Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Ašaka @ 2016 03 29, 14:29)
Na, ir kokius baisumus pati ar Jūsų klasiokai patyrėte paskiepinti? Klasėje po kiek, po 25-30 vaikų būdavo, bet ar esate apie kokias nors komplikacijas girdėjusi?

Tais laikais niekas vos gimusių neskiepydavo skiepais vienu po kito,būdavo,kad kitą dieną keli vaikai nepasirodydavo mokykloje,temperatūra ir pan.bet niekur nebuvo info nei apie vakcinų sudėtis,nei galimus šalutinius poveikius,nei kas susiedavo su skiepais.
Kaip tik praeitą savaitę mano bendrakursė paskiepijo savo paruošiamuką vaiką,pasigyrė,o šiandien atėjusi guodėsi,kad vaiko negalėjo leisti į darželį,temperatūra,bėrimas vyras pasiliko su vaiku namuose,gydytoja išrašė Tavegilį ir sakė nuo temperatūros duoti,net kalbos nebuvo,kad tai reakcija į skiepą.
Paklausė kaip mano vaikui po skiepų būna atsakiau,kad neskiepiju ir tokių problemų neturiu.Daugiau su svetimais nediskutuoju šia tema,nes juk visokių trenktų skiepijančių pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 29, 18:25)
1. Tais laikais niekas vos gimusių neskiepydavo skiepais vienu po kito, 2. būdavo,kad kitą dieną keli vaikai nepasirodydavo mokykloje,temperatūra ir pan.3. bet niekur nebuvo info nei apie vakcinų sudėtis,nei galimus šalutinius poveikius,nei kas susiedavo su skiepais.
Kaip tik praeitą savaitę mano bendrakursė paskiepijo savo paruošiamuką vaiką,pasigyrė,o šiandien atėjusi guodėsi,kad vaiko negalėjo leisti į darželį,temperatūra,bėrimas vyras pasiliko su vaiku namuose,gydytoja išrašė Tavegilį ir sakė nuo temperatūros duoti,net kalbos nebuvo,kad tai reakcija į skiepą.
Paklausė kaip mano vaikui po skiepų būna atsakiau,kad neskiepiju ir tokių problemų neturiu. 4. Daugiau su svetimais nediskutuoju šia tema,nes juk visokių trenktų skiepijančių pasitaiko.

1. Nietiesa, skiepydavo dar ligoninėje, tik nuo ko, savime suprantama, išsamiai neaiškindavo.
2. Tarkim, pakildavo temperatūra. Na ir?
3. Pasiskaičius šią ir panašias diskusijas, ima atrodyti, kad taip net būdavo geriau, bent jau nebuvo supermamyčių su jų fantazijomis.
4. Tai ką veikiate šioje temoje, ji juk atvira ne tik Jūsų artimiesiems?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 29, 18:28)
1. Nietiesa, skiepydavo dar ligoninėje, tik nuo ko, savime suprantama, išsamiai neaiškindavo.
2. Tarkim, pakildavo temperatūra. Na ir?
3. Pasiskaičius šią ir panašias diskusijas, ima atrodyti, kad taip net būdavo geriau, bent jau nebuvo supermamyčių su jų fantazijomis.
4. Tai ką veikiate šioje temoje, ji juk atvira ne tik Jūsų artimiesiems?

1.Jus skiepijo manęs ne.
2.O mums gerai ir be temperatūros,kam ji mums specialiai savo noru sukelta?Tuo metu organizmas kovoja su kažkuo,tas kažkas tai ką sušvirkštė.
3.Niekas NEsupermamytėms netrukdo skiepytis,bent man netrukdo,man neturi reikšmės po skiepų galuojasi vaikai su temperatūra,išberti,alergiški ar oda lupasi...Tai tėvai taip norėjo savo atžaloms padaryti savo noru.
4.Ką pati veikiate šioje temoje,tikriausiai nemokate perskaityti pavadinimo.Aš neskiepiju vaiko ir nesiskiepiju pati,nesiskiepija ir mano artimieji,sesuo neužilgo gimdys,neskiepys vaiko,o realybėje nėra ko diskutuoti šia tema su nepažįstamais,tarp artimų taip,bet ne svetimų,nes dauguma nesupratingi,dar sovietinio mąstymo kažkas pasakė reikia ir šventa.

Aš pvz.turiu rimtą priežastį netikėti skiepų veiksmingumu ir tikiu jų žala,mano nuomonės niekas nepakeis,nes skiepų žala išgyventa ne iš svetimų pasakojimų.Nebetiki ir mano artimieji,visi iki vieno atsisakė skiepų.Vienam vaikui po skiepo MMR susirgus astma vėliau nustojus nuo jos vartoti vaistus ir skiepytis,praėjo keli metai astmos kaip nebūta.
Kiekvienam savo kuo tikėti,kuo gydytis,skiepytis ar nesiskiepyti,manęs neveikia nei gąsdinimai ligomis,nei trimitavimas kvailių,kurie šaukia neskiepyti ligų nešiotojai,taip ir pareiškiu jiems užuojautą,nes jie tai tikrai ligoti.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 29, 19:51)
1.Jus skiepijo manęs ne.
2.O mums gerai ir be temperatūros,kam ji mums specialiai  savo noru sukelta?Tuo metu organizmas kovoja su kažkuo,tas kažkas tai ką sušvirkštė.
3.Niekas NEsupermamytėms netrukdo skiepytis,bent man netrukdo,man neturi reikšmės po skiepų galuojasi vaikai su temperatūra,išberti,alergiški ar oda lupasi...Tai tėvai taip norėjo savo atžaloms padaryti savo noru.
4.Ką pati veikiate šioje temoje,tikriausiai nemokate perskaityti pavadinimo.Aš neskiepiju vaiko ir nesiskiepiju pati,nesiskiepija ir mano artimieji,sesuo neužilgo gimdys,neskiepys vaiko,o realybėje nėra ko diskutuoti šia tema su nepažįstamais,tarp artimų taip,bet ne svetimų,nes dauguma nesupratingi,dar sovietinio mąstymo kažkas pasakė reikia ir šventa.

Aš pvz.turiu rimtą priežastį netikėti skiepų veiksmingumu ir tikiu jų žala,mano nuomonės niekas nepakeis,nes skiepų žala išgyventa ne iš svetimų pasakojimų.Nebetiki ir mano artimieji,visi iki vieno atsisakė skiepų.Vienam vaikui po skiepo MMR susirgus astma vėliau nustojus nuo jos vartoti vaistus ir skiepytis,praėjo keli metai astmos kaip nebūta.
Kiekvienam savo kuo tikėti,kuo gydytis,skiepytis ar nesiskiepyti,manęs neveikia nei gąsdinimai ligomis,nei trimitavimas kvailių,kurie šaukia neskiepyti ligų nešiotojai,taip ir pareiškiu jiems užuojautą,nes jie tai tikrai ligoti.

1. Drįsčiau manyti, kad Jūsų mama grečiau to neprisimena arba tiesiog nebuvo informuota. Kiek aš pamenu, mano vaikai buvo skiepijami (nuo TBC?) dar naujagimiai.
Gal visgi į šią forumo temą užklysta ne vien internetinės medicinos profesorės, bet ir tikros medikės? Būtų didelis prašymas surasti sovietinių laikų skiepų kalendorių, nes norisi sužinoti, kaip buvo iš tikrųjų: kai kurios SM narės teigia, kad sovietmečiu privalomųjų skiepų buvo labai mažai ir naujagimių niekas neskiepino, o man atrodo atvirkščiai. Būtų įdomu sužinoti, kur teisybė.
2. Na ir kaip dažnai Jūsų klasiokams taip temperatūra po skiepo pašokdavo, kad net kitą dieną į mokyklą neidavo?
3. Su Jūsų aprašomomis baisybėmis man savo aplinkoje susidurti neteko, tik močiutė pasakojo, kad mamai buvo kažkokios komplikacijos nuo skiepo prieš raupus, bet tai buvo dar prieš II pasaulinį karą.
4. Visų pirma, kiek žinau, temos, kuriose diskutuoja tik bendraminčiai, yra čia: http://www.supermama...p?showforum=156

Antra, kaip suprantu iš diskusijos, temos pavadinimas iš esmės yra neteisingas, nes ne Jūs pati ir Jūsų bendraminės atsisakote skiepytis, o atsisakote skiepyti savo vaikus.
Atsakyti
Tai aš ir neskiepiju savo vaiko ir nesiruošiu skiepyti,gavo vos kelis skiepus kūdikystėje iki 4mėn dėl ko labai gailiuosi.,taip pat mano artimieji nutraukė visus skiepijimus vaikams,daugiau ir gimsiančių neskiepys jokiais skiepais.
Pavadinimas aplamai apie atsisakiusius vakcinų,o ne pamokslams gerai ar blogai ką ir darote kai kurios skiepijančios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 30 kovo 2016 - 13:16
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 13:16)
Pavadinimas aplamai apie atsisakiusius vakcinų,o ne pamokslams gerai ar blogai ką ir darote kai kurios skiepijančios.

Atsisakiusieji vakcinų jokios ne žvaigždės, kad tema būtų APIE JUOS... Tema apie jų motyvus, kurie, deja, bet prasilenkia su moklsu paremtomis žiniomis bei pagrįsta, objektyvia ir pažangia informacija.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 13:32)
Atsisakiusieji vakcinų jokios ne žvaigždės, kad tema būtų APIE JUOS... Tema apie jų motyvus, kurie, deja, bet prasilenkia su moklsu paremtomis žiniomis bei pagrįsta, objektyvia ir pažangia informacija.

Ne Jūsų reikalas,ar žinote kas yra bendraminčiai?Tolerancijos truputį moteriške.
Niekam čia neįdomu Jūsų kišamas mokslas,mokslininkai,jau tiesa pasakius eini apeini tas nesąmones maniakiškai sukeltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 13:38)
Ne Jūsų reikalas,ar žinote kas yra bendraminčiai?Tolerancijos truputį moteriške.
Niekam čia neįdomu Jūsų kišamas mokslas,mokslininkai,jau tiesa pasakius eini apeini tas nesąmones maniakiškai sukeltas 4u.gif

Vakcinacija - net labai mano ir apskritai visos visuomenės reikalas. mirksiukas.gif
Sakyčiau, antivaxeriams reiktų palinkėti daugiau tolerancijos ir solidarumo su visuomene, saugantis nuo infekcinių ligų bei jų komplikacijų. O jei tamstytei mokslo pažanga neįdomi, tai anaiptol dar ne visuotinis rodiklis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 13:50)
Vakcinacija - net labai mano ir apskritai visos visuomenės reikalas.  mirksiukas.gif
Sakyčiau, antivaxeriams reiktų palinkėti daugiau tolerancijos ir solidarumo su visuomene, saugantis nuo infekcinių ligų bei jų komplikacijų. O jei tamstytei mokslo pažanga neįdomi, tai anaiptol dar ne visuotinis rodiklis. 4u.gif

Na čia dabar,nuo kada kišimasis į svetimą kūną tamstos reikalas? bigsmile.gif Žinokite mes saugomės ligų,stengiamės sveikai maitintis,sportuoti,tai ko reikia kiekvienam iš mūsų,mažiausiai reikia daugybės virusų ir chemijos bereikalingai.
Jei man kažkas įdomu iš mokslininkų pasaulio aš pasiskaitau,bet gyvenu ne pagal juos,ką jie gali žinoti apie mane,kad nurodinėtų kaip man kaip gyventi.O pati gyvenkite pagal ką tik norite,pagal vadovėlius,pagal medikų ar mokslininkų nurodymus,man visiškai neįdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 30, 14:03)
Na čia dabar,nuo kada kišimasis į svetimą kūną tamstos reikalas? bigsmile.gif Žinokite mes saugomės ligų,stengiamės sveikai maitintis,sportuoti,tai ko reikia kiekvienam iš mūsų,mažiausiai reikia daugybės virusų ir chemijos bereikalingai.

Nuo tada, kai masinis nesiskiepijimas sugrąžino infekcinių ligų protrūkius su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis visuomenėje:
http://jama.jamanetw...icleInformation
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 30, 14:20)
Nuo tada, kai masinis nesiskiepijimas sugrąžino infekcinių ligų protrūkius su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis visuomenėje:
http://jama.jamanetw...icleInformation

Ar pati savo akimis matėte?
O nuorodų man asmeniškai nekelkite,nes kurias keliate Jūs aš net neverčiu,medikai,kurie gąsdina sveikus žmones ligomis,tam kad jie kažką susileistų į save man jie švelniai tariant yra pričiuožę.
Keisti tie žmonės,kurie būdami sveiki kalba nuolatos apie ligas lyg jų šauktusi.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 29, 12:49)
Aš taip pat rūpinuosi,kad vaikas gautų kuo mažiau chemijos,neduodu be rimtos priežasties jokių vaistų,sintetinių vitaminų,papildų ir džiaugiuosi,kad vaikas auga sveikas ar tai jau nusikaltimas? smile.gif
Ar manote,kad tik sukišus kuo daugiau chemijos ir virusų į vaikus tik tada yra rūpinimasis?

yra už mane protingesniųsu su visais tyrimais ir statistika. PSO pėvėzė.
Atsakyti