Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 16:56)
Antivaxeriai natūralistai tėveliai irgi kliovėsi savo "genialiąja" nuojauta kol vaikų į kapus nenuvarė ir prieš teismą nestojo. Tik post factum nuojauta pakuždėjo lėkti pas medikus.    Vargšai vaikai, tėvų pasirinkti, deja, negali.

O ką tu apie tai žinai? Sutvėrei pasaulį gal, kad žinai pasirinko tie vaikai ar ne? Dievo rolę jau čia lauži atsisėdus mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 16:18)
Skaityti išmokite,nerašiau,kad dėl visko kalti skiepai,o kad vaikai miršta kiekvieną dieną ir nuo ligų,ir tėvų smurto ir auto įvykių,bet įsikandate kokią vieną istoriją ir kišate ją visur palyginimui. doh.gif
O skiepyti nemiršta,neserga,visi tėvai gerai maitina,nežaloja savo atžalų?Ar tik vien neskiepytus matote?

Reikėtų save veidrodyje panagrinėti,kažko trūksta jei lendate į žmonių gyvenimus ir norite juos kontroliuoti...

Prie ko čia smurtas prieš vaikus, badas ir autoįvykiai? Skiepai niekaip su tuo nesusiję, o į autoavariją patekti turi vienodus šansus tiek skiepytas, tiek neskiepytas. Skiepai - tai išimtinė priemonė apsaugoti nuo infekcinių ligų, o ne nuo bado ar tėvų smurto.

Visuomenės švietimas ir mokymas - tai ne lindimas į žmonių gyvenimus ir, tuo labiau, ne noras juos kontroliuoti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tau ir šeimos gydytojos pasiūlymas atlikti profilaktinį tyrimą - įžūlumo viršūnė... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 kovo 2016 - 16:39
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 16:34)
Prie ko čia smurtas prieš vaikus, badas ir autoįvykiai? Skiepai niekaip su tuo nesusiję, o į autoavariją patekti turi vienodus šansus tiek skiepytas, tiek neskiepytas. Skiepai - tai išimtinė priemonė apsaugoti nuo infekcinių ligų, o ne nuo bado ar tėvų smurto.

Visuomenės švietimas ir mokymas - tai ne lindimas į žmonių gyvenimus ir, tuo labiau, ne noras juos kontroliuoti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tau ir šeimos gydytojos pasiūlymas atlikti profilaktinį tyrimą - įžūlumo viršūnė... doh.gif

Prie to,kad rašote taip,kad skiepyti kaip ir nemirtingi.niekuo nesergantys,nuo visko apsaugoti,o suradusi kažką apie neskiepytus darote sensaciją.
Čia kaip ir su tuo vaiku,kuris mirė neskiepytas nuo kokliušo ir motina 2 ar 2vav.nevežė kūdikio pas medikus,tas vaikas buvo ir išsekęs,ir pradėta lyginti visus neskiepytus su ta daugiavaike apsileidusia mama.Jei neskiepija tėvai savo vaikų nereikškia,kad visi ir nesirūpina,susirgus negydo,nors pačios fantazija leidžia pasvajoti,kad neskiepyti marinami badu,koso,snargliuojasi,serga visokiomis ligomis ir tėvai juos kažkur slepia negydo.

Atsirado matai švietėja visuomenės,ne na jei dar koks medikas čia mamas šviestų sakykime,bet tik ne kiekviena komentuojanti Marytė prisistatanti kaip medikė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 30 kovo 2016 - 17:04
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 17:02)
Čia kaip ir su tuo vaiku,kuris mirė neskiepytas nuo kokliušo ir motina 2 ar 2vav.nevežė kūdikio pas medikus,tas vaikas buvo ir išsekęs,ir pradėta lyginti visus neskiepytus su ta daugiavaike apsileidusia mama.Jei neskiepija tėvai savo vaikų nereikškia,kad visi ir nesirūpina,susirgus negydo,nors pačios fantazija leidžia pasvajoti,kad neskiepyti marinami badu,koso,snargliuojasi,serga visokiomis ligomis ir tėvai juos kažkur slepia negydo.
Atsirado matai švietėja visuomenės,ne na jei dar koks medikas čia mamas šviestų sakykime,bet tik ne kiekviena komentuojanti Marytė prisistatanti kaip medikė hihihi.gif

Iš kur ištraukei, kad tas vaikas buvo apleistas? Nebent, gydymą žolelėmis, esant rimtai būklei ir delsimą kreiptis į medikus laikytume aplaidumu vaiko atžilgiu, su kuo visiškai sutikčiau:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=58778897
http://www.15min.lt/...atas-516-252160

O čia apie "gydymą" nuojauta:
http://www.respublik...inkams/,print.1

Antivaxeriams ar "komentuojanti Marytė", ar profesorių bei mokslininkų straipsniai ir tyrimai apie skiepus - jokios naudos - totalus "kurtumas ir aklumas". doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 kovo 2016 - 17:25
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 15:27)
O nuorodų man asmeniškai nekelkite,nes kurias keliate Jūs aš net neverčiu,medikai,kurie gąsdina sveikus žmones ligomis,tam kad jie kažką susileistų į save man jie švelniai tariant yra pričiuožę.
Keisti tie žmonės,kurie būdami sveiki kalba nuolatos apie ligas lyg jų šauktusi.

Nesusireikšminkite, temą skaitote ne Jūs vienintelė, ir niekas Jūsų neverčia tų nuorodų skaityti.

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 30, 16:05)
čia apie kackac?

Ne, greičiau apie tokias kaip Jūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 30, 17:25)
Nesusireikšminkite, temą skaitote ne Jūs vienintelė, ir niekas Jūsų neverčia tų nuorodų skaityti.

Nuorodą įkėlė atsakydama į mano komentarą ir siūlė skaityti,tai man tegul nekiša kiekviena Maritė aš susirasiu jei man reikės.O dėl kitų tegul kelia,man negaila.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 17:36)
Nuorodą įkėlė atsakydama į mano komentarą ir siūlė skaityti,tai man tegul nekiša kiekviena Maritė aš susirasiu jei man reikės.O dėl kitų tegul kelia,man negaila.

lotuliukas.gif Būtų gerokai blogiau, jei siūlyčiau neskaityti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 17:40)
lotuliukas.gif  Būtų gerokai blogiau, jei siūlyčiau neskaityti. mirksiukas.gif

Nei taip nei anaip neskaityčiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 17:54)
Nei taip nei anaip neskaityčiau  irnesakyk.gif

Suprantu, kad tamsta ne tokio pobūdžio informacija domisi. Vienok, antivakcininės tematikos propagandos iš manęs tikėtis neverta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 18:39)
Suprantu, kad tamsta ne tokio pobūdžio informacija domisi. Vienok, antivakcininės tematikos propagandos iš manęs tikėtis neverta. mirksiukas.gif

Kuo noriu tuo ir domiuosi,vakcinos turi dvi puses,man įdomiau ta antroji nelaboji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 19:36)
Kuo noriu tuo ir domiuosi,vakcinos turi dvi puses,man įdomiau ta antroji nelaboji  bigsmile.gif

Būtų keista, jei būtų kitaip. Juk tą "antrąją, nelabąją" vakcinų pusę be jokių įrodymų nuspalvina, transliuoja ir sąmokslo teorijas kuria VBS agentūra, visokie sarmatai ir žalialapių guru. O tai gerokai "patikimiau" už visokias PSO... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 19:51)
Būtų keista, jei būtų kitaip. Juk tą "antrąją, nelabąją" vakcinų pusę be jokių įrodymų nuspalvina, transliuoja ir sąmokslo teorijas kuria VBS agentūra, visokie sarmatai ir žalialapių guru. O tai gerokai "patikimiau" už visokias PSO... rolleyes.gif

Yra dar toks dalykas kaip žmonių skaudi patirtis su vakcinomis,čia nereikia nei straipsnių,nei mokslininkų.
Niekaip nesuprasiu kaip gali eilinė forumo davatka sakyti kam reikia skiepytis,net nebūdama medikė,nepažįstanti asmeniškai žmonių kitapus ekrano doh.gif
Atsakyti