atstovas, people power kaip sakoma smile.gif

Tai gal net niekas nežinojo biggrin.gif Bet ir šiaip, jei ir žinotų, nu kas ten pradės ardytis kaip kokiam turguj prie labiausiai prinokusių pomidorų doh.gif biggrin.gif Turbūt visų pagrindinė mintis buvo - kad tik neapsikrėst. Kažin Rožickas tiek išmyluotas ar dar ne su temperatūra laugh.gif
-----
Aš irgi esu atkreipus dėmesį į šią keistą tendenciją. Būna, kad vienais metais kokia nors neypatinga baladė kyla aukštai, o kitais - kažkur gale lieka. Labai sunku nuspėt tas eurovizines tendencijas ir madas doh.gif Panašiai kaip su oro prognoze - arba lis, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 25, 13:25)

Aukščiausiai bus trys - Aistė, Montvydas ir Ščiogolevaitė. Montvydas ir Ščiogolevaitė turi dainas su įsimintinais priedainiais ir aiškia melodija. Bet Ščiogolevaitės nerinkčiau vien dėl man kylančių asociacijų su pernai metų Rusija. Montvydo man šiuolaikiškiausia daina ir įsimintiniausia, bet Aistės pats pasirodymas man pranoko jį labai stipriai. Bet vat jos daina - be aiškios melodijos. Čia daugiau pasirodymas, balso galimybių pademonstravimas. Na, bet dažnai būna, kad patys pasirodymai, o ne dainos ir išveža. Beklausant buvo atėjus mintis, kad tokia daina turėtų balkanams patikt.

Kažkaip šiais metais gavosi man per daug pasirinkimo, nors galvojau, kad visai nebus iš ko rinktis.

Aš dar Erikos neskubėčiau nurašyt.
Atsakyti
Ir vėl pirmame dešimtuke pasirodysime... gerai bent, kad antrame pusfinalyje g.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=70210204
Atsakyti
Užpavydėjo kas g.gif http://mieste.delfi....nke-automobilis ar pats perdaug jaudinosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 01 25, 15:20)
Aš dar Erikos neskubėčiau nurašyt.

Balsas pats graziausias, kaip tikros dainininkes biggrin.gif Pvz man Rutos balsas negrazus, Aiste irgi. Kas, kad turi, bet man nemieli, nors tu ka ax.gif Va Ruslano nepatiko kazkam, o man kaip tik labai graziai klausesi. Ech, tie skoniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2016 - 17:04
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 25, 17:03)
Balsas pats graziausias, kaip tikros dainininkes  biggrin.gif Pvz man Rutos balsas negrazus, Aiste irgi. Kas, kad turi, bet man nemieli, nors tu ka ax.gif

drinks_cheers.gif man ir jos daina graži labai.
Atsakyti
Aš irgi manau, kad trejetuke turi būti Aistė, Donatas ir Erica, o laimėti turi Aistė biggrin.gif Ericos balsas galbūt geriausiai skamba todėl, kad jai anglų - gimtoji kalba. Jos dainos labai malonu klausytis per ausines, bet ant scenos šiek tiek per rami ir monotoniška.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 25, 15:26)
Ir vėl pirmame dešimtuke pasirodysime... gerai bent, kad antrame pusfinalyje g.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=70210204

Sutinku. nes antrame daugiau mums draugisku saliu. smile.gif
Atsakyti