Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (1)

įtampa, sakyčiau, jau bręsta. Favoritai ryškėja, o įdomiausia, kad visi lygiaverčiai. Šiaudikytės dainą Ruslanui, ir jau žinočiau, ką siųsti savo telefonui.
Atsakyti
O as uz tai, kad siustu 'grupe' is superiniu vokalistu - Ruslanas, Donatas, Erika, Aiste.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 11:06)
O as uz tai, kad siustu 'grupe' is superiniu vokalistu - Ruslanas, Donatas, Erika, Aiste..  bigsmile.gif

topsecret.gif gana jau tų namiokų, už pinigą komisijai sueinamų. Ims dar ir sujungs, dainuos Ščiogolovaitės himną ant kelių suklupę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 24 sausio 2016 - 10:11
Turiu naują favoritą - Aistę first.gif Tikiuosi, ji pagaliau laimės. Graži, balsinga, profesionalė, daina tinkanti didžiajai scenai - ko daugiau reikia biggrin.gif Dainuoja tikrai įspūdingai.

Visgi Doncės daina gyvai tokio įspūdžio nepalieka, kaip žiūrint vaizdo klipą, o ir nepadainuoja jos taip gerai.
Atsakyti
Man Aistė tikrai vertesnė laimėjimo nei Rūta, tačiau nežinau, nežinau,
ar ją mūsų tautiečiai praleis iki finišo.
Na gal.
Atsakyti
Is vakarykstes laidos man labiausiai patiko Ruslanas. Daina labai jausminga ir man labai patinka jo balsas, tik makiazo per daug. smile.gif Kazkokio stebuklo tikejausi is Aistes, bet jos dainoj daugiau rekimo, balso demonstravimo nei dainavimo. Ne prie sirdies man tokios dainos. Galit mane uzmetyt. smile.gif Siaudikyte maloniai nustebino. Su malonumu paklausiau jos dainos. EGO berniukai visai nieko. O jau tas bernaitis su raudonais batais doh.gif koks juokingas. Bertos daina gal ir nieko, bet jau apranga visai ne i tema. Uzsienio komisija si karta pasitaike kazkokia keista. Kol kad mano favoritas Montvydas. first.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 11:06)
O as uz tai, kad siustu 'grupe' is superiniu vokalistu - Ruslanas, Donatas, Erika, Aiste..  bigsmile.gif

Uztektu ir Donato su Ruslanu. Butu superinis duetas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 24, 15:17)
Is vakarykstes laidos man labiausiai patiko Ruslanas. Daina labai jausminga ir man labai patinka jo balsas, tik makiazo per daug. smile.gif Kazkokio stebuklo tikejausi is Aistes, bet jos dainoj daugiau rekimo, balso demonstravimo nei dainavimo. Ne prie sirdies man tokios dainos. Galit mane uzmetyt. smile.gif Siaudikyte maloniai nustebino. Su malonumu paklausiau jos dainos. EGO berniukai visai nieko. O jau tas bernaitis su raudonais batais  doh.gif koks juokingas. Bertos daina gal ir nieko, bet jau apranga visai ne i tema. Uzsienio komisija si karta pasitaike kazkokia keista. Kol kad mano favoritas Montvydas.  first.gif

Pritariu beveik viskam drinks_cheers.gif tik gal dėl Bertos nuomonė šiek tiek kitokia. Man ji kažkaip visai nesižiūri scenoje schmoll.gif
Atsakyti
Nelabai ir man Berta ziurisi scenoj, bet jei ja kitaip aprengus, gal ir vaizdelis priimtinesnis butu. smile.gif Labai uzkliuvo tai kad is 12 dalyviu iskrito tik 2. Kazkaip neteisinga kito pogrupio dalyviu atzvilgiu. Kai buvo 8 tai praeidavo i kita etapa 5, truputi daugiau nei puse. Tai ir cia galejo padaryti kad toliau keliau tu pvz. kokie 8-i.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 24, 16:31)
Nelabai ir man Berta ziurisi scenoj, bet jei ja kitaip aprengus, gal ir vaizdelis priimtinesnis butu. smile.gif Labai uzkliuvo tai kad is 12 dalyviu iskrito tik 2. Kazkaip neteisinga kito pogrupio dalyviu atzvilgiu. Kai buvo 8 tai praeidavo i kita etapa 5, truputi daugiau nei puse. Tai ir cia galejo padaryti kad toliau keliau tu pvz. kokie 8-i.

išvis galėjo iš kiekvieno etapo patekt po kokius 3, nes ir taip jau gaunasi gumos tempimas rolleyes.gif
o Aistė man ni ni, kažkaip neužkabino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 24, 16:31)

Va sito ir as nesupratau.

Aistes dainos as net neatsimenu, nes girdejau tik balsa. Nezavi manes tokie pasirodymai.

As vis tik uz dirbtinai sukurta grupe ax.gif
Atsakyti
Aistė gera vokalistė, bet tie jos kūriniai... doh.gif Euroviziją visada laimi dainos, kurių priedainis visiems įkrenta į galvą iki negalėjimo ir niūniuoji, niūniuoji, niūniuoji, o Pilvelytės dainą ar labai jau paniūniuosi? Per sunki ji. Norisi linksmo, trankaus hito, o ne tų mergelių arijų.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 01 23, 21:38)
40 temperatūra, nu gi ryškiai gripas - dar ir kitus apkrės.. ot niekaip nesuprantu tokių žmonių doh.gif

o ko nesuprast? tikisi pasveikt ir po to atstovaut smile.gif maksimalistė ax.gif
Atsakyti