Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 14:27)
Ar pati savo akimis matėte?
O nuorodų man asmeniškai nekelkite,nes kurias keliate Jūs aš net neverčiu,medikai,kurie gąsdina sveikus žmones ligomis,tam kad jie kažką susileistų į save man jie švelniai tariant yra pričiuožę.
Keisti tie žmonės,kurie būdami sveiki kalba nuolatos apie ligas lyg jų šauktusi.

Atsiversk tyrimą - ir tavo akys pamatys. 4u.gif
Temą skaito ne tik tamsta asmeniškai, todėl su ta intencija įvairias nuorodas, jei matysiu reikalą, kėliau ir kelsiu. Ir ne gąsdinimo, o švietimo ir informavimo tikslais. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 30, 14:35)
PSO pėvėzė.

Antivaxeriai mieliau skaito kitokio plauko medžiagą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 30, 14:35)
yra už mane protingesniųsu su visais tyrimais ir statistika. PSO pėvėzė.

Tikiu,kad yra "protingesnių",kuriems būna net labai naudinga ne tokie protingi už juos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 14:45)
Atsiversk tyrimą - ir tavo akys pamatys. 4u.gif
Temą skaito ne tik tamsta asmeniškai, todėl su ta intencija įvairias nuorodas, jei matysiu reikalą, kėliau ir kelsiu. Ir ne gąsdinimo, o švietimo ir informavimo tikslais. mirksiukas.gif

Aš jų neskaitysiu gaila laiko niekalams,mano nuomonės jokie straipsniai,gąsdinimai nepakeis,bet kelkite yra juk pilna žmonių,kuriuos lengva įtikinti,įbauginti,palenkti į savo pusę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 14:53)
Aš jų neskaitysiu gaila laiko niekalams,mano nuomonės jokie straipsniai,gąsdinimai nepakeis,bet kelkite yra juk pilna žmonių,kuriuos lengva įtikinti,įbauginti,palenkti į savo pusę 4u.gif

Mano įkeliamos nuorodos į straipsnius yra kaip oponuojanti informacija tamstos antivakcininei nuotaikai ir idėjoms. Ir jokiu būdu ne tikslas pakeisti tamstos poziciją. Apeliuoju į kiek kitokią publiką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 kovo 2016 - 15:02
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 30, 09:35)
Gal visgi į šią forumo temą užklysta ne vien internetinės medicinos profesorės

čia apie kackac?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 15:00)
Mano įkeliamos nuorodos į straipsnius yra kaip oponuojanti informacija tamstos antivakcininei nuotaikai ir idėjoms. Ir jokiu būdu ne tikslas pakeisti tamstos poziciją. Apeliuoju į kiek kitokią publiką. mirksiukas.gif

Tai savaime aišku,kad į kitokią publiką,į tą kuri bijotų ir paklustų,būtinai klausytų ir pritartų kackac cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 15:23)
Tai savaime aišku,kad į kitokią publiką,į tą kuri bijotų ir paklustų,būtinai klausytų ir pritartų kackac cool.gif

Apeliuoju į mąstantį žmogų, kuris geba atsirinkti patikimus informacijos šaltinius bei atsijoti medicinos mokslo pasiekimus ir rekomendacijas nuo objektyviai nepagrįstos mitizuotos antimokslinės propagandos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 kovo 2016 - 15:35
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 15:31)
Apeliuoju į mąstantį žmogų, kuris geba atsirinkti patikimus informacijos šaltinius bei atsijoti medicinos mokslo pasiekimus ir rekomendacijas nuo objektyviai nepagrįstos mitizuotos antimokslinės propagandos. 4u.gif

Aš labiau pasikliauju savo nuojauta dėl visko ne tik dėl skiepų.Būtų šventi tie skiepai nesikeitinėtų jų sudėtys,nebūtų pasaulyje tiek diskusijų dėl jų,nuomonės įvairios medikų,mokslininkų ir t.t.Negalima 100proc.pasikliauti niekuo,nei mokslininkais,nei medikais,nei verslininkais....nei kackac....O geriausiai pats žmogus žino ko jam reikia,be gąsdinimų,kažko kišimo panosėje..
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 15:20)
Nuo tada, kai masinis nesiskiepijimas sugrąžino infekcinių ligų protrūkius su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis visuomenėje:
http://jama.jamanetw...icleInformation

Skiepyti ir serga. Nenorit matyti ir pripazinti sito?
Yra nemazai mediku ir mokslininku kurie pasisako apie skiepu zala ir neveiksminguma, apie pasalinius iki mirties atveju. Nera tas mokslas aklas kaip femida smile.gif tik duomenis pateikiami ir straipsniai rasomi tie, kurie naudingi. Pinigai valdo.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 15:46)
Aš labiau pasikliauju savo nuojauta dėl visko ne tik dėl skiepų.Būtų šventi tie skiepai nesikeitinėtų jų sudėtys,nebūtų pasaulyje tiek diskusijų dėl jų,nuomonės įvairios medikų,mokslininkų ir t.t.Negalima 100proc.pasikliauti niekuo,nei mokslininkais,nei medikais,nei verslininkais....nei kackac....O geriausiai pats žmogus žino ko jam reikia,be gąsdinimų,kažko kišimo panosėje..

Antivaxeriai natūralistai tėveliai irgi kliovėsi savo "genialiąja" nuojauta kol vaikų į kapus nenuvarė ir prieš teismą nestojo. Tik post factum nuojauta pakuždėjo lėkti pas medikus. Vargšai vaikai, tėvų pasirinkti, deja, negali.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 15:56)
Antivaxeriai natūralistai tėveliai irgi kliovėsi savo "genialiąja" nuojauta kol vaikų į kapus nenuvarė ir prieš teismą nestojo. Tik post factum nuojauta pakuždėjo lėkti pas medikus.     Vargšai vaikai, tėvų pasirinkti, deja, negali.

Visokių žmonių buvo ir bus tiek skiepijančių tiek neskiepijančių,kiek paskiepytų vaikų iškeliavo dangun nuo įvairių ligų?Ligų kiek tik nori daugiau skiepų daugiau ligų.Vaikai serga,miršta kiekvieną dieną.
Mirė mergytė,susirgo vėžiu,gimė sveika,skiepyta netikėtai susirgo ir skiepai nepadarė nemirtingos ir šiuolaikinė medicina bejėgė buvo išgelbėti vaiką.
Yra gyvenime baisesnių dalykų,nei kackac šlovinami skiepai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 30 kovo 2016 - 16:07
QUOTE(gluosnis @ 2016 03 30, 15:54)
Skiepyti ir serga. Nenorit matyti ir pripazinti sito?
Yra nemazai mediku ir mokslininku kurie pasisako apie skiepu zala ir neveiksminguma, apie pasalinius iki mirties atveju. Nera tas mokslas aklas kaip femida  smile.gif tik duomenis pateikiami ir straipsniai rasomi tie, kurie  naudingi. Pinigai valdo.

Tamsta nežinojo, kad imuninis atsakas po vakcinos ne visiems susiformuoja vienodai tvirtas? Tamsta nežino, kad dėka antivaxeriškos politikos ir visuomenės nepagrįsto gąsdinimo didėjančios nesiskiepijimo apimtys tampa pavojumi ir tiems skiepytiems, kuriems dėl individualių priežasčių susiformuoja nepakankamai tvirta apsauga?
Žinom mes tuos "medikus" ir "mokslininkus". Tiek vietinės reikšmės, tiek pasauliui žinomus, kurie tik ant antivaxerių bačkos pasilipę geba dėstyti savo "argumentus".
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 16:05)
Mirė mergytė,susirgo vėžiu,gimė sveika,skiepyta netikėtai susirgo ir skiepai nepadarė nemirtingos ir šiuolaikinė medicina bejėgė buvo išgelbėti vaiką.
Yra gyvenime baisesnių dalykų,nei kackac šlovinami skiepai.

Vėl ta pati dainelė.doh.gif Dėl visų pasaulio blogybių kalti skiepai.doh.gif O jei skiepai, pvz. nuo hepatito B neapsaugojo ir nuo vėžio, tai niekam jie tikę... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 kovo 2016 - 16:08
Skaityti išmokite,nerašiau,kad dėl visko kalti skiepai,o kad vaikai miršta kiekvieną dieną ir nuo ligų,ir tėvų smurto ir auto įvykių,bet įsikandate kokią vieną istoriją ir kišate ją visur palyginimui. doh.gif
O skiepyti nemiršta,neserga,visi tėvai gerai maitina,nežaloja savo atžalų?Ar tik vien neskiepytus matote?
Reikėtų save veidrodyje panagrinėti,kažko trūksta jei lendate į žmonių gyvenimus ir norite juos kontroliuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 30 kovo 2016 - 16:22