Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Mantė' @ 2016 03 28, 18:35)
Klausdavo  ir tada ar nera alergiski. As turejus vaikysteje anafilaksini soka, vos nemiriau. Mokykloje manes neskiepijo.

O tai jei klausdavo,nežinojote,kad alergiška?Ir tai juk nebuvo pats pirmas gautas skiepas?(Nors jei mokykloje neskiepijo,gal buvo koks įrašas,dėl to neskiepijo).
Aš pati puikiai atsimenu,kai pamokos metu įeidavo į klasę seselė ir visus suole sėdinčius iš eilės skiepydavo,nei vieno tėvo nebūdavo šalia,niekas nieko mūsų vaikų neklausdavo,o ir niekas nežinodavo kada būtent skiepys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 28 kovo 2016 - 18:54
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 19:43)
O tai jei klausdavo,nežinojote,kad alergiška?Ir tai juk nebuvo pats pirmas gautas skiepas?(Nors jei mokykloje neskiepijo,gal buvo koks įrašas,dėl to neskiepijo).
Aš pati puikiai atsimenu,kai pamokos metu įeidavo į klasę seselė ir visus suole sėdinčius iš eilės skiepydavo,nei vieno tėvo nebūdavo šalia,niekas nieko mūsų vaikų neklausdavo,o ir niekas nežinodavo kada būtent skiepys.

As alergiska nuo kudikystes, anafilaksini turejau 8 metu amziaus. Iki tol ir skiepyta.
Pamenu, kaip pildydavo popierius pries skiepydamos, klausinedavo. Israso jokio tevai nepristate is ligonines, kazkodel pasitikejo mano zodziu.
Taip taip, ir mus pasiimdavo is klases ir vesdavosi i kazkoki kabineta, kaip dabar prisimenu kaip drebedavom uz duru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 17:39)
Bet daugėjant skiepų kalendoriuje kas kažkelintas kam nors alergiškas,kuo nors serga,neišsikapsto iš ligų,vaikai mėnesiais serga nesirodo darželyje,apsidairai visi skiepyti visi kažkuo serga,kas alergija,kas astma,kas diabetų...
Aš asmeniškai rami,jei susirgsime kažkuo (nuo ligų niekas neapsaugotas),bent žinosiu,kad ne nuo skiepų ir niekas man nepasakys tai tik sutapimas su skiepais.Dabar aplinkoje šiek tiek nejauku,kad ir vaiko draugai,daugiau ar mažiau kažkuo serga visi skiepyti.
Su tais skiepais bėgi nuo vilko užlipsi ant meškos.

aš augau priskiepyta ir be antibiotikų jokių. Mano vaikai abu priskiepyti, vienas pirmokas, kita dvejų metukų - abu drūti vaikai, vaikis darželį lankė kaip tankas, mokykloj NĖ DIENOS nėra praleidęs. smile.gif Taip kad nekalbėkite už visus, mes esame skiepytų, sveikų pavyzdys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 27, 22:19)
man tai temos pavadinimas patinka. AŠ atsisakiau vakcinų. Bet neskiepija tai vaikų, kurie niekuo dėti. **** jei esi tokia durna, tai atsisakyk, valio, savęs neleisk skiepyt....

Nes tevai pilnai atsakingi uz savo nepilnamecius vaikus mirksiukas.gif o mazas vaikas nelabai ka ir supranta, kad galetu pats astsisakyti 4u.gif
kazkodel visose srityse (pradedant maitinimu ir baigiant issilavinimu) galime spresti uz savo vaikus, o va cia jau tevai tampa neigalus prisiimti atsakomybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 28, 19:04)
aš augau priskiepyta ir be antibiotikų jokių. Mano vaikai abu priskiepyti, vienas pirmokas, kita dvejų metukų - abu drūti vaikai, vaikis darželį lankė kaip tankas, mokykloj NĖ DIENOS nėra praleidęs. smile.gif Taip kad nekalbėkite už visus, mes esame skiepytų, sveikų pavyzdys. smile.gif

Pasitaiko smile.gif Mano vaikas neskiepytas taip pat serga labai retai ir tai kokia sloga,ar pakosti max 2d.Visus 5m.darželį be sirgimų išlankė,mokykloje dar nei vienos pamokos nepraleido,tai kam man dar pumpuoti į vaiką chemiją ir virusus,kiekvienas renkamės mums reikia ar ne skiepų.Jums reikia,mums nereikia,o čia prikaišioti,durnais vadinti gali tik kvaili žmonės ar ne taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 20:25)
Jums reikia,mums nereikia,o čia prikaišioti,durnais vadinti gali tik kvaili žmonės ar ne taip? bigsmile.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 19:25)
Pasitaiko smile.gif Mano vaikas neskiepytas taip pat serga labai retai ir tai kokia sloga,ar pakosti max 2d.Visus 5m.darželį be sirgimų išlankė,mokykloje dar nei vienos pamokos nepraleido,tai kam man dar pumpuoti į vaiką chemiją ir virusus,kiekvienas renkamės mums reikia ar ne skiepų.Jums reikia,mums nereikia,o čia prikaišioti,durnais vadinti gali tik kvaili žmonės ar ne taip? bigsmile.gif

ne durni ir ne kvaili. tiesiog neatsakingi ir tiek. Aš tokius tėvus, mirus vaikui, teisčiau už žmogžudystę.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 28, 20:39)
ne durni ir ne kvaili. tiesiog neatsakingi ir tiek. Aš tokius tėvus, mirus vaikui, teisčiau už žmogžudystę.

Matote,kol nesate atsakinga už svetimus vaikus,neturite teisės nei jų smerkti,nei pamokslauti.Jei kas nutiks nuo skiepų prisiimsite atsakomybę,rūpės nukentėjęs nuo skiepų vaikas,padėsite toms šeimoms,slaugysite,mokėsite atlyginimą ar kaip?
Reikia visus tada tėvus teisti už žmogžudystę,kurių vaikai mirė nuo kokios ligos,ir jei pati padarysite avariją,nutrenks einant iš mokyklos vaiką,Jus reikės sodinti iki gyvos galvos,nes nesužiūrėjote savo vaiko.
Jau nebenusikalbėkite ir žiūrėkite,kad tie žodžiai negrįžtų bumerangu atgal,kam linki blogo gauni atgal su kaupu tokia ta gyvenimo taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 21:16)
Matote,kol nesate atsakinga už svetimus vaikus,neturite teisės nei jų smerkti,nei pamokslauti.Jei kas nutiks nuo skiepų prisiimsite atsakomybę,rūpės nukentėjęs nuo skiepų vaikas,padėsite toms šeimoms,slaugysite,mokėsite atlyginimą ar kaip?
Reikia visus tada tėvus teisti už žmogžudystę,kurių vaikai mirė nuo kokios ligos,ir jei pati padarysite avariją,nutrenks einant iš mokyklos vaiką,Jus reikės sodinti iki gyvos galvos,nes nesužiūrėjote savo vaiko.
Jau nebenusikalbėkite ir žiūrėkite,kad tie žodžiai negrįžtų bumerangu atgal,kam linki blogo gauni atgal su kaupu tokia ta gyvenimo taisyklė.

aš savo vaikais rūpinuosi-juos skiepiju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 29, 10:39)
aš savo vaikais rūpinuosi-juos skiepiju.  smile.gif

Yra simtai ligu ir kur kas pavojingesniu, nuo kuriu skiepu nera, taigi sekmes nebuti nusteistai uz zmogzudyste 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 29, 10:39)

Mes taip pat rupinames savo vaikais - ju neskiepijame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 29, 08:39)

Aš taip pat rūpinuosi,kad vaikas gautų kuo mažiau chemijos,neduodu be rimtos priežasties jokių vaistų,sintetinių vitaminų,papildų ir džiaugiuosi,kad vaikas auga sveikas ar tai jau nusikaltimas? smile.gif
Ar manote,kad tik sukišus kuo daugiau chemijos ir virusų į vaikus tik tada yra rūpinimasis?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 11:57)
Tai juk ir nesiskiepijame,o savęs vaikystėje negalėjome apginti nuo skiepų,kaip dabar mano mama sako,skiepijo,nes niekas neklausdavo nori ar nenori,kaip gyvulius visus iš eilės,neaišku nei nuo ko.

Na, ir kokius baisumus pati ar Jūsų klasiokai patyrėte paskiepinti? Klasėje po kiek, po 25-30 vaikų būdavo, bet ar esate apie kokias nors komplikacijas girdėjusi?
Atsakyti