Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Ramce @ 2016 03 14, 15:43)

Masačiusetso valstijos vakcinacijų MMR vakcina apimtys per pastaruosius penkerius metus - 92-95 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 01 26, 13:21)
Kokio nemokamo kraujo tyrimo galima reikalauti? Bendro kraujo?Gal ir galima, tik niekad į galvą nebūtų atėję "nudurti" vaiką viena todėl, kad galima ir kad nemokamai  bigsmile.gif

Tokia gydytoja turejom, pabegom aciu die...

Nenustatytai šlapimo takų infekcijai būtų labiau padėjęs šlapimo tyrimas  mirksiukas.gif [B]Kraujyje leukocitų skaičiaus padidėjimas ir formulės pokyčiai atsiranda tuomet, kai liga progresuoja iki pielonefrito.

Nu cia tai jau netiesa!
Atsakyti
man tai temos pavadinimas patinka. AŠ atsisakiau vakcinų. Bet neskiepija tai vaikų, kurie niekuo dėti. **** jei esi tokia durna, tai atsisakyk, valio, savęs neleisk skiepyt....
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2016 03 17, 08:20)
Nu cia tai jau netiesa!

Kas būtent?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 27, 20:19)
man tai temos pavadinimas patinka. AŠ atsisakiau vakcinų. Bet neskiepija tai vaikų, kurie niekuo dėti. **** jei esi tokia durna, tai atsisakyk, valio, savęs neleisk skiepyt....

Tai juk ir nesiskiepijame,o savęs vaikystėje negalėjome apginti nuo skiepų,kaip dabar mano mama sako,skiepijo,nes niekas neklausdavo nori ar nenori,kaip gyvulius visus iš eilės,neaišku nei nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 10:57)
Tai juk ir nesiskiepijame,o savęs vaikystėje negalėjome apginti nuo skiepų,kaip dabar mano mama sako,skiepijo,nes niekas neklausdavo nori ar nenori,kaip gyvulius visus iš eilės,neaišku nei nuo ko.

na, mano mama tai žinodavo, nuo ko smile.gif
Atsakyti
http://republicbroad...-medical-truth/
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 28, 11:23)
na, mano mama tai žinodavo, nuo ko smile.gif

Tai labai gerai,nes mes grįždavome iš mokyklos jau paskiepytos niekas tėvų nuomonės neklausdavo smile.gif Dar gal ir pati per daug jauna neatsimenate kai pamokos metu pačioje klasėje subadydavo visus iš eilės,neklausdavo ar kas alergiškas,nei tėvų parašo reikėjo,lapelius vėliau parnešdavome pasirašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 16:08)
Tai labai gerai,nes mes grįždavome iš mokyklos jau paskiepytos niekas tėvų nuomonės neklausdavo smile.gif Dar gal ir pati per daug jauna neatsimenate kai pamokos metu pačioje klasėje subadydavo visus iš eilės,neklausdavo ar kas alergiškas,nei tėvų parašo reikėjo,lapelius vėliau parnešdavome pasirašyti smile.gif

nepamenu kaip ten būdavo. bet iš mano aplinkos niekas nuo to nenumirė.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 28, 17:31)
nepamenu kaip ten būdavo. bet iš mano aplinkos niekas nuo to nenumirė.

Bet daugėjant skiepų kalendoriuje kas kažkelintas kam nors alergiškas,kuo nors serga,neišsikapsto iš ligų,vaikai mėnesiais serga nesirodo darželyje,apsidairai visi skiepyti visi kažkuo serga,kas alergija,kas astma,kas diabetų...
Aš asmeniškai rami,jei susirgsime kažkuo (nuo ligų niekas neapsaugotas),bent žinosiu,kad ne nuo skiepų ir niekas man nepasakys tai tik sutapimas su skiepais.Dabar aplinkoje šiek tiek nejauku,kad ir vaiko draugai,daugiau ar mažiau kažkuo serga visi skiepyti.
Su tais skiepais bėgi nuo vilko užlipsi ant meškos.
Atsakyti
http://www.mctlawyer...e-injury/cases/
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 28, 17:08)

Klausdavo ir tada ar nera alergiski. As turejus vaikysteje anafilaksini soka, vos nemiriau. Mokykloje manes neskiepijo.
Atsakyti