QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 29, 19:51)
1.Jus skiepijo manęs ne.
2.O mums gerai ir be temperatūros,kam ji mums specialiai savo noru sukelta?Tuo metu organizmas kovoja su kažkuo,tas kažkas tai ką sušvirkštė.
3.Niekas NEsupermamytėms netrukdo skiepytis,bent man netrukdo,man neturi reikšmės po skiepų galuojasi vaikai su temperatūra,išberti,alergiški ar oda lupasi...Tai tėvai taip norėjo savo atžaloms padaryti savo noru.
4.Ką pati veikiate šioje temoje,tikriausiai nemokate perskaityti pavadinimo.Aš neskiepiju vaiko ir nesiskiepiju pati,nesiskiepija ir mano artimieji,sesuo neužilgo gimdys,neskiepys vaiko,o realybėje nėra ko diskutuoti šia tema su nepažįstamais,tarp artimų taip,bet ne svetimų,nes dauguma nesupratingi,dar sovietinio mąstymo kažkas pasakė reikia ir šventa.
Aš pvz.turiu rimtą priežastį netikėti skiepų veiksmingumu ir tikiu jų žala,mano nuomonės niekas nepakeis,nes skiepų žala išgyventa ne iš svetimų pasakojimų.Nebetiki ir mano artimieji,visi iki vieno atsisakė skiepų.Vienam vaikui po skiepo MMR susirgus astma vėliau nustojus nuo jos vartoti vaistus ir skiepytis,praėjo keli metai astmos kaip nebūta.
Kiekvienam savo kuo tikėti,kuo gydytis,skiepytis ar nesiskiepyti,manęs neveikia nei gąsdinimai ligomis,nei trimitavimas kvailių,kurie šaukia neskiepyti ligų nešiotojai,taip ir pareiškiu jiems užuojautą,nes jie tai tikrai ligoti.
1. Drįsčiau manyti, kad Jūsų mama grečiau to neprisimena arba tiesiog nebuvo informuota. Kiek aš pamenu, mano vaikai buvo skiepijami (nuo TBC?) dar naujagimiai.
Gal visgi į šią forumo temą užklysta ne vien internetinės medicinos profesorės, bet ir tikros medikės? Būtų didelis prašymas surasti sovietinių laikų skiepų kalendorių, nes norisi sužinoti, kaip buvo iš tikrųjų: kai kurios SM narės teigia, kad sovietmečiu privalomųjų skiepų buvo labai mažai ir naujagimių niekas neskiepino, o man atrodo atvirkščiai. Būtų įdomu sužinoti, kur teisybė.
2. Na ir kaip dažnai Jūsų klasiokams taip temperatūra po skiepo pašokdavo, kad net kitą dieną į mokyklą neidavo?
3. Su Jūsų aprašomomis baisybėmis man savo aplinkoje susidurti neteko, tik močiutė pasakojo, kad mamai buvo kažkokios komplikacijos nuo skiepo prieš raupus, bet tai buvo dar prieš II pasaulinį karą.
4. Visų pirma, kiek žinau, temos, kuriose diskutuoja
tik bendraminčiai, yra čia:
http://www.supermama...p?showforum=156
Antra, kaip suprantu iš diskusijos, temos pavadinimas iš esmės yra neteisingas, nes ne Jūs pati ir Jūsų bendraminės atsisakote skiepytis, o atsisakote skiepyti savo vaikus.